Tusze do rzęs

Pierre Rene Volume Rich Pogrubiający Tusz do Rzęs 05 Sky Blue
Pierre Rene Volume Rich Mascara pogrubiający tusz do rzęs 02 Brown 10ml
Bodyland.pl
Pierre Rene Volume Rich Mascara pogrubiający tusz do rzęs 05 Sky Blue 10ml

Nasi użytkownicy zostawili 97 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 4 września 2023 o 21:41
    Dobry tusz ma jednak swoje wady
    Produkt zakupiony w drogerii Natura zamknięty w pastelowym opakowaniu tusz ma klasyczną szczoteczkę dobrze wydłuża pogrubia rzęsy nie skleja ich ma średnią trwałość. Efekt na rzęsach jest ładny naturalny a jie mocny tzw sztucznych rzęs.
    Zalety:
    • Dostępność
    • Klasyczna szczoteczka
    • Ładnie pogrubia wydłuża rzęsy
    • Nie skleja
    Wady:
    • Średnia trwałość
    • Aby ładnie pokryć rzęsy kolorem i uzyskać ładny efekt trzeba trochę popracować z szczoteczką i nałożyć 2 warstwy
    Drogeria Natura
    trufle
    5 czerwca 2023 o 9:52
    A ja go lubię
    Mam brązową wersję, już drugie albo trzecie opakowanie. Dość szybko schnie i rozpuszcza się w wodzie, ale za to pięknie wydłuża, ma naturalny kolor, wygodną szczoteczkę i się nie osypuje. Ciężko mi znaleźć lepszy tusz w brązowym kolorze. Kupuję go najczęściej na promocji.
    Zalety:
    • kolor (brązowy)
    • wydłużenie
    • szczoteczka
    • nie kruszy się
    • dobra cena w promocji
    Wady:
    • dość szybko schnie w buteleczce
    • nie jest wodoodporny
    • czasem potrafi skleić rzęsy
  • 20 września 2021 o 14:52
    Gorzki zawód
    Od dłuższego czasu rozglądam się za brązowym tuszem do rzęs. Zależy mi na autentycznie brązowym produkcie, a nie na absurdalnych wynalazkach w styli "black-brown". Miałam nadzieję, że tusz Pierre Rene stanie na wysokości zadania, ale niestety gorzko się zawiodłam. Tusz znajduje się w jasnoniebieskim opakowaniu i ma dość gęstą szczoteczkę. Niestety, szczoteczka często nabiera aż za dużo produktu i muszę ostrożnie pozbywać się nadmiar. Tusz na szczoteczce wygląda na ładny, ciemny brąz. Przy aplikacji zaczynają się schody. Tusz skleja rzęsy i wbrew zapewnieniom producenta, nie powinien nazywać się pogrubiającym. Porównywalne pogrubienie uzyskuję przy tuszach wydłużających. Największą wadą tuszu jest szybkie wysychanie. Produkt schnie momentalnie i osypuje się jak słaby cień do powiek. Łatwo się rozmazuje. Na szczęście produkt nie podrażnia oczu i łatwo się zmywa. Największą zaletą produktu jest chyba cena, ale niestety nawet tych pieniędzy nie jest wart. Używałam już wielu produktów w podobnej cenie, które sprawdzały się o niebo lepiej. Jestem niemal pewna, że nie sięgnę już po ten produkt.
    Zalety:
    • niska cena
    • nie podrażnia oczu
    • łatwo się zmywa
    Wady:
    • zbyt gęsta szczoteczka
    • słabo pogrubia
    • skleja rzęsy
    • niska trwałość
    • szybko wysycha
    • osypuje się
  • 19 września 2021 o 13:24
    Ciekawy produkt
    Kosmetyki mojej młodości, które odkryłam na nowo. W wakacje lubię eksperymentować z makijażem. Tusz do rzęs ma piękny, niebanalny, chabrowy kolor, który przełamuje klasyczny make up. Odmladza, dodaje uroku. Mascara podkreśla rzęsy, jednak nie wydłuża, nie pogrubia. Tusz jest dość suchy, przez co mało wydajny. Nie podrażnia oczu. Nie osypuje się. Atutem jest korzystna cena oraz dostępność w Hebe
  • 24 sierpnia 2021 o 16:38
    Tusz Pierre Rene
    + oryginalny, chabrowy kolor + ładnie prezentuje się na rzęsach +nie osypuje się + nie podrażnia + nie wywołuje reakcji alergicznych + korzystna cena + łatwa aplikacja + bezproblemowy demakijaż - niska dostępność - nie wydłuża rzęs - nie pogrubia - jest suchy - mało wydajny