Spraye do włosów

Schwarzkopf Professional Osis+, Flatliner Spray chroniący włosów przed wysoką temperaturą

E-Glamour.pl
Osis+ Flatliner spray termoochronny 200ml
notino.pl
Osis+ Flatliner spray termoochronny 200ml
Schwarzkopf OSIS+ Flatliner Termoochronny Spray do Włosów 200ml
Schwarzkopf Professional Osis+ Flatliner

Nasi użytkownicy zostawili 26 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

ItaNera
    15 czerwca 2024 o 16:13
    Dobry spray termoochronny
    Od niedawna ma nowe opakowanie i nie sprawdzałam czy jest taki sam w jakości ale stare opakowanie srebrne było naprawdę dobre. Starczyło mi na bardzo długo, ładnie rozpylał się na włosach, nie sklejał ich, nie obciążał. Na plus również atomizer, który jest bardzo poręczny. Zawsze kupuję internetowo bo nie można go dorwać w zwykłej drogerii. Prawdę mówiąc nie mam zielonego pojęcia czy coś pomaga, ma chronić włosy przed wysoką temperaturą ale przy moich kręconych i puszystych włosach nie widzę żadnej różnicy. Po prostu mam świadomość tego że zawsze po umyciu używając suszarki nie niszczę ich tak bardzo. Próbowałam szukać czegoś podobnego ale za każdym razem wracam do tego opakowania.
    Zalety:
    • atomizer
    • starcza na długo
    • ładnie rozpyla się na włosach
    • nie skleja ich
    • nie obciąża włosów
    • szybko się wchłania
    • ma się uczucie że włosy są miękkie
    • bezzapachowy
  • 26 marca 2024 o 17:16
    Spray termoochronny
    Spray termoochronny, stosowałam go przed prostowaniem włosów kręceniem lub przed suszeniem, na mokre włosy. Spray ma przyjemny zapach łatwo się aplikuje pozostawia na włosach cienką warstwe produktu, chroni włosy przed wysoką temperaturą
    • Konsystencja
  • 13 kwietnia 2023 o 22:43
    Must have przy cienkich i delikatnych włosach
    Przetestowałam wiele termoochron, ta zdecydowanie jest najlepsza. W ogóle nie obciąża włosów co jest w moim przypadku ogromnym plusem ponieważ jestem posiadaczką cienkich lejących się włosów. Jeśli masz włosy grube i puszące się nie licz na wygładzenie.
    • Opakowanie (niezniszczalne)
    Wady:
    • Zapach (dosyć intensywny zapach lakieru do włosów ale szybko odparowuje)
    • Cena (Bez promocji dość wysoka)
  • 30 lipca 2022 o 20:45
    Musi stać na półce w łazience
    Zużyłam naprawdę dobrych kilkanaście butelek w ciągu ostatnich paru lat. Mam włosy rozjaśniane, więc muszę jeszcze bardziej dbać o ich kondycję, zwłaszcza jeśli chcę je stylizować, a dodatkowo nie niszczyć. Produkt przychodzi do nas w metalizowanej butelce (inox szczotkowany) z atomizerem w postaci rozpylacza (spray). Lubię go, bo nie tworzy kropel a mgiełkę Produkt jest wydajny, niestety do najtańszych nie należy, ale można go złapać w internecie w dobrej cenie. Stosuję po każdym myciu przed suszeniem/ prostowaniem, kręceniem lokówką czy termolokami. Jeszcze nigdy nie zdarzyło się, żeby prostując z użyciem tego produktu pojawiła się chociaż odrobina ,,dymku" Aż strach pomyśleć, jak wyglądałyby moje od kilku lat rozjaśniane i stylizowane włosy bez tego produktu... Polecam!
    Zalety:
    • fajne opakowanie
    • dobry spray równomiernie rozpylający produkt
    • zabezpieczenie/ blokada atomizera przydatna w podróży
    • wydajny
    • dobrze chroni włosy przed stylizacją prostownicy, termoloków, lokówki czy suszarki
    Fay8686
    10 listopada 2015 o 21:22
    Pomyłka
    Dostalam w gratisie u fryzjera na nowo otwarciu salonu. Byłam pozytywnie nastawiona bo akurat skończył mi się mój ulubiony Lumino L\'oreal. Niestety szybko mnie rozczarował. Włosy po nim są tępe, suche, szybko się pusza. Wygladzenie? Na chwilę i zaraz puszenie. Równie dobrze mogę uzyc pianki do włosów z Lidla. Dramat! W życiu mnie żaden kosmetyk do włosów nie rozczarował. Spojrzalam na skład rozpoczynający się od alcohol denat. i szybko wyrzuciłam to dziadostwo. Nawet nie dalam mu drugiej szansy. I nie żałuje, szkoda na to włosów, nawet jeśli odrastają. Używam tego produktu od: miesiąc Ilość zużytych opakowań: 1