Maseczki w płachcie

Holika Holika After Sauna, Pore Care Mask Sheet Maseczka na bawełnianej płachcie

Holika Holika After Mask Sheet Maska do twarzy - After Sauna

• 5 kwietnia 2024 o 19:14
    Słabiutko
    Używa od:próbka
    Zawsze lubiłam działanie masek od Holiki, jednak tutaj jest mega zawód. Ta maska nie zrobiła nic. Od razu po zdjęciu płachty miałam wrażenie jakbym wróciła z łazienki po myciu twarzy. Dalej czułam suchość i ściągnięcie. A o zwężeniu porów to już w ogóle nie ma mowy. I co z tego że maska jest fajnie wycięta, i co z tego że płachta jest mocno nasączona jak nie ma jakiegokolwiek działania pielęgnacyjnego.
    Zalety:
    • dobrze wycięta płachta
    • dużo esencji
    Wady:
    • zero działania
  • 7 czerwca 2019 o 13:09
    Azjatycki klasyk
    DESIGN + OPAKOWANIE Marka Holika Holika jest bardzo popularna w Europie i jest kojarzona z dobrym działaniem. Ze względu na renomę marki ceny są nieco wyoskie, ale w przypadku tej maski nie ma tregedii. Jest bardzo łatwo dostępna zarówno stacjonarnie jak i online. Bardzo często bywa w drogeriach Hebe na promocjach i można ją dostac za grosze. Opakowanie, bardzo fajne, kojarzy się z pielęgnacją. Maska przedstawia kobietę dbającą o siebie po wizycie w saunie, co zachęca do wczesniejszej kuracji jak pani z opakowania i pojścia na saunę. Tak właśnie zorbilam, po cięzkim treningu wybrałam się na saunę a następnie uzyłam maski na oczyszczoną skórę twarzy, Opakowanie jest solidne i bardzo łatwo je rozerwac by wydobyć z niego maskę do twarzy. PŁACHTA Płachta jest bardzo dobrej jakości. Dobrze przylega do twarzy. Jest podatna na modyfikacje takie jak nacięcie aby lepiej przylegała, po nacięciu nie rwie się dalej tylko pozostaje w tym samym miejscu jak było nacięte uprzednio nożyczkami. Jest bogato nasączona, ale w maseczkach Holiki to już standard. SERUM Poza bogato nasączoną płachtą, w opakowaniu znajduje się spora (ok 10 ml ) ilość serum, które mozna wykorzystać podczas kolejnych dni w pielgnacji. Serum bardzo ładnie pachnie oraz błyskawicznie wchłania się w skórę. DZIAŁANIE Skóra po uzyciu maski była bardzo wygładzona, odżywiona i nawilżona. Wyglądała na zdrową oraz zregenerowaną. Istny zastrzyk nawilżenia oraz energi dla skóry. Polecam nie tylko po saunie, ale po cięzkich tygodniach. Ja stosowałam tą maskę około 8 tygodni z rzedu w kazdą sobotę i na prawdę poprawiła mi się kondycja skóry. Zdecydowanie polecam zabieganym i aktywnym.
    Zalety:
    • Bardzo łatwo dostepna
    • Często bywa na promocjach
    • Rewelacyjnie działa
    • Dobrej jakości płachta
    • Serum bardzo ładnie pachnie
    • Przyjemny skład
    • Duża ilość serum, którą można stosować podczas kolejnych dni po aplikacji maseczki
    Wady:
    • Nie zauwazyłam
  • 18 kwietnia 2019 o 23:34
    Myślę że jest ok.
    Maseczka ma ładny przyjemny zapach. Kształt jest idealny , ani za mały ani za duży. Nie spada tylko dobrze się trzyma twarzy. Dobrze nawilża twarz ale nie zauważyłam zmniejszenia się moich porów.
    • Wielkość
    • Nawilzenie
    Wady:
    • Brak zmniejszenia porów
  • 15 listopada 2018 o 23:04
    Bardzo przyjemna maseczka
    Używa od:próbka
    Wykorzystał/a:jedna próbka
    Maseczkę kupiłam w drogerii Hebe za pół ceny, w porównaniu do innych masek, których używałam, ta była najlepsza. Po użyciu, skóra była ukojona i miękka, pod koniec czuć było lekkie chłodzenie, czyli mogłaby się dobrze sprawdzić w lato. Po za tym, maseczka była bardzo dobrze nasączona i nie pozostawiała uczucia klejącej się buzi. Wspomnę też o zapachu, który był ładny i delikatny. Chętnie kupie ponownie. Polecam.

Zobacz także inne Maseczki w płachcie