Emulsje, esencje i boostery

Liqpharm Liq CC Serum Rich 15% Vitamin Boost Bogate serum rozświetlające z witaminą C

Liq CC Rich Serum Wit. C 15% 30 ml
Liqpharm LIQ CC Rich 15% Vitamin C Boost Bogate Serum Rozświetlające 30ml

ALM007
    27 maja 2024 o 11:22
    Liqpharm Liq CC Serum Rich: skarbnica witaminy C w przystępnej cenie
    Liqpharm Liq CC Serum Rich 15% Vitamin Boost to prawdziwy skarb w mojej pielęgnacyjnej rutynie, który łączy w sobie skuteczność i przystępną cenę. Jestem wielką fanką produktów z witaminą C (używam ich codziennie od wielu lat), a to serum szczególnie przypadło mi do gustu ze względu na swoją bogatą formułę oraz dobry stosunek jakości do ceny. Lubię też np. Serum z witaminą C Drunk Elephant, ale tam cena jest już znacznie wyższa. Już po kilku użyciach zauważyłam znaczną poprawę kondycji mojej skóry. Serum działa rozświetlająco, nadając skórze zdrowy blask i wyrównując jej koloryt. Jest to idealne rozwiązanie dla osób, które borykają się z oznakami zmęczenia i potrzebują odświeżenia. Nie ukrywam, ja stosuję sera z witaminą C od wielu lat, ale właśnie ten czas powoduje, że widać działanie. Po jednym razie czy nawet kilku nie zobaczycie efektów, bo to nierealne. Jednym z kluczowych aspektów tego produktu jest dla mnie jego bogata formuła. Wybieram tę wersję właśnie dlatego, że preferuję bardziej odżywcze i intensywne produkty, które dostarczają mojej skórze maksimum składników aktywnych. Dzięki zawartości 15% witaminy C, serum działa silnie antyoksydacyjnie, chroniąc skórę przed szkodliwym działaniem wolnych rodników i wspomagając regenerację. Jak używam? Jednym z moich małych trików jest przechowywanie tego serum w lodówce. Dzięki temu aplikacja serum rano jest nie tylko odświeżająca, ale i przyjemnie chłodząca. Dodatkowo, chłodzenie pomaga w zachowaniu stabilności witaminy C, co zwiększa skuteczność produktu Duży plus także za szklaną i ciemną buteleczkę. Konsystencja tego serum jest nieco oleista, co może być problematyczne dla osób o tłustej cerze, szczególnie w ciepłe dni. Jednak dla mnie, z moją trochę suchą skórą, jest to atut. Ale dla osób ze skórą tłustą - jest wersja light tego serum - sprawdzi się lepiej. Liqpharm Liq CC Serum Rich 15% Vitamin Boost to serum, które z czystym sumieniem mogę polecić każdemu, kto szuka skutecznego i przystępnego cenowo produktu z witaminą C. Jego bogata formuła i wyraźne efekty po jakimś czasie sprawiają, że jest to produkt, który warto mieć w swojej kosmetyczce. Dzięki regularnemu stosowaniu, skóra staje się jaśniejsza, bardziej promienna i zdrowa. To must-have dla każdego miłośnika pielęgnacji!
    Zalety:
    • Skuteczne rozświetlenie i wyrównanie kolorytu skóry
    • Przystępna cena
    • Bogata formuła z 15% witaminą C
    • Działanie antyoksydacyjne
    • Przyjemny efekt chłodzenia po przechowywaniu w lodówce
    • Szklana i ciemna buteleczka
    Wady:
    • Ja nie widzę, ale ta wersja bogata będzie gorsza dla osób ze skórą tłustą
  • 17 lutego 2024 o 22:58
    Liq cc Rich
    Kupiłam zachęcona opiniami o marce. Miałam już serum z wit. E. tej firmy. Moje wrażenia: na początku serum sprawdzało się dobrze. Bez spektakularnych efektów. Po jakimś czasie zauważyłam na buzi czarne kropki - to serum ma oleistą konsystencję i niestety na mojej twarzy powodowało powstanie czarnych punkcików oraz podrażnienie. Nie mogłam zużyć do końca. Nie dla mojej cery.
    Wady:
    • Pogorszyło stan cery.
  • 9 czerwca 2023 o 22:50
    Produkt dla mnie
    Witaminę C kupiłam bo przeanalizowaniu wielu recenzji w internecie. Wcześniejsze kosmetyki z witaminą C albo nie działały albo bardzo drażniły moją skórę. W moim wieku 30+ witaminą C powinna być numerem 1 dlatego poświęciłam nieco czasu żeby zagłębić się w temat. Liq CC kupiłam online w Super-pharm ponieważ tam wchodziła korzystnie cenowo. Buteleczkę trzymam w lodówce i jednorazowo aplikuje 2-3 krople. Początkowo strasznie bałam się pieczenia i stosowałam z serum nawilżającym Biodermy. Okazało się, że nie ma się czego bać bo mojej skórze te serum przypadło do gustu i nie tylko dobrze je przyjmuje, a do tego z dnia na dzień wygląda coraz lepiej. Oczywiście na efekty trzeba trochę poczekać ale już teraz mogę śmiało stwierdzić, że warto.
    Zalety:
    • skóra wygląda zdrowo
    • wygładzenie
    • aplikator
    Wady:
    • cena bez promocji
  • 23 maja 2023 o 19:31
    Grnialne
    To serum to produkt kultowy, jednak w moje ręce trafiło dopiero kilka miesięcy temu. I...kupiłam już drugą sztukę ???? Jak zawsze zacznę od opakowania. Cimna, szklana butelka z wygodną pipetą. Kosmetyk ma żółty kolor i lekko oleistą konsystencję. Kilka kropel wylewam na dłoń i wklepuję w skórę podczas porannej pielęgnacji. Po chwili nakładam krem, potem krem z filrem, albo tylko sam spf. Pomimo, że nie wchłania się do końca, żaden z kremów, a także makijaż nie spływa, nie warzy się ani nie rozwarstwia. Buzia od razu jest rozświetlona, koloryt ładniejszy. Po kilku tygodniach stosowania już widać rozjaśnienie skóry. Zapach (i smak, jak trafię za blisko ust) ma lekko kwaskowy. Używałam już różnych kosmetyków z wit.c, jednak takiego efektu wow nie dał jeszcze żaden. Jest tu zauważalna poprawa cery, wzrost nawilżenia i wygładzenia skóry.
    Zalety:
    • Ciemne, szklane opakowanie
    • Rozjaśnienie przebarwień
    • Rozświetlenie skóry
  • 16 października 2022 o 21:00
    to czego szukałam
    Najlepsze serum z vit C jakie miałam okazję testować. Tak, też próbowałam się przerzucić na tańsze ale tylko tu zauważałam efekty . Moja skóra mieszana i naczynkowa uwielbia ten produkt. Używałam w wersji light. Wygładza, wyrównuje koloryt, zmniejsza widoczność naczynek, wizualnie skóra jest jakby odmłodzona.
    Zalety:
    • Wygładza, wyrównuje koloryt, zmniejsza widoczność naczynek, wizualnie skóra jest jakby odmłodzona.