Szampony do włosów

Isana Seidenglanz, Magnolie & Lotus, Shampoo Szampon do włosów 'Jedwabisty połysk' (nowa wersja)

Nasi użytkownicy zostawili 72 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 30 marca 2025 o 13:11
    Dobry szampon
    Isana silky shine jest dobrym szamponem. Ładnie wygładza włosy lecz jest średnio wydajny. Jego niska cena przyciąga i w połączeniu z odżywką z tej samej serii naprawdę robi tafle na włosach. Pachnie podobnie do szamponów z czarną rzepą, nie każdemu ten zapach będzie odpowiadał. Mi po miesiącu stosowania pojawił się lekki łupież dlatego trzeba też mieć na uwadze że nie każdemu będzie ten szampon pasował. Mimo iż wygładza włosy to dla skóry głowy jest wysuszający i u wielu osób może się pojawić problem łupieżu tak jak u mnie. Ogólnie polecam ale warto przeczytać skład i zrobić u siebie test czy nie będzie źle wpływał na skórę głowy bo z włosami samymi w sobie robi cuda
    Zalety:
    • Ładnie wygładza włosy
    Wady:
    • Wysuszający
  • 12 marca 2025 o 1:20
    Zwykły, ale przyjemny
    Szampon do włosów Silky Shine od dawna gości na mojej półce prysznicowej. Po raz pierwszy do zakupu skusiła mnie bardzo niska cena oraz pozytywne opinie w Internecie. Nie miałam do niego dużych oczekiwań i nie spodziewałam się, że aż tak miło się zaskoczę! Produkt znajduje się w typowym dla marki opakowaniu. Jest ono poręczne i pozwala na łatwe wydobycie odpowiedniej ilości płynu. Szampon ma idealną konsystencję i dobrze się pieni. Niewielka porcja produktu wystarczy, by dokładnie oczyścić skórę głowy i włosy, dzięki czemu jest wydajny. Pozostawia na włosach przyjemny i delikatny, ale słabo wyczuwalny zapach. Jest to zwykły, przyjemny szampon do codziennego stosowania. Zawsze chętnie do niego wracam. Dobrze współpracuje z moimi włosami, które po jego użyciu są delikatne i sypkie. Jest niemal zawsze dostępny w drogeriach Rossmann. Polecam wypróbować ten produkt, chociażby ze względu na bardzo atrakcyjną cenę. Obecnie jest w promocji za 3,99 zł.
    • skuteczność
    • niesamowicie niska cena
  • 18 lutego 2025 o 12:34
    Szampon do włosów Magnolia i lotos od Isany
    Szampon ma kremową, płynną konsystencje o różowym perłowym kolorze. Wystarczy niewielka ilość by dobrze się spienił. Stosuję dwukrotne mycie. Włosy pachną przepięknie i rzeczywiście dają efekt miękkich, jedwabnych, błyszczących. Moja skóra głowy jest podana na łupież przy użyciu nowych szamponów, tutaj nic takiego nie miało miejsca co jest dla mnie ogromnym plusem i na pewno wrócę do korzystania z tego produktu. Szampon nie zawiera silikonów i jest przeznaczony do włosów suchych i pozbawionych blasku.
    Zalety:
    • Pozostawia włosy pachnące i pełne blasku
  • 11 stycznia 2025 o 9:54
    Idealny szampon za grosze Isana
    Szampon pięknie słodko pachnie, mycie włosów jest bardzo przyjemne. Kosmetyk dobrze się pieni i łatwo zmywa. Dobrze oczyszcza skórę głowy, przy czym nie powoduje łupieżu ani swędzenia. Włosy po szamponie są miękkie, dobrze odbite od nasady, puszyste i błyszczące. Do tego łatwiej się rozczesują. Nie przetłuszczają się. Szampon jest wydajny, a kosztuje grosze. Najpierw z Isany używałam niebieski szampon Sensitieve, ale ten różowy jest sto razy lepszy pod każdym względem. Polecam!
  • 11 listopada 2024 o 10:10
    Wow
    Szampon super się pieni i myje włosy. Nie miałam problemu z łupieżem podczas korzystania z tego szamponu. Super oczyszcza skórę głowy nie powodując przy tym swędzenia. Jeśli chodzi o włosy to moje naturalnie kręcone i suche włosy bardzo się z nim polubiły. Wiadomo jest to szampon dostępny na promocji za 5zł, więc nie miałam wielkich wymagań - miał myć i nie plątać włosów, od reszty zadań mam odżywki i produkty bez spłukiwania. I faktycznie robił to co miał robić. Włosy są czyste, ale nie poplątane. Już podczas mycia szampon mam wrażenie, że zmiękcza włosy. Nie mamy efektu tępych włosów podczas spieniania szamponu na włosach. Tak samo podczas spłukiwania - włosy nie są poplątane, pięknie się spłukuje. Patrząc na cenę i dostępność oraz działanie produktu, jest to świetny produkt!
    • działanie