Thicker Fuller Hair Moisturizing Shampoo (szampon nawilżający do włosów cienkich i osłabionych)

cora
    6 września 2009 o 22:28
    może być
    Uważam, ze jest bardzo dobrym szamponem dla włosów cienkich normalnych bądź przetłuszczających się. Ja przeszłam na blond, obecnie używam więc bardziej kremowych szamponów, ale kiedy miałam naturalny ciemny blond zero farby, ten szampon sprawdzał się u mnie doskonale. Jest żelowy, pachnie ziołami, dokładnie usuwa zanieczyszczenia i wspaniale odświeża włosy. Powoduje efekt lekkiego pogrubienia włosów, co daje optyczne wrażenie, że jest ich więcej. Kupiłam go w douglasie, ale nie wiem, czy nie został wycofany, bo to było dawno. Używam tego produktu od: styczeń- czerwiec 2009 Ilość zużytych opakowań: 1
    x0x0
    23 stycznia 2008 o 17:40
    Bez rewelacji.
    Producent obiecuje zwiększenie objętości włosów, niestety tego nie zauważyłam. Być może efekt byłby widoczny u osób z bardzo cienkimi włosami. U mnie włosy zostały nawilżone, i na tym właściwie się kończyły zalety tego szamponu. Niestety nie przypadł mi też do gustu trawiasto-lakierowaty zapach produktów z tej linii. Szampon jest bardzo wydajny, męczyłam się z nim dość długo ;) Nie jest to produkt dla mnie. Używam tego produktu od: 4 miesięcy z przerwami Ilość zużytych opakowań: 1
  • 23 grudnia 2007 o 12:27
    dobry i wydajny
    Bardzo fajny szampon i bardzo wydajny :) Zapach uniwersalny - tak, że mogą go używać także faceci. Poręczne zamknięcie ułatwiające jego dozowanie. Szampon jest bardzo wydajny i ma dość dużą pojemność, dlatego przy takiej cenie opłaca się go kupić (ja płaciłam 29zl). Dobrze się pieni, zmiękcza włosy. Zwiększa ich objętość, ale nie w jakiś spektakularny sposób. Na pewno ich układanie jest później łatwiejsze :) Mocne 4 gwiazdki! Używam tego produktu od:jakiegos czasu Ilość zużytych opakowań:w trakcie pierwszego
  • 23 stycznia 2007 o 11:07
    Fajny za przyzwoitą cenę
    Mam długie włosy. Efekt zwiększonej objętosci rzeczywiście widoczny, ale nie jest to spektakularna objętosć. Włosy sa puszyste przez wiele godzin. Zdecydowanie lepszy od średniopółkowych z supermarketu. Nie wzmaga przetłuszczania włosów. Włoski są bardziej błyszczące. Cena nie zwala z nóg a produkt jest bardzo wydajny i ma duża objętość. Używam tego produktu od:4 miesięcy Ilość zużytych opakowań:2
  • 12 września 2006 o 22:41
    nie podzielam zachwytów
    Kupiłam ten szampon w maju z nadzieją, że po prostu - POPRAWI WYGLĄD moich włosów skoro nie jest zwykłym szamponem marketowym, a tego wtedy potrzebowałam, bo włosy od połowy przesuszały mi się i to bardzo (mam długość do pasa) i niestety - rozczarowałam się:( Przede wszystkim, wbrew temu co jest napisane na opakowaniu - MOISTURIZING SHAMPOO - ten szampon PRZESUSZA włosy:( do tego stopnia, że nie jestem w stanie używać go więcej jak 3 razy pod rząd czyli tak jak szampony marketowe:( Poza tym absolutnie nie zaobserwowałam efektu WIĘKSZEJ OBJĘTOŚCi włosów, ale tego nie udało się dokonać żadnemu szamponowi (szampon marki Fitomed do włosów suchych i normalnych jest jedynym wyjątkiem:) ) natomiast od szamponu za 30zł wymagam przynajmniej zadowalającego efektu na miarę chociaż Pantene Pro-V, a tu takie rozczarowanie:( Duży plus za wydajność, bo mam go juz kilka miesięcy i choć używam z przerwami to wiem, że starczy mi jeszcze na bardzo długo, bo pieni się doskonale i naprawdę dobrze oczyszcza. Kilka dni temu dokupiłam odżywkę tejże firmy, ale z linii ZERO FRIZZ i poczekam na efekty tego duetu, bo jak dotąd z szamponu w duecie z innymi odżywkami nie jestem zadowolona. Jak na dzień dzisiejszy - nie polecam. Używam tego produktu od:maja 2006 Ilość zużytych opakowań:w trakcie pierwszego