Bazy pod makijaż

Kobo Professional Smooth Make-Up Base with Hydromanil Baza pod podkład

• 1 września 2020 o 12:06
    Lubię
    Baza jest w złoto-czarnym opakowaniu, które jest niewielkie w sam raz na podróż. Opakowanie posiada dozownik, co jest dobrym rozwiązaniem. Produkt jest koloru białego i jest płynny. Pachnie jak krem. Zapach nie należy do nieprzyjemnych. Baza jest bardzo wydajna, gdyż do pokrycia całej twarzy nie potrzebujemy zbyt wiele. Przedłuża trwałość makijażu. Szybko się wchłania. Bardzo ładnie nawilża i delikatnie wygładza skórę. Rzeczywiście ułatwia rozprowadzenie niektórych podkładów. Trzeba jedynie uważać, aby wyciskając produkt od razu dać go na twarz, gdyż już nie raz baza z ręki spadła mi na podłogę. Ogólnie rzecz biorąc żadnych wad nie znalazłam. Jest to dobry produkt w niedrogiej cenie (koszt około 20 zł za 30 ml)
    lotka20
    9 lipca 2019 o 8:27
    Spoko produkt
    Bardzo fajna baza pod makijaz. Ja bardzo ja polubilam poniewaz tak jak obiecuje producent przedluza ona trwalosc makijazu.Baza latwo rozprowadza sie, nie sprawia ze podklad wyglada sucho wrecz cera wyglada na bardziej zdrowa i nawilzona. Baza rowniez nie roluje sie przy nakladaniu ani nie sprawia ze podklad w ciegu dnia zbiera sie w zaglebieniach. Bardzo wydajny produkt, juz jedna pomka starcza na cala twarz. Wedlug mnie produkt warty uwagi !
  • 5 maja 2019 o 13:10
    Świetny produkt
    Produkt kupiłam z czystej ciekawości, był akurat w promocji, więc nie wyszedł drogo. Baza aktualnie niestety nie jest dostępna stacjonarnie, lecz jest bardzo dobrym produktem. Idealnie pasuje do cery mieszanej, przedłuża trwałość podkłady i ma dobrą konsystencję do rozprowadzania.
    Zalety:
    • dobra konsystencja
    • tania
    • wydajna
    • spełnia swoje zadanie
    • ładny zapach
    Neloa
    14 sierpnia 2018 o 12:06
    Jest dobrze
    Bardzo się z tą bazą polubiłam. Ładnie nawilża, delikatnie wygładza i zdecydowanie przedłuża trwałość makijażu. Dodatkowo będzie niesamowicie wydajna, bo do pokrycia całej twarzy wystarczy odrobinka. Pięknie pachnie i nie zawiera sylikonów, a co za tym idzie, nie wywiera negatywnego wpływu na stan naszej cery ;) Moim zdaniem, za kwotę 15 zł (na promocji) dostajemy naprawdę dobry jakościowo kosmetyk.
    Zalety:
    • delikatnie wygładza
    • dobrze nawilża
    • pięknie pachnie
    • delikatnie przedłuża trwałość makijażu
    • niedroga
    • higieniczna i praktyczna pompka
  • 13 kwietnia 2017 o 20:32
    Bardzo dobra baza
    Świetnie wygładza i nawilża skórę.Pomaga rozprowadzić lepiej podkład i przedłuża jego trwałość.Nawilża skórę przez cała dobę,zmiękcza i uelastycznia skórek oraz daje naszej skórze naturalny filtr ochronny..