Rival de Loop Hyaluron Booster, Koncentrat do twarzy (nowa wersja)

malwi73
    16 maja 2017 o 10:45
    Dobrze nawilża
    Lubię produkty do nawilżania twarzy, które są lekkie szybko się wchłaniają, nawilżają, i nie zostawiają po sobie lepkiej albo tłustej warstwy. I ten produkt właśnie taki jest. Jest lekki, nie tłusty. Stosuje go na mokra skórę np spryskana wodą różaną i czuje nawilżenie skóry. Ampułki nie są za wygodne to prawda, bo trzeba ułamać jej szyjkę i wtedy wylewać na dłoń. Ale nie jest to wielki minus. Jedną ampułkę stosuję na 3x, zawijam ja w woreczek by zawartość nie wyschła. Cena nie jest niska, ale za dużą wydajność się opłaca. Oceniam na mocne 4 i zakupię ponownie.
  • 21 lutego 2017 o 19:31
    po kilku dniach widać efekty
    Wybrałam się do rossmana po ampułki nawilżające hydro, jednak moją uwagę przykuł ten produkt znajdujący się na promocji. Stwierdziłam że warto wypróbować coś nowego. Koncentrat jest w 7 szklanych ampułkach o pojemności 2ml. Lekko żelowej aczkolwiek wodnistej konsystencji. Producent zaleca stosowanie preparatu jako 7 dniowa kuracja dla twarzy szyi i dekoltu. Nie spodobał mi się za bardzo ten pomysł z ampułkami, po 1 łatwo można się skaleczyć, produkt może wyślizgnąć się i zbić. Po 2 pojemność 2 ml to jad dla mnie zdecydowanie za dużo na jeden raz zwłaszcza że jest on prawie wodnistej konsystencji i nie da rady nałożyć grubszej warstwy. A zostawiając takie otwarte szkło na 2 dzień jest niebezpieczne no i produkt może już nie miec swojego działania więc połowa produktu idzie w kosz chyba że chcemy zwiększyć powierzchnię ciała do nawilżenia. Co do dzialania - jak radzi producent nałożyć koncentrat i na to krem- stosować na noc. Tak własnie robiłam. Sam koncentrat solo nałożony na twarz lekko się lepi ale to do póki dobrze nie zaschnie, lekko można poczuc ściagniecie ale to ze względu na swoją konsystencję nie wysuszające działanie- przeceż to silny nawilżacz. Skóra rano rzeczywiscie jest gładka promienna nawilżona, znika uczucie napięcia. Zawiera pantenol odpowiedzialny za regenerację skóry. Po 7 dniowej kuracji zapewniena producenta zostają spełnione, występuje znaczna poprawa w wyglądzie skóry. A wiadomo na zdrowo wyglądającej i nawilżonej cerze podkład i inne kosmetyki prezentują i trzymają sie duzo lepiej. Jestem zadowolona z tego produktu aczkolwiek wolałabym go w jakimś flakoniku z pipetką by móc dozować ilość