WAŻNE INFO O REGULAMINIE! SPRAWDŹ SKRZYNKĘ@ I SPAM
Żele pod oczy

Receptury Babuszki Agafii White Agafia, Natural Eye Cream - Gel Biała Agafia, Naturalny krem - żel pod oczy z białą różą

Pulpix
    14 października 2020 o 15:26
    Ok krem na dzień
    Przyjemny krem na dzień. Szybko się wchłania, nie roluje z makijażem. Niestety bez efektu wow. Nie zauważyłam, żeby zmniejszał opuchliznę ani cienie pod oczami, Za to mega wydajny. Zapach neutralny.
  • 29 stycznia 2020 o 22:13
    Bardzo wydajny krem o dobrych właściwościach
    Jakoś nigdy nie odczuwałam potrzeby używania kremu pod oczy, ale jakiś czas temu postanowiłam, że może czas i pora, bo latka lecą a worki pod oczami robią się coraz ciemniejsze ;) No więc padło na ten. Ogólne wrażenie - pozytywne. Krem ma przyjemny zapach, i od razu po użyciu czuć przyjemne uczucie łagodzące napięcie skóry pod oczami i przyjemny chłód. Wg mnie ten krem działa niczym okłady na oczy majace na celu zmniejszenie opuchlizny ;) W kwestii kolorystyki skóry nie zauważyłam jakiegoś niesamowitego progresu, ale też przyznam się bez bicia, ze nie używałam go jakoś niesamowicie regularnie... Na pewno jednak odczułam różnicę w nawilżeniu skóry pod oczami, co poprawiło zdecydowanie mój komfort. Krem jest też bardzo wydajny, więc na pewno był to udany zakup.
    Zalety:
    • działanie, zapach, wygodna pompka, opakowanie, cena
  • 12 listopada 2019 o 20:57
    Dobra jakość za dobrą cenę
    Krem znajduje się w plastikowej buteleczce z pompką, dzięki czemu dobrze się dozuje. W moim przekonaniu jest dość gęsty i nie bardzo mi odpowiada na dzień, natomiast na noc super. Można go nałożyć grubszą warstwą i szybko się wchłonie. Praktycznie bezzapachowy.
    Zalety:
    • Konsystencja. Wydajność. Stosunek jakości do ceny.
    missimo
    2 sierpnia 2019 o 12:16
    Zaskoczenie
    Nie spodziewałam się, że ten krem będzie taki świetny. Kupiłam trochę przypadkiem, ze względu na niską cenę, ale działanie jakie oferuje zbiło mnie z nóg. Bije na głowę jakiekolwiek kremy drogeryjne. Krem zamknięty jest w bardzo wygodnym opakowaniu z pompką. Dostajemy aż 30ml, co jest dwa razy więcej od klasycznego opakowania. Sam krem jest średniej konsystencji, wydajny, bezproblemowo rozprowadza się i szybko wsiąka. Pozostawia skórę niesamowicie nawilżoną i miękką. Wydaje mi się, że nada się także do skór dojrzalszych, bo nawilżenie jest naprawdę intensywne. Na kolejne efekty nie musiałam czekać długo. Skóra pod moimi oczami stała się niesamowicie naprężona, a zmarszczki wygładzone. Krem w jakiś sposób zmniejszył mój problem z puchnącymi oczami po przebudzeniu. Widzę także delikatne rozjaśnienie. Skład też jest świetny. Dużo naturalnych składników. Ogólnie ja jestem oszołomiona, szczególnie za tą cenę i zdecydowanie będę wracać.
    Zalety:
    • niska cena i duża pojemność
    • wygodne opakowanie
    • wydajny
    • świetnie się rozprowadza i szybko wchłania
    • bardzo intensywnie nawilża
    • nadaje się pod makijaż
    • napręża skórę i wygładza zmarszczki
    • delikatnie rozjaśnia
    • niweluje poranną opuchliznę
    Wady:
    • słaba dostępność
  • 8 lipca 2019 o 14:46
    Jest ok
    Moja skóra w okolicach oczu jest bardzo wrażliwa i kapryśna. Do tej pory dobrze jej robiły niektóre żele z Flosleku (niektóre jednak podrażniały). Każda zmiana kosmetyku na te rejony wiąże się u mnie z ryzykiem podrażnienia, ale zależało mi na bogatszej pielęgnacji niż ta od Flosleku. Żel-krem skusił mnie naturalnym składem i pięknymi obietnicami producenta i dobrze się stało ;). Żel krem przychodzi zapakowany w kartonik. W środku mamy buteleczkę z przezroczystego plastiku, dzięki czemu widzimy stopień zużycia kosmetyku. Buteleczka ma wygodną higieniczną pompkę, która pozwala na odpowiednie dozowanie kosmetyku- nic się nie zacina i można spokojnie wycisnąć np pół pompki. Kosmetyk ma lekką konsystencję i biały kolor, jest bezzapachowy. Mi na górną powiekę i okolice pod okiem starczy jedna pompka. Używam od dwóch miesięcy i wykorzystałam ⅓ buteleczki. Jeśli chodzi o działanie to jest całkiem nieźle. Co prawda nie mam suchej ani wiotkiej skóry pod oczami, używam naturalnych kremów i kwasu hialuronowego, którymi również smaruję te okolice. Żel- krem wzmacnia ich nawilżające działanie i daje delikatnej skórze odpowiednie odżywienie. Do tego wyraźnie napina skórę pod oczami. Nie mam jeszcze zmarszczek mimo skończonych 33 lat, ale mam mocno podpuchnięte dolne powieki i ze spaniem bywam na bakier. Po posmarowaniu tym kremem wręcz czuję jak skóra się napina, a wszelkie podpuchniecia zaraz znikają i takie natychmiastowe działanie jest super! Trochę gorszej radzi sobie z cieniami pod oczami. Nadal są, choć mam wrażenie, że trochę jaśniejsze. Bardzo fajnie zamyka w skórze mój olej z dzikiej róży, którym smaruję skórę pod oczami na noc. Zanim używałam tego kremu olej na rzęsach transferował się do oczu. Teraz po nałożeniu na niego tego kremu wszystko zostaje na swoim miejscu. Podsumowując to bardzo fajny szybko o dobrze działający krem o doskonałym składzie. Pozostanę mu wierna
    Zalety:
    • Nawilżenie i odżywienie skóry pod oczami
    • Efekt błyskawicznego napięcia skóry
    • Naturalny skład
    • Pojemność
    Wady:
    • Trochę słabo radzi sobie z cieniami pod oczami, ale biorąc pod uwagę jego zalety mogę mu to wybaczyć
    • Dostępność- stacjonarnie nigdzie go nie widziałam