Kremy na noc

Bodyland.pl
Bandi Medical Expert Anti Rouge Kremowa kuracja na naczynka 50ml

• 20 czerwca 2023 o 19:43
    Jak na Bandi to rozczarowanie
    Krem jak krem , nie wiem co napisać , bo mnie nie zachwycił działaniem ani na naczynka ani na nawilżenie . Spokojnie można go było nie kupować - taki sam stan skóry bym posiadała .
    Zalety:
    • Pompka - wiadomo, że się do końca krem wydostał.
    • Ładne skromne opakowanie .
    Wady:
    • Brak obiecanego działania. Krem słabiutki , nawet ledwo nawilża .
    • Cena dość znaczna w stosunku do nieznacznego działania .
  • 21 lutego 2022 o 13:31
    bez szału
    Kosmetyczka dała mi rozpiskę kosmetyków dostosowanych do pielęgnacji mojej naczyńkowej cery. Była tam też seria Bandi anti rouge. Opakowania ładne, higieniczne, niestety nie można kontrolować ile kosmetyku zostało. Gdyby nie fakt, że ten produkt dobrze nawilża to uznałabym, że wyrzuciłam mnóstwo pieniędzy w błoto. Ten produkt nie robi z moimi naczyńkami absolutnie nic. Nie łagodzi, nie koi, nie zmniejsza widoczności. Stosowałam go zgodnie z zaleceniem producenta, regularnie aż do ostatniej kropelki i cały czas miałam nadzieję. Niestety, moje naczyńka mają się świetnie. Nie polecam, w tej cenie można mieć inny, skuteczny kosmetyk.
    Zalety:
    • higiena użytkowania
    • brak jakiejkolwiek skuteczności
  • 13 stycznia 2021 o 21:12
    Prawdziwa rewelacja
    Wracając po latach do stosowania marki bandi cosmetics zastanawiałam się jaki będzie miała wpływ na moją cerę. Czy marka, którą poznałam przed laty dalej jest tak skuteczna? O tym wszystkim mogłam się przekonać przez ostatni miesiąc używając kremowej kuracji na naczynka z witaminą PP i K2. Kremowa kuracja jest wskazania dla cery naczynkowej z widocznymi rozszerzonymi naczyniami krwionośnymi. Moja cera właśnie zimą jest najbardziej narażona na wpływ czynników zewnętrznych dlatego musiałam o nią zadbać zanim zaczną się mrozy. Kuracja kremowa wraz z linią Veno Care od bandi cosmetics przez ostatnie tygodnie dbała o odpowiednie nawilżenie mojej skóry oraz zmniejszyła widoczność moich rozszerzonych naczynek krwionośnych jednocześnie wygładzając skórę. Teraz moja skóra jest idealnie przygotowana na nadchodzące mrozy i nie obawiam się ani rumienia, ani podrażnień. Kuracja na naczynka od bandi cosmetics, ma kremową konsystencję i jest niezwykle łagodna dla cery a jej aplikacja to czysta przyjemność
    Zalety:
    • Idealnie natłuszcza
    • Jest skuteczna
    • Jest łagodna
    • Wygładza skore
    Drogeria Super-Pharm
  • 15 września 2020 o 9:49
    Taki sobie
    Mam duży problem z naczynkami. Zachęciły mnie do kupna tego kremu dobre opinie. Teraz żałuje ze wydałam pieniądze na ten krem. Zacznę od plusów tego produktu. Jest wydajny, mam go od czerwca, mamy wrzesień. Stosuje codziennie wieczorem. Wystarczają 3 pompki i cała twarz nasmarowana. Opakowanie jest dość ładne, fajnie prezentuje się na półce. Nawilża i koi. Minusy tego produktu to, to ze w ogóle nie ma nic wspólnego z redukowaniem naczynek. Nie zauwazylam różnicy po stosowaniu produktu. Cena, która jest duża jak na produkt nawilżający bo innych zastosowań tu nie ma. Szkoda pieniędzy.
    domab91
    8 marca 2020 o 22:30
    Nie dla każdego
    Kupiłam go na promocji. Liczyłam, że chociaż trochę zniweluje czerwony koloryt cery, która jest tłusta, z rozszerzonymi porami, Niestety poza higienicznym i wygodnym opakowaniem nie widzę żadnych plusów. Krem jest tłusty, nie przynosi ulgi cerze, a co najgorsze - zapycha. Poza tym produktem nie wprowadziłam żadnych nowych kosmetyków do pielęgnacji, więc winę za pojawienie się nieprzyjaciół zrzucam na niego.
    Zalety:
    • opakowanie z pompką
    Wady:
    • tłusty
    • zapycha
    • nie koi naczynek

Zobacz także inne Kremy na noc