Olejki do włosów

Ecolab Argana Spa, Regeneracyjny olejek-fluid do włosów

_lialy
    2 września 2021 o 15:12
    Najlepszy olejek jaki miałam w życiu
    Firma Ecolab mnie na każdym kroku zaskakuje i nie zawodzi. Zanim poznałam tą markę to po prostu nie sądziłam, że kosmetyki naprawdę mogą działać i spełniać wszystkie obietnice producenta i w dodatku kosztować grosze, jak za tak genialną jakość. Kłaniam się przed tą marką, serio.
    Zalety:
    • Skład
    • Ratuje spalone rozjaśnianiem włosy
    • Regeneruje
    • Pięknie pachnie
    • Nie obciąża
    • Nie przetłuszcza
    • Chroni przed słońcem i ciepłem suszarki
    • Zapobiega puszeniu
  • 23 marca 2020 o 16:39
    Niesamowity kosmetyk. Totalna ochrona włosów
    Zawsze używałam popularnych olejków Loreal, Garnier itd, gdy zaczęłam używać ten olejek z Ecolab od razu zobaczyłam różnice, nie wiem jak mogłam używać tych innych śmieci!!! Producent Ecolab robi genialną robotę i nie okłamuje nas w najmniejszym stopniu, a zawsze czytam składy. Wraz z szamponem z tej serii moje włosy w końcu żyją i są im dostarczane same dobre substancje i mam pewność, że nie nakładam na włosy bezwartościowej chemii. Różnice najbardziej odczułam z tym olejkiem podczas suszenia i prostowania, włosy cały czas są w dobrej kondycjii i nie wysuszają się, są chronione i gładkie tego efektu nie miałam nawet gdy używałam typowo termoochronnych kosmetyków.
    Zalety:
    • Skład jest cudowny
    • Substancje wnikają wgłąb włosa, a nie osiadają tylko na zewnątrz
    • Nie ma sylikonów, które sztucznie oklejają włosy i na dłuższą metę źle działają
    • Naturalna pielęgnacja włosów
    • Obietnice producenta spełnione
    • Odczuwam ogromną ochronę przed wysoką temperaturą
    • Na wilgotne włosy olejek działa najlepiej, odżywia, regeneruje, chroni, nabłyszcza
    • Zauważalne domknięcie łusek włosa
    • Nie przetłuszcza włosów są sypkie i świeże
    • Lekko dociąża, idealny dla włosów wysokoporowatych i na złą pogodę
    • Nieziemska wydajność, używam miesiąc, a butelka jest prawie pełna
    • Cena jest naprawdę ok, warto
    • Zapach przyjemny, naturalny i relaksujący, utrzymuje się na włosach parę godzin
    • Największy plus, zadowolona konsumentka :)
  • 15 listopada 2016 o 1:12
    Obietnice producenta spełnione na 100%
    MOJE WŁOSY: brązowe, niefarbowane, za łopatki, geste, lekko kręcone, wysokoporowate, puszące się, przetłuszczające się, codzienne mycie i olejowanie to podstawa OPINIA: Za namową fryzjerki odstawiłam olejki z silikonami i zaczęłam szukać czegoś bardziej wartościowego od tymczasowych upiękniaczy. Na olejek trafiłam w sklepie online. Szybki check out po necie: nie mogłam znaleźć żadnych opinii na jego temat. Zamówiłam więc w ciemno. Nie zawiodłam się, bo: + olejek ma bogaty i naturalny skład (z małymi wyjątkami ;) ) + nie obciąża włosów, nie skleja, nie tłuści ich - praktycznie po nałożeniu na wilgotne włosy i wyschnięciu stapia się z włosami tak jakby go tam nie było + końcówki są miękkie i dobrze zabezpieczone + ogranicza puch i niesforne włosy + z pewnością długoterminowo je odżywia + włosy ładnie się błyszczą + olejek ma ładny zapach (choć etykietka na buteleczce śmierdzi farbą drukarską) + funkcjonalne opakowanie + dobra wydajność WADY: żadnej nie znalazłam ;) może tylko dostępność :/ OGÓLNIE: polecam! Ja z pewnością wrócę do niego. Efekty są takie jak np. po olejkach z Garniera, ale ten olejek jest zdrowszy i bardziej wartościowy pod względem składu. Moje włosy odzwyczajają się od silikonów, ale wizualnie są super!!