WAŻNE INFO O REGULAMINIE! SPRAWDŹ SKRZYNKĘ@ I SPAM
Płyny do higieny intymnej

Venus Hipoalergiczna emulsja do higieny intymnej z nawilżającym prebiotykiem

• 24 marca 2019 o 12:30
    Całkiem ok
    Płyn do higieny intymnej to must have w mojej łazience. Często sięgam po nowości w tej kategorii, lubię próbowac coraz to nowych kosmetyków. Na ten trafiłam przypadkiem w osiedlowym sklepie i postanowiłam dać mu szansę. Jest odpowiednio delikatny, dobrze oczyszcza a przy tym odświeża na długo. OPAKOWANIE Bardzo podoba mi się to, że opakowanie wyposażono w pompkę, dzięki czemu dozowanie produktu jest łatwe, szybkie i bardzo wygodne, zarazem trzeba zwrócić uwagę na to, że zapewnia higieniczne korzystanie z produktu od początku do końca. Butelkę wykonano z dość miękkiego, białego plastiku, który jednak jest trwały i odporny na upadki. Niestety z powodu takiego materiału nie widac zużycia produktu. Szata graficzna produkt utrzymana jest w stonowanych kolorach, przeważa biel i odcienie błekitu wraz z ilustracjami przedstawiającymi logo marki, całość prezentuje się schludnie. Na odwrocie znajdujemy naklejkę z dokładnym opisem produktu, jego głównych składników oraz składem. Wszystko jest rozmieszczone w sposób ułatwiający znalezienie interesującej nas informacji. Emulsja Jest to lekko żelowy i dosyć rzadki produkt pozbawiony barwy, ma lekko wyczuwalny, świeży zapach. Bardzo dobrze się pieni nawet nałożony w niewielkiej ilości. Delikatnie oczyszcza nie podrażniając okolic intymnych. Nie powoduje dyskomfortu czy pieczenia, jak to czasem się zdarzało w przypadku inny płynów. Bardzo dobrze odświeża, daje uczucie świeżości i komfortu. Skład jest przeciętny, na drugim miejscu jest SLES, poza tym zawiera m.in. kwas mlekowy, glicerynę, ksylitol oraz pantenol, które mają działanie ochronne i nawilżające. Produkt jest bardzo wydajny, mi starczył na kilka miesięcy używania. Można zakupić go w korzystnej cenie, często w promocji. PLUSY: + dobrze oczyszcza + nie podrażnia + odświeża + jest wydajny + tani Minusy - średni sklad
    KiciaBP
    26 lipca 2018 o 13:12
    bez rewelacji
    Siegnęłam po ten produkt ponieważ otrzymałam go w prezencie od mamy która stwierdziła że go nie zuzyje. Po kilku uzyciach byłam zdziwiona jej opinia ponieważ produkt ma bardzo rzadką konsystencje przez co zuzywa sie bardzo szybko, zapach ma praktycznie niewyczuwalny nie daje poczucia komfortu choc mnie nie podrazniał ani nie powodował uczuleń. Opakowanie ok pompka dobrze dozuje ilość jednak jest to dla mnie zbyt zwykły produkt i nie spełnił moich oczekiwań
    Wady:
    • rzadki
  • 6 maja 2017 o 0:10
    Taka sobie
    Niby nie jest to zły produkt, ale nie robi też nic specjalnego przez co nie widze sensu sięgniecia po niego ponownie. Opakowanie jest super-duża pojemność i do tego pompka nie ma się do czego przyczepić. Konsystencja dość rzadka, przelewa się przez palce, musiałam użyć kilku pompek. Zapach neutralny, praktycznie nie wyczuwalny. Niby myje delikatnie, nie podrażnia ale jednak nie jest to to. Po użyciu miałam wrażenie świeżości ale niestety dość szybko znikało co nie zdarzało mi się przy innych produktach. Żadnego łagodzenia i nawilżenia nie zauważyłam. W dodatku słabo się pieni co jest dla mnie małym minusem. Ot taki sobie zwyczajny produkt jakich mnóstwo.