Balsamy do ciała

Anida Krem odżywczo-regenerujący 'Olejek arganowy'

• 23 października 2019 o 12:40
    Dobry
    Krem pozostawia pewien niedosyt. Używałam go do ciała. Wchłania się powoli, w tym czasie jest trochę lepki, a skóra jest po nim matowa. Może na twarzy jest to ok, nie próbowałam. Mimo bogatej konsystencji krem nie poradził sobie z moimi suchymi łokciami przez cały okres użytkowania. Ogólnie jednak nie jest źle, krem jest gęsty, treściwy, zapach ma typowo kremowy, nienachalny, skóra jest po nim miła w dotyku. Dobry, ale niekoniecznie dla mnie.
    Zalety:
    • Bogata formuła
    Wady:
    • Brak efektów na suchych łokciach
    Lesna34
    24 sierpnia 2019 o 19:37
    Świetny!
    Mark Anida znam od wielu lat ale nie wiedziałam, że firma tak bardzo rozszerzyła swoją ofertę o takie świetne produkty! Jednym z nich jest właśnie krem odżywcze-regenerujący z olejkiem arganowym. Krem kupiłam w aptece internetowej więc trochę w ciemno. Teraz wiem, że to był doskonały wybór. Krem wspaniale nawilża, wygładza skórę twarzy i ciała. Krem ma konsystencję lekka, łatwo się rozprowadza, szybko wchłania. Dodatkowo przepięknie pachnie! Używanie go to czysta przyjemność. Zdecydowanie polecam.
  • 1 kwietnia 2019 o 21:23
    Pozytywne zaskoczenie
    Ten krem to dla mnie kolejny dowód na to,że dobry krem wcale nie musi być drogi.Krem zawiera masło shea,olej arganowy,witaminę E i pantenol.I muszę przyznać,że świetnie radzi sobie z nawilżeniem,odżywieniem i regeneracją skóry.Zapobiega również wysuszeniu.Krem łatwo się rozprowadza,a wchłania się błyskawicznie.Jestem zadowolona z efektów,ponieważ pozostawia skórę jedwabiście gładką i miękką.Nie obciąża i nie zatyka porów.Śmiało nadaje się pod makijaż.Z przyjemnością wypróbuję inne kremy tej firmy,ponieważ ten okazał się skuteczny.
    Zalety:
    • nawilża,odżywia i regeneruje skórę
    • zapobiega wysuszeniu
    • łatwo się rozprowadza i szybko wchłania
    • skóra jest gładka i miękka
    • nie zatyka porów
  • 23 października 2018 o 21:44
    Super !
    Krem jest rewelacyjny ! Używam go jako balsamu do ciała, najczęściej aby nawilżyć skore po kąpieli. Sprawdza się znakomicie :)! Pięknie pachnie, fajnie się rozprowadza a ciało po nim jest miękkie i przyjemne. Używam już 2 opakowanie i na pewno kupię kolejne ;)
    • Wydajny
    • Konsystencja
    Drogeria Natura
    Kinka6
    15 sierpnia 2018 o 13:05
    Rewelacja
    Do zakupu przekonała mnie pani pracująca w aptece, dodatkowo zachęcona niską ceną stwierdziłam, że spróbuję, no i.... REWELACJA. Posiadam suchą skórę , a on odżywia, regeneruje skórę, nawilża. Ma świetną konsystencję, przyjemny zapach, nie obciąża cery, nie zatyka porów. Skóra po nim jest nawilżona i gładka. Na półce nie będzie już gościem, ale stałym mieszkańcem. Polecam
    Zalety:
    • skład
    • efekt gładkiej, nawilżonej, odżywionej cery