Skóra, włosy, paznokcie

L'biotica Włosy & Paznokcie

Skuteczność:
  • 22 kwietnia 2020 o 21:06
    Mocne włosy i paznokcie.
    Po tabletki sięgnęłam z racji tego, ze poprzez niskokaloryczne diety włosy strasznie zaczely mi wypadać. Traciłam włosy garściami, a paznokcie były łamliwe i kruche. Te tabletki zakupiłam w Rossmanie. Moja uwagę przykuło śliczne pudełeczko, różowo niebieskie. Piękne, urocze, dziewczęce. Gdy tylko spojrzałam na skład to od razu wiedziałam, ze zrobią dobra robotę. Maja w składzie 28 związków uzupełniające nasze niedobory. Kosztowały ok 16zl za 30 tabletek, wiec moim zdaniem to naprawde niewiele. Tabletki są podłużne -koloru różowego , dosc duże. Natomiast mi to w żaden sposób nie przeszkadza, bo nie mam problemu z połykaniem. Efekty zauważyłam po ok 3 miesiącach, kiedy na szczotce przy czesaniu zostały zaledwie 2/3 włoski. Nie zauważyłam jakiegoś szczególnego przyrostu, ale dla mnie najważniejsze było to, żeby przestały wypadać. Paznokcie wkoncu zapuscilam, co prawda używałam rownież odzywek do paznokci, alczkolwiek wiem ze w dużej mierze to zasługa tabletek. Paznokcie przestały się łamać i rozdwajać. Moja ocena to 10/10! Zdecydowanie!
    Zalety:
    • bardzo bogaty skład
    • włosy przestały wypadać
    • paznokcie zdrowe, przestały sie łamać i rozdwajać
    Wady:
    • wielkość tabletki, mógłby byc mniejsze
    _inga
    26 lipca 2018 o 19:53
    Włosy i paznokcie
    To chyba najlepszy środek poprawiający kondycję włosów i paznokci jaki miałam. Pierwsze efekty widoczne były po ok 3-4 tygodniach - mocniejsze paznokcie i mniej włosów na szczotce. Stosowałam 3 miesiące.
    Zalety:
    • świetny skład
    • twardsze paznokcie
    • włosy przestały wypadać
  • 25 kwietnia 2018 o 20:22
    Działa na włosy i paznokcie
    Suplement ten stosowałam 2 lata temu i jakie było moje zdziwienie, jak niedawno poszłam do apteki go kupić. Opakowanie zostało znacznie zmienione (załączę zdjęcie). Suplement u mnie działa i na włosy i na paznokcie, przy czym szybsze efekty widziałam po paznokciach, zrobiły się twardsze i mocniejsze już po miesiącu stosowania. Jeśli chodzi o włosy to pełne efekty zauważyłam po mniej więcej 2 miesiącach. Tyle czasu zajęło zahamowanie nadmiernego wypadania włosów. Kurację stosowałam zwykle od 2-3 miesięcy.
    Zalety:
    • suplement poprawił stan paznokci: mocne, nie łamią się, nie rozdwajają
    • zahamował nadmierne wypadanie włosów
    Wady:
    • dostępność, choć ona i się tak znacznie poprawiła
  • 13 marca 2018 o 21:15
    Nigdy więcej
    Świetnie zadziałał na paznokcie. Zaczęły rosnąć w ekspresowym tempie, stały się mocniejsze, twardsze i zdrowsze (przestały się rozdwajać) Włosy zaczęły wypadać mi garściami, każde czesanie, mycie, wiązanie liczyło się z garścią włosów. Zauważyłam że skóra mojej głowy strasznie osłabła (jest podrażniona) przez jakiś czas była zaczerwieniona i swędziała. Po odstawieniu tabletek moje włosy zaczęły się bardziej przetłuszczać i nadal wylatują. Problem ciągnie się za mną już pół roku. Mam nadzieję, że przez następne pół roku całkiem nie wyłysieje...
    Zalety:
    • Twardsze, zdrowsze paznokcie.
    • Paznokcie rosną jak szalone
    • Problem z rozdwajaniem paznokci zniknął.
    Wady:
    • Podrażniona skóra głowy
    • Swąd skóry
    • Osłabione włosy
    • Wypadanie włosów ponad normę
    • Szybsze przetłuszczanie się włosów
    • Skuteczność

Zobacz także inne Skóra, włosy, paznokcie