Kredki do brwi

Wibo Feather Brow Creator Kredka do brwi

Bodyland.pl
WIBO Wibo, Feather Brow Creator, kredka do brwi 02 Soft Brown, 1 szt.
WIBO Wibo, Feather Brow Creator, kredka do brwi 02 Soft Brown, 1 szt.
WIBO Feather Brow Creator Kredka do Brwi Blonde
Wibo Feather Brow Creator

Nasi użytkownicy zostawili 327 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

qiniaaa
    13 kwietnia 2025 o 12:08
    Przydatny produkt
    Ta kredka do brwi to moje ostatnie odkrycie i muszę powiedzieć, że jestem nią totalnie zachwycona. Używam jej prawie codziennie i serio nie wyobrażam sobie teraz makijażu bez niej. Ma super cienką końcówkę, dzięki której można dorysować takie małe włoski i brwi wyglądają mega naturalnie. Nawet jak ktoś nie umie jeszcze dobrze malować brwi, to z tą kredką jest naprawdę łatwo – nic się nie rozmazuje i wszystko wychodzi równo. Kolor, który mam, idealnie pasuje do moich brwi, nie jest za ciemny ani za ciepły, wygląda bardzo naturalnie. Fajnie się trzyma przez cały dzień, nic się nie ściera i nie znika w połowie dnia, co już mi się zdarzało przy innych kredkach. Używam jej też czasem tylko do delikatnego podkreślenia i też wygląda super – można nią zrobić i mocniejsze brwi, i takie delikatniejsze, jak kto woli. Ma też szczoteczkę z drugiej strony, którą można fajnie wyczesać brwi i ułożyć je dokładnie tak, jak się chce. To serio bardzo wygodne, bo nie trzeba już brać osobnej szczoteczki. No i samo opakowanie wygląda ładnie i porządnie, nie jest tandetne, więc aż miło się tego używa. Jestem naprawdę bardzo zadowolona i na pewno jak mi się skończy, to kupię kolejną. To jedna z tych rzeczy, które chce się mieć zawsze pod ręką, bo działa super, łatwo się nią obsługiwać i dzięki niej brwi wyglądają mega ładnie.
    Zalety:
    • łatwy w użytkowaniu
    • tani
    • szczoteczka
    • cienka końcówka
    Mansiuu
    27 marca 2025 o 11:21
    Dla mnie nie ma lepszej kredki
    Używam od dobrych kilku lat i nie znalazłam lepszej kredki, użyłam kilkanaście opakowań tego produktu. Jej trwałość, kolor (blonde), wydajność i precyzyjność jest nie do zastąpienia. Dla mnie to absolutny hit.
    Zalety:
    • odcień "blonde" jest rewelacyjny,
    • bardzo trwała,
    • niezwykle wydajna,
    • precyzyjna.
  • 23 marca 2025 o 9:23
    Super
    Super kredka !! Trafiłam na nią już jakiś czas temu . Cienka i precyzyjna . Doskonale spełnia swoją funkcję . Super cena . Uwielbiam jej używać . Moja jedna z ulubionych . Polecam
  • 2 marca 2025 o 14:22
    Idealnie wyrysowuje brakujące włoski
    Kredka do brwi Wibo to świetny wybór dla osób, które cenią precyzję i naturalny efekt. Jej cienka końcówka pozwala idealnie wypełnić ubytki i obrysować brwi, nadając im pożądany kształt bez przerysowanego wyglądu. Dodatkowym atutem jest szczoteczka z drugiej strony – doskonale wyczesuje nadmiar produktu i pomaga uzyskać naturalne wykończenie. Kredka ma dobrą trwałość i nie rozmazuje się w ciągu dnia. Jestem bardzo zadowolona i na pewno kupię ponownie!
  • 28 lutego 2025 o 20:53
    Mega
    Polecam, jako początkująca makijażystka uważam że produkt sprawdza się idealnie. Precyzyjnie można dorysować włoski, co daje świetny efekt. Jestem mega zadowolona

Zobacz także inne Kredki do brwi