Paletki do brwi

Maybelline New York Master Brow, Pro Palette Paleta do brwi

Maybelline Paletka Cieni Do Brwi Master Brow Pro Palette Kit 03 Softbrown

Nasi użytkownicy zostawili 17 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 6 kwietnia 2023 o 11:39
    Produkt rozczarowuje kiepską jakością
    Miało być pięknie wyszło tak sobie. Paletka od Maybelline to na pierwszy rzut oka idealne kombo do stylizacji brwi: znajdziemy tutaj wosk, cień, rozświetlacz oraz pędzelek. Po krótkiej analizie okazuje się, że 80 procent z tych rzeczy jest ci zbędna i złej jakości. W rezultacie używasz tylko cienia. Kupujesz tę paletkę i oczywistym jest, że chcesz używać wszystkich produktów do stylizacji. Okazuje się, że pędzelek jest za krótki i nieporęczny- nie wyrysujesz nim precyzyjnie konturu brwi ani nie wypełnisz ubytków. Dodatkowo mieszając dwa produkty o różnej konsystencji na jednym pędzelku, tworzysz nieestetycznego i niehigienicznego gluta który nie wygląda atrakcyjnie i rozmywa się z wizją dobrze wyrysowanych brwi. Rezultat? Musisz użyć swojego pędzelka. Wosk proponowany prze producenta jest ciężkim, koloryzującym kosmetykiem który nieatrakcyjnie przerysowuje brwi i nadaje im ciężkości. Przytłacza cień i po prostu nie pasuje do tego zestawu. Czasami potrafi "kulkować" się w nieestetyczne babole i wygląda komicznie po całym dniu noszenia makijażu. "Rozświetlacz" nie ma nic wspólnego z klasycznym rozświetlaczem. To jasny cień który znajdziemy w każdej jasnej paletce z cieniami do oczu. Ma on za zadanie podkreślić łuk brwiowy jasnym kolorem żeby podbić efekt dobrze wyrysowanych brwi. Tutaj nie sprawdza się to w ogóle. Cień aka rozświetlacz nie ma w ogóle pigmentu i nie pozostawia śladu na skórze. Z całej paletki obiecujący jest tylko cień o zgaszonym, dobrym kolorze który łatwo się aplikuje i dobrze nosi. Reasumując- kup dobrą kredkę z grzebykiem oraz żel do układania brwi. Szkoda pieniędzy na bajery które mają wyglądać a są nieużyteczne.
    Zalety:
    • Cień w zgaszonym kolorze, wygląd paletki
    Wady:
    • Za dużo tego....
    • Cena poraża i jest nieadekwatna do jakości produktu
  • 3 maja 2021 o 8:35
    Naturalny efekt
    Używam tego produktu od kilku miesięcy, jest bardzo wydajny, dobrze napigmentowany i efekt końcowy wygląda naturalnie, nie jest przerysowany. Rozświetlacza nie używam, jest kiepskiej jakości. Natomiast wosk daje radę i trzyma w ryzach brwi. Cienie utrzymują się cały dzień, nie musiałam nic poprawiać. Pędzelek jest krótki i skośny, więc ładnie można uzupełnić ubytki i precyzyjnie dorysować brew. Polecam bardziej dla szatynem i brunetek, dla blondynek cień może być za ciemny.
    • napigmentowany
    • pędzelek
    • trwałość
    Wady:
    • słaby rozświetlacz
  • 11 kwietnia 2020 o 19:19
    Dobry produkt
    Jestem zadowolona z tej palety. Świetny wosk, dobrze się go rozprowadza załączonym pędzelkiem. Kolor idealny, nie zmywa się. Można budować produkt. Wygląda świeżo, naturalnie. Nie trzeba poprawiać kształtu i koloru, starcza na cały dzień. Produkt jest wydajny, starcza na cały rok. Z rozświetlacza nie korzystam, według mnie jest zbędny, słabej jakości. Nie daje efektu glow.
    Zalety:
    • trwałość
    • kolor
    • pędzelek
    Wady:
    • rozświetlacz
  • 21 stycznia 2020 o 22:01
    Szału nie robi, ale najgorzej też nie jest
    Bardzo fajna paletka do stylizacji brwi. Używam już jej pół roku i jest bardzo wydajna, przez ten czas minimalnie mi ubyło produktu, więc jest bardzo wydajny. Cień jest dobrze napigmentowany, wypełnia luki w włoskach; wosk według mnie jest średni, niby coś tam usztywnia, ale nie jest to efekt jakiego się spodziewałam; rozświetlacz niestety mnie nie zachwycił, prawie nie ma różnicy przed i po jego nałożeniu. Dodany pędzelek jest mało wygodny ze względu na jego rozmiar, jednak po dłuższym stosowaniu można się przyzwyczaić i jest ok. Trwałość jak najbardziej na plus, wytrzymuje cały dzień bez poprawek. Jednak za tą cenę można znaleźć coś o wiele lepszego, dlatego nie wiem czy kupię ponownie.
    • Dobra pigmentacja cienia
    • Rozświetlacz
    Ang_89
    6 grudnia 2019 o 21:04
    Taka sobie
    Paletkę zakupiłam za ok. 16 zł na promocji. Używałam już wielu produktów do brwi, także paletkę od Bell, więc założyłam, że ta spełni moje oczekiwania. Ładne, estetyczne opakowanie posiada wosk, cień, rozświetlacz i niewielki pędzelek przy czym ten ostatni nie nadaje się do pracy z paletką. Cień wydaje mi się twardy, ciężko się go nakłada, trzeba uważać z jego ilością aby nie osiągnąć przerysowanego efektu brwi. Efekt jest trwały, roźswietlacz to miły dodatek nie do końca widzę jego rolę ale niech będzie.
    • Estetyczne opakowanie
    Wady:
    • Ciężko współpracuje przy nakładaniu
    • Pędzelek nie nadający się do pracy z tym produktem
    • Cena regularna

Zobacz także inne Paletki do brwi