WAŻNE INFO O REGULAMINIE! SPRAWDŹ SKRZYNKĘ@ I SPAM
Płyny do kąpieli

Isana Thoughts Travel [Zen Journey], Płyn do kąpieli z wyciągiem z kwiatu wiśni

• 9 czerwca 2025 o 16:11
    Zwykły płyn do kąpieli o ulotnym zapachu
    Jeśli chodzi o płyny do kąpieli to nie przywiązuje do nich jakieś wielkiej wagi- aby tylko wlać coś do wanny by pachniało i piana była. Jak jestem w Ross to przeważnie decyduje się na jakąś Isane, bo skoro wiem mniej więcej czego się po ich płynach do kąpieli spodziewać to nie chce przepłacać. Ten wariant wzięłam głównie dlatego, że jeszcze go nie znałam i w sumie nie jest zły ale też nie wyróżnia się niczym szczególnym na tle innych preparatów tej marki. Opakowanie to plastikowa butla z miłą dla oka szatą graficzną kojarzącą się z Japonią i wiśniami. Jakościowo jest to jak najbardziej ok- zatyczka nie łamie się i nie trzeba się z nią siłować. Butla jest barwiona na odcień wiśni ale pod światło na spokojnie jesteśmy sobie w stanie ogarnąć stopień zużycia produktu. Ma lekko żelową i dość gęstą konsystencję i zapach wiśnia- takiej w kosmetykach klasycznej- lekko kremowej niby słodkiej ale z delikatną kwaśną nutką. Jeśli ktoś za tym zapachem przepada to powinien być zadowolony. Jak dla mnie zapach jest w porządku ale jest też bardzo ulotny i ja go przestaje bardzo szybko wyczuwać. W płynie do kąpieli chodzi o to, by tworzył górę piany i ten to robi jeśli wlejemy go pod strumień gorącej wody. Piana nie opada i nie znika w tajemniczych okolicznościach co zaliczam na kolejny plus tego produktu. Nie wymagam od produktu tego typu żadnych właściwości pielęgnacyjnych- najważniejsze, że nie przesusza skóry. Czy umila kąpiel ? No tego bym nie powiedziała przez wzgląd na szybko wietrzejący zapach. Ogółem taki zwykły płyn bez szału. Raczej dla wielbicieli marki lub dla tych co ja- patrzących na to, że krzywdy nie robią i są korzystne cenowo.
    Zalety:
    • rozsądna cena
    • dość dobra wydajność
    • ładne opakowanie
    • nie przesusza skóry
    • tworzy górę piany
    Wady:
    • zapach wietrzeje błyskawicznie
    Wiki686
    15 października 2024 o 0:05
    Zapach umila kąpiel
    Płyn do kąpieli, znajduje się w przezroczystej, butelce, pojemność to 750ml. Opakowanie ekonomiczne, wystarczy na długo. Zapach jest bardzo przyjemny, umila czas, kąpieli. Szata graficzna bardzo ładna,zwracająca uwagę. Płyn jest średnio wydajny. Konsystencja jest taka półpłynna. Zapach przyjemny, ale raczej dłużej pachnie w łazience niż na ciele. Na dzień dzisiejszy nie wiem czy kupię ponownie.
    Zalety:
    • Ekonomiczne opakowanie
    • Przyjemny zapach
    • Nie wygórowana cena
    Wady:
    • Duża butla niezbyt poręczna
    • Mógłby być dozownik zamiast tej nakrętki
  • 8 września 2024 o 10:45
    Ładny zapach, w nieporęcznej butelce, nie wiem czy kupię ponownie
    Isana Zen Journey, płyn do kąpieli, znajduje się w przezroczystej, dużej butelce, pojemność to 750ml. Szata graficzna jest bardzo ładna ,przyciągająca wzrok. Płyn jest średnio wydajny. Konsystencja jest bardzo płynna, przy butelce jest nakrętką typu klik, bardzo to nie wygodne, lepsza byłaby pompka dozująca płyn. Czasami zbyt dużo płynu się wylewa.Zapach jest bardzo przyjemny, lecz krótkotrwały. Dobrze się pieni. Nie wiem czy kupię go ponownie.
    Zalety:
    • Ładny zapach
    • Pojemność aż 750 ml
    • Dobrze się pieni
    Wady:
    • Nieporęczna butelka
    Li_nka_
    4 września 2023 o 23:59
    Cudowny zapach relaksującej kąpieli
    Produkt kupiłam w Rossmanie za mniej niż 10 zł. Co mnie skusiło do zakupu? Po pierwsze, nie mogłam przejść obojętnie obok przepięknego zapachu tego płynu. To zapach, który dodaje niesamowitej atmosfery każdej kąpieli i sprawia, że czujesz się jak w luksusowym spa. Używałam tego płynu głównie podczas kąpieli w wannie, gdzie sprawdzał się doskonale. Tworzy obfitą pianę, co sprawia, że kąpiel staje się jeszcze bardziej relaksująca. Jednak muszę przyznać, że jeśli chodzi o nawilżenie skóry czy poprawę jej wyglądu, nie zauważyłam spektakularnych efektów. To bardziej produkt do relaksu niż pielęgnacji. Duża pojemność tego produktu to zdecydowany plus, ponieważ wystarcza na wiele kąpieli, co zwraca uwagę w kontekście ceny. Jednak opakowanie mogłoby być bardziej funkcjonalne. Płyn jest dość płynny, co utrudnia precyzyjne dozowanie. Często zdarza się wylać go za dużo, co jest niewygodne. Podsumowując, mimo pewnych niedogodności, uważam ten produkt za udany. Jeśli poszukujesz czegoś, co podniesie komfort Twojej kąpieli i wprowadzi nutę luksusu do codziennej pielęgnacji, to na pewno warto go wypróbować. Jego zapach i cena są na korzyść, a jakość produktu jest zgodna z oczekiwaniami.
    Zalety:
    • Przepiękny relaksujący zapach
    • Tworzy obfitą pianę
    • Nadaje kąpieli miłą aurę
    • Duża pojemność
    • Bardzo niska cena
    Wady:
    • Niewygodna butelka
  • 30 sierpnia 2023 o 12:40
    Jak on pachnie!
    Płyn ma przepiękny zapach! Używałam go raczej do piany w wannie, sprawdził się do tego idealnie. Nie zauważyłam jakiejś rewelacji co do nawilżenia skóry, czy poprawy jej wyglądu. Duża pojemność, zapach i cena zdecydowanie działają na jego korzyść :) Opakowanie mogłoby być wygodniejsze, ciężko wlać taką ilość jak by się chciało, przeważnie wyleciało więcej
    • Pojemność
    • Brak nawilżenia