Maseczki klasyczne

Cosrx Propolis

a88k
    25 stycznia 2021 o 23:09
    Świetna
    Nie jestem szczególną fanką koreańskich marek, moim zdaniem działaniem nie wyróżniają się w żaden szczególny sposób, ot, po prostu normalne, porządne kosmetyki, które można bez problemu zastąpić europejskimi, w tym polskimi odpowiednikami, ale Cosrx jest wyjątkiem. Moim zdaniem to jedna z lepszych firm. Miałam już kilka produktów i jedynym , który okazał się "tylko" dobry, była maseczka ryżowa. Reszta testowanych kosmetyków do dla mnie rewelacja, tak jak maska miodowa. Mam tłustą cerę, ostatnio przesuszoną i trochę podrażnioną od retinolu. Chciałam kupić maseczkę dobrze nawilżającą, ale nic ciężkiego ani tłustego. I tutaj mam dokładnie do, czego potrzebuję - skóra jest naprawdę dogłębnie nawilżona, wypoczęta i ma jednolity koloryt po użyciu. Maska ma fantastyczną, żelową konsystencję, ale nie jest to taki zwykły, lepki żel, tylko kosmetyk naprawdę przyjemny w użyciu, jak lekki krem. Maseczka jest dość wydajna, a nakładam jej całkiem sporo, skóra wszystko spija. Doskonały preparat, lepszy nić wersja ryżowa. Stosuję ją raz w tygodniu.
  • 14 sierpnia 2019 o 10:16
    Uwielbiam!
    Świetna maska calonocna :) Genialnie nawilża i regeneruje skórę przez noc. Dodatkowo zauważyłam, że bardzo koi Stany zapalne i wycisza zmiany tradzikowe. Stosuje 2x w tygodniu :)
    Zalety:
    • działanie nawilżające
    • wyciszanie zmian tradzikowych
    Wady:
    • wydaje mi się, że będzie miało wydajną??
  • 27 lutego 2019 o 22:21
    Świetna maska!
    Maska spełnia obietnice producenta. Bardzo dobrze nawilża i łagodzi podrażnienia. Stosuję ją tak jak krem na noc, nie zmywam. Nigdy mnie nie zapchała (dobry skład!), co mi się zdarza w przypadku produktów nawilżających. Używam jej na zmianę z maską ryżową tej firmy. Polecam obie. Miodowa bardziej nawilża, ryżowa bardziej rozjaśnia przebarwienia. Jedyna wada to dostępność - tylko przez internet.
    oiilive
    4 lutego 2019 o 23:20
    Najlepsza maska ever!
    Używa od:próbka
    Wykorzystał/a:jedna próbka
    Jak w opisie producenta "Intensywnie nawilżająca całonocna, miodowa maska o żelowej konsystencji. Łagodzi podrażnienia, uelastycznia skórę, działa antybakteryjnie i przeciwzapalnie, dzięki zawartemu w masce propolisowi. Regeneruje oraz odżywia cerę." Właściwe chyba nic dodawać nie muszę, bo dokładnie to co tutaj jest napisane takie działanie uzyskałam na następny dzień. I co ciekawsze nie, że po długim stosowaniu maseczki, ale już po jednym razie. Pierwszy raz spotkałam się z takim produktem, który w tak szybkim czasie działa. Jak dla mnie cena adekwatna do działania. Polecam i na pewno zakupię. :)
  • 22 marca 2017 o 21:52
    Miód cud
    Wykorzystał/a:kilka próbek
    Bardzo dobra maseczka calonocna. Ma delikatny piekny zapach. Nalozona na twarz nie klei sie, nie wyciera i nie scieka z twarzy. Zachowuje sie jak krem, który pozostaje caly czas na twarzy. Wchlania sie bardzo szybko, by dzialac przez cala noc i nie wycierac sie w poduszke. Rano buzia jest miekka, nawilzona, promienna i z lepszym kolorytem. Polecam serdecznie, ale minus za wygorowana cene.
    Otrzymałam do testów od marki/producenta