Żele pod prysznic

Bilou Cotton Candy, Creamy Shower Foam Pianka pod prysznic

• 13 czerwca 2023 o 12:14
    Piękny zapaszek
    Super zapach poczułam się jak w dzieciństwie ale pianka pieknie pachnie i na dodatek super wydajna skóra aksamitna i bardzo długo zapach utrzymuje się na skóra naprawdę polecam
    Nati668
    1 lipca 2021 o 13:23
    Cudowna
    Piankę zakupiłam w Niemczech z tego co wiem teraz jest też dostępna w Polsce. Produkt ma cudowną, prawdziwie piankową konsystencję i piękny zapach, dość słodki, ale nie duszący, ciężko mi go porównać do czegoś. Opakowanie jest solidne, ale przy upadku nieznacznie mi się wgieło, ma bardzo ładną grafikę. Produkt jest wydajny, delikatny, łatwy w aplikacji. Polecam dla wielbicieli produktów o konsystencja pianki, takich jak ja.
    Zalety:
    • Piankowa konsystencja
    ta_iza
    11 listopada 2017 o 18:32
    bilou cotton candy
    pianka nawilzajaca do ciala, zakupiona dzis, okazala sie mega trafnym zakupem. szybko sie wchlania w skore pozostawiajac wrazenie gladkiej jak pupcia niemowlecia. po aplikacji cialo nie klei sie, a to bardzo sobie cenie. w dodatku pieknie pachnie, byly tez dostepne inne warianty. producenci zapewniaja, ze jest to produkt 100% vegan. polecam kazdemu bo warto. moja ocena 10/10
    Radziia
    3 października 2017 o 17:22
    Zapach zapadający w pamięć
    Nie da sie przejść obojętnie w drogerii obok produktów marki Bilou. Piękne opakowania, piękne zapachy.. czego chcieć więcej ? Cieżko było sie zdecydować nad jednym, bo wszystkie pachanialy cudownie. Wybrałam Cotton Candy, bo zapach waty cukrowej zawsze mi sie podobał. Mimo tych ochów i achów nie do końca spełnia swoje zadanie jako zastępstwo dla żelu pod prysznic, cena też nie jest niska bo w granicach 4€ i co najgorsze dostępny tylko w drogeriach niemieckich. Co do wydajności nie mam zastrzeżeń bo używam go tylko okazjonalnie.