Szampony do włosów

John Frieda Brilliant Brunette, Visibly Deeper, Colour Deepening Shampoo Szampon pogłębiający brązowy kolor włosów

Nasi użytkownicy zostawili 18 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 17 stycznia 2023 o 20:37
    Jestem umiarkowanie zadowolona
    Szampon używałam wraz z odżywką z tej samej serii. Spodziewałam się, że zniweluje on miedziane tony, które w świetle dają o sobie znać w moich ciemnobrązowych włosach. Niestety, tego oczekiwania duet szampon + odżywka nie spełniły. Natomiast coś, czym jestem zachwycona, to blask moich włosów - są jak tafla, pomimo tego, że są grube i bardzo gęste! Świetnie się rozczesują, a efekt umycia utrzymuje się nawet 3-4 dni, ponieważ po użyciu tych kosmetyków zdecydowanie mniej się przetłuszczają! Ma ponadto przyjemny zapach. Niemniej jednak uważam, że szampon jest dość droga jak na swoją wydajność (w porównaniu do zwykłych drogeryjnych szamponów w przedziałach cenowych 10-15 zł wypada słabo), no i za te pieniądze mógłby dodawać włosom objętości. MA fatalnej jakości opakowanie, w dodatku ciężko wybrać z niego produkt do końca. Jeśli będzie w promocji, to kupię.
    Zalety:
    • blask włosów
    • łatwość rozczesywania
    • mniej przetłuszczają się
    • dłużej zachowują świeżość
    • niska wydajność
  • 28 września 2021 o 15:16
    Beznadzieja
    W tym szamponie widzę praktycznie same wady. Zacznę jednak od pozytywu- całkiem spoko myje włosy (ale to robi praktycznie każdy szampon). Teraz wady. Po pierwsze: dziwnie i słabo się pieni. Po drugie- nie wzmacnia koloru. Po lecie od słońca mam jaśniejsze pasma które ten szampon barwi na okropną rudość. Po trzecie- opakowanie. Jest mega beznadziejne. Jak masz mokre ręce to nie otworzysz go. Nie ma opcji.
  • 9 maja 2021 o 0:42
    CUDO
    super szampon dla brunetek wyraźnie odżywia włosy w połączeniu z odżywka włosy stają się bardziej błyszczące szampon ma ładny zapach po jego użyciu kolor nabrał głębi jest wydajny jestem zachwycona tym produktem polecam
    Zalety:
    • Opakowanie wydajny włosy po nim pięknie lśnią dostępność zapach
  • 11 marca 2021 o 22:49
    To nie mój typ.
    Szampon kupiłam przez polecenie na instagramie. Kupiłam od razu w zestawie z odżywką. Produkt jest zamknięty w na prawdę poręcznej i porządnej tubie. Opakowanie ma ładny design. Zapach szamponu jest przyjemny, a kolor intensywnie brazowy. Konsystencja bardziej gęsta niż większość szamponów, ale łatwo się pieni i rozprowadza na głowie. Od szamponu oczekiwałam wygładzenia włosów i lekkiego pogłębienia koloru, niestety nie spełnił on moich oczekiwań. Po pierwsze nie wyobrażam sobie użyć tego szamponu bez odżywki, włosy podczas spłukiwania szamponu są bardzo szorstkie i twarde, aż proszą o odżywkę. Po zastosowaniu szamponu + odżywki i wysuszeniu głowy włosy rzeczywiście są bardziej błyszczące i przyjemnie w dotyku. Nie zauważyła jednak, żeby kolor w jakikolwiek sposób się pogłębił. Szampon jest wydajny. Ciekawy produkt, ale raczej po niego nie wrócę, szczególnie, że jego cena regularna nie zachęca.
    • delikatnie nabłyszcza włosy
    • wygładza włosy
    • brak pogłębionego koloru
    • nie ma opcji, żeby stosować bez odżywki
    Drogeria Super-Pharm
  • 22 stycznia 2021 o 13:42
    Polcam
    Od dwóch miesięcy stosuję i zauważyłam że moje włosy farbowane nabrały blasku i kolor się lekko pogłębił. Włosy stały się miękkie. Opakowanie starcza na na długi okres i nie ma potrzeby nakładanie na włosy dużej ilości szamponu.
    Zalety:
    • Piękny zapach
    • Włosy miękkie
    • Pogłębienie koloru
    • Wydajność szamponu
    Drogeria Super-Pharm