Cienie do powiek

Wibo Neutral Eyeshadow Palette, Paleta 15 cieni do powiek

Nasi użytkownicy zostawili 244 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

Mvjaaaa
    10 czerwca 2024 o 21:30
    Fajna, dzienna paleta
    Bardzo fajna paleta dla osób, które bardzo mało się malują lub rozpoczynają przygodę z makijażem. Paleta posiada lusterko oraz nudziakowe cienie oraz błyski, którymi da się stworzyć makijaż dzienny oraz wieczorowy. Sama paleta ma średni pigment dlatego ciężko zrobić sobie nią krzywdę.
    Zalety:
    • Jakość
    • Lusterko
    • Brak zapachu
  • 20 kwietnia 2024 o 14:29
    Niesamowita paletka cieni od WIBO !
    Paleta Wibo zawiera w swoim kartonowym (całkiem solidnym) opakowaniu 15 cieni z czego 8 jest matowych a cała reszta bardziej rozświetlające . Dostępna w Rossmanie za około 30-40 złotych. Warto wspomnieć o pigmentacji,która jest bardzo fajna. Rozświetlające cienie są o wiele bardziej widoczne przy pociągnięciu pędzlem za pierwszym razem,maty są ciut słabsze. Mnie w szczególności podobają się matowe cienie, zwłaszcza cztery brązy: summer breeze, secret eye, milk chocolate i warm soil oraz taki brzoskwiniowy beż - peach cream. To ich używałam najczęściej. Po za tym są jeszcze trzy matowe cienie: czarny – smoky black, beż – naked look i biały – light fantasy. Matowe cienie mają dobre krycie, dobrze się je nakłada i blenduje. Jeśli chodzi o cienie błyszczące to mniej mi przypadły do gustu. Błysk jest dość delikatny. Są cztery cienie w złotych odcieniach, jeden brązowy i dwa takie srebrno grafitowe. Te złote są jeszcze dość spoko, ale tych ciemniejszych raczej nie używałam. Paletka ma nie za duże ale przydatne lusterko. Sprawdza się zarówno do dziennego jak i wieczorowego makijażu. Sprawdzi się także w podróży, bo jest lekka, kartonowa i ma to lusterko.
    Wady:
  • 9 grudnia 2023 o 19:23
    Słaba pigmentacja
    Na co dzień maluje oczy bardzo delikatnie: beże, brązy, lekki jasny błysk. Ta paletka wydawała się dla mnie idealna. No ale pigmentacja niestety mocno zawodzi. Błyski w tej palecie są jakby tępe, na powiece nie dają już takiego ładnego efektu. Spoko są jedynie te najjaśniejsze 3 cienie. Reszta słaba..
  • 10 października 2023 o 10:13
    Dobra jakość za przystępną cenę
    Zalety: * Rozmaite odcienie: Paleta zawiera 15 różnych odcieni, co sprawia, że ​​jest bardzo wszechstronna. Znajdziesz tu zarówno matowe, jak i perłowe cienie o różnych intensywnościach. Dzięki temu można stworzyć wiele różnych makijaży, zarówno na co dzień, jak i na specjalne okazje. * Pigmentacja: Ogólnie pigmentacja cieni jest dobra, zwłaszcza w przypadku odcieni ciemniejszych. Są one intensywne i łatwo się nakładają na powieki. Niektóre z jasnych odcieni mogą wymagać trochę więcej pracy, aby uzyskać pożądany efekt. * Trwałość: Cienie z tej palety utrzymują się na powiekach przez dłuższy czas, zwłaszcza po zastosowaniu bazy pod cienie do powiek. Nie rozmazują się ani nie osypują, co jest bardzo ważne dla trwałego makijażu. * Przystępna cena: To zdecydowanie jedna z zalet palety Wibo. Jest stosunkowo niedroga w porównaniu do innych palet cieni dostępnych na rynku, a jakość nie jest wcale gorsza. Wady: * Rozdrabnianie się niektórych cieni: Niektóre z jasnych odcieni mogą się nieco rozdrabniać podczas aplikacji, co może sprawić trudność w uzyskaniu precyzyjnego makijażu. * Zbierają się w zgięciach: gdy maluję się bez użycia dodatkowych wspomagaczy w postaci bazy, cienie po paru godzinach zaczynają zbierać się w zgięciu powieki. Podsumowując, paleta cieni do powiek Wibo Neutral Eyeshadow Palette oferuje szeroki wybór odcieni i dobrą jakość za przystępną cenę. Jest to świetna opcja dla osób, które chcą eksperymentować z różnymi makijażami na co dzień i na specjalne okazje. Mimo kilku wad, uważam, że to wartościowy produkt.
    Li_nka_
    5 marca 2023 o 18:36
    Ładne kolorki i nic poza tym
    Paletkę zakupiłam dawno temu, w czasach gigantycznych promocji na kolorówkach w Rossmanie. Był to wtedy hit sezonu. A więc pomyślałam, że muszę ją mieć i ja. Jak na tamte czasy, paletka charakteryzowała się ładnym opakowaniem, na którym mogliśmy już zobaczyć, co nas czeka w środku. Opakowanie składa się z warstwy otaczającej główną paletkę, co dla mnie jest bardzo korzystne bo zapobiega niepotrzebnemu otwieraniu się paletki. W moim przypadku, ponieważ bardzo często kosmetyki lecą mi z rąk przez tyle lat super chroniła paletkę w razie upadków. Nic się z nią nie działo dzięki temu swego rodzaju zabezpieczeniu. Po otwarciu paletki znajdziemy lustereczko przyzwoitych rozmiarów. Służy mi do dziś, nie tylko do nakładania cieni z tej paletki, ale do wszelkich innych czynności związanych z nakładaniem makijażu. Znajdziemy tam 15 kwadracików wraz z nazwami odcieni kolorów. Kolorystyka bardziej stonowana, znajdziemy tam kolory od bardzo jasnych (biel), poprzez odcienie bardziej karnawałowe i imprezowe ( błyszczące złoto) do bardzo ciemnych, przydymiających ( czerń). Z tej kompozycji kolorów zdecydowanie można a stworzyć wiele klasycznych, ale też szalonych kombinacji makjażwoych. Wszystko byłoby super, gdyby nie to, że cienie bardzo mocno się osypują. Podczas aplikacji na powiekę więcej tego cienia znajdę na policzkach i pod okiem, niż na niej samej. Trwałość cieni też pozostawia dość wiele do życzenia. Wszystko zależy od koloru. Identycznie jest w przypadku pigmentacji. Niektóre z kolorów naprawdę trzeba nakładać kilka razy, aby uzyskać jakikolwiek e efekt.
    Zalety:
    • Dobrych rozmiarów lusterko
    • Opakowanie, które w moim przypadku bardzo chroniło wnętrze
    • Kolorystyka
    • Dostępność
    Wady:
    • Osypywanie się
    • Słaba pigmentacja