Odżywki do włosów

Garnier Botanic Therapy, Miód & Propolis, Odżywka do włosów regenerująca i chroniąca włosy

Garnier Botanic Therapy Odżywka Miód i Propolis (End Garnier) 200 ml
notino.pl
Garnier Botanic Therapy Miód &amp Propolis 200 ml
Garnier Botanic Therapy Miód &amp Propolis 200 ml

Nasi użytkownicy zostawili 36 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 7 sierpnia 2024 o 21:40
    Okej produkt
    Zapach i konsystencja: Garnier Botanic Therapy Miód & Propolis to odżywka, która już przy pierwszym użyciu urzeka swoim cudownym zapachem. Aromat miodu jest delikatny, ale wyczuwalny i sprawia, że aplikacja odżywki staje się prawdziwą przyjemnością. Konsystencja jest kremowa i bogata, co ułatwia równomierne rozprowadzenie produktu na włosach. Efekty działania: Odżywka działa naprawdę dobrze na moje włosy. Po jej użyciu stają się one miękkie, gładkie i pełne blasku. Miód i propolis w składzie odżywki mają silne właściwości regenerujące, dzięki czemu włosy są odżywione i wzmocnione od nasady aż po same końce. Regularne stosowanie odżywki pomaga w redukcji łamliwości włosów i ich wypadania. Skład: Produkt zawiera naturalne składniki, takie jak miód i propolis, które są znane ze swoich właściwości odżywczych i ochronnych. Odżywka jest również wolna od parabenów, co sprawia, że jest bardziej przyjazna dla włosów i skóry głowy. Aplikacja i wydajność: Aplikacja odżywki jest prosta i szybka. Produkt łatwo się spłukuje, nie pozostawiając uczucia ciężkości na włosach. Odżywka jest również wydajna – wystarczy niewielka ilość, aby pokryć całe włosy, co sprawia, że jedno opakowanie starcza na długo. Podsumowanie: Garnier Botanic Therapy Miód & Propolis to odżywka, która spełnia swoje obietnice. Dzięki niej włosy są miękkie, lśniące i dobrze odżywione. Przyjemny zapach i naturalny skład to dodatkowe atuty tego produktu. Zdecydowanie polecam tę odżywkę każdemu, kto potrzebuje skutecznej regeneracji i ochrony dla swoich włosów.
    • działanie
    • wydajnosc
    KardiaM
    27 marca 2024 o 18:34
    U mnie zdała egzamin
    Moje włosy uwielbiają serię Botanic Therapy, więc co rusz próbuję nowych wariantów (a jest w czym wybierać). Opakowanie jest podobne do innych produktów tej Firmy. Jest kolorowe, estetyczne i zawiera niezbędne informacje. Odżywka ma odpowiednią konsystencję, która dobrze pokrywa włosy i nie spływa, dzięki czemu nie ma u mnie konieczności zużywania dużej ilości preparatu. Zapach jest według mnie słodki, ale nie obciąża i nie drażni. Dość długo utrzymuje się na włosach. Działanie odżywki również oceniam pozytywnie. Nie obciąża kosmyków, nawilża je i ułatwia rozczesywanie. Kosmetyk nie spowodował u mnie żadnych negatywnych skutków, takich jak wzmożone wypadanie włosów czy uczulenie. Nie wiem, czy w najbliższym czasie kupię ponownie ten wariant, bo moja lista innych z tej serii do wypróbowania jest długa :) Ale kiedyś powrócę, jeśli jeszcze będą dostępne w ofercie (oby!).
  • 16 września 2022 o 9:21
    Mało wydajna
    Nie przepadałam za tą odżywką,jednak kiedy da się jej większą ilość to włosy są faktycznie miękkie i lśniące. Nie jest to moja ukochana odżywka,będzie na czarną godzinę.
    Zalety:
    • przy użyciu większej ilości nawilża włosy
    Wady:
    • malo wydajna
  • 26 stycznia 2021 o 10:03
    Chwilowy zachwyt
    Kupiłam odżywkę do włosów Garnier Botanic therapy miód & Propolis gdyż mam włosy suche i zniszczone, stwierdziłam czemu nie spróbować przecież odżywka ma chronić i regenerować włosy. Po paru pierwszych użyciach byłam z niej zadowolona ale po dłuższym użytkowaniu zauważyłam że nie daje trwałego efektu nie zauważyłam żeby regenerował włosy. Odżywka u mnie się nie sprawdziła
    • Dostępność
    • Wygodne opakowanie
    Wady:
    • Nie regenerujący włosów
    • Nie chroni włosów
  • 7 grudnia 2020 o 20:12
    Dobry średniak, ale zbyt trwały zapach
    Może nie robi cudów, ale bardzo fajnie nawilża ,zmiękcza i wygładza. Wolałabym większe dociążenie, ale jako szybka tania odżywka jak najbardziej się sprawdza. Nie sięgnę po kolejne opakowanie ze względu na zapach, taki "garnierowo - fryzjerski", podobny do dawnego żółtego garniera z awokado albo żółtego "olejkowego" glisskura i niestety bardzo trwały.