KWC I FORUM ROZDZIELONE - USTAW NOWE HASŁO KWC
Tusze i tinty do brwi

Long4Lashes Brow Tattoo, Long-lasting Brow Tint Peel-off Formula 24h Tint peel-off do brwi

• 23 września 2021 o 16:14
    Nie farbuje.
    Zakupiłam go już bardzo dawno i dziś pozbywam się go na zawsze, więc czas na recenzję. Kupiłam go w rossmannie za jakieś 20 parę złotych, więc nie mało. Aplikowało się go dość dobrze. Miał fajny pędzelek i formułę również dobrą. Trzymałam go tyle ile było w instrukcji i jakie było moje zdziwienie, kiedy zobaczyłam, że wcale moje brwi nie zostały ufarbowane, nie mówiąc o tatuażu jakim obiecywał producent. Szok. Ciężko ocenić coś, co nie zadziałało 3 razy, bo tyle razy użyłam tego produktu. Nie chcę bardzo, ale muszę wystawić mu najniższą ocenę...
  • 17 lutego 2021 o 9:19
    Tint
    Kupiłam kolor espresso. Wygody pędzelek. Dobrze się go nakłada. Troszkę chemiczny zapach. Łatwy do ściągnięcia i to już po 2-3 minutach, więc nie wiem po co te 30 minut? Efekt ok, ale znam lepsze tinty więc ten po prostu zużyje, ale raczej nie kupię ponownie. Bardzo zgrabna i ładna buteleczka. Cena zaskakująco niska.
    Zalety:
    • szybkość
    • ładne opakowanie
  • 6 listopada 2019 o 13:17
    Tattoo do brwi
    Long4lashes uważam za słaby produkt. Miałam inne oczekiwania. Kupiłam czarny a na skórze wychodzi niby grafit co nie pasuje do mnie w ogóle. Próbowałam na siostrze, mamie. I tez słabo. Musieliby ulepszyć trwałość bo po przemyciu wacikiem się zmywa strasznie
    Zalety:
    • Pomysł
    Wady:
    • Brak trwałości
    • Kolor
  • 1 / 5
    16 maja 2019 o 20:50
    Bubel
    Posiadam kolor Espresso. Myślałam, że będzie to doskonała alternatywa dla henny. Niestety bardzo się rozczarowałam i potulnie wróciłam do stosowania henny. Produkt znajduje się w ładnym i funkcjonalnym opakowaniu. Jest bardzo wygodny w stosowaniu. Nic nie trzeba mieszać. Posiada wygodny pędzelek. Jest gęsty i nie ścieka. Szybko zastyga na brwiach. Za pierwszym razem nałożyłam zbyt cienką warstwę i miałam problem z jego ściągnięciem. Wtedy zmyłam go po prostu wodą. Natomiast nałożony w dość dużej ilości schodzi bez problemy. Tint trzymam przez ponad godzinę i niestety, ale brwi po zabiegu wyglądają tak samo jak przed. Ich kolor nawet minimalnie nie został przyciemniony. Ten produkt to straszny bubel. Nie polecam.
  • 17 stycznia 2019 o 10:03
    Long 4 lashes
    Zazwyczaj nie dodaję komentarzy do usług, produktów. W zasadzie do niczego. Kupiłam ten produkt w jednej z drogerii. Data ważności napewno była do 2020, czyli ponad 1,5 roku. Skorzystałam z tego produktu 2 razy. Za pierwszym razem byłam szalenie zdziwiona, że po upływie 30 minut ani jednej brwi nie zafarbowało. Po upływie kilkunastu dni spróbowałam jeszcze raz, niestety z tym samym skutkiem. Produktu jak mało czego, ale nie polecam.

Zobacz także inne Tusze i tinty do brwi