Kremy i maski do rąk

Botame Body, Krem do rąk 'Borówka'

• 2 stycznia 2020 o 22:50
    Przyjemny
    Krem dostałam w prezencie i początkowo nie byłam do niego przekonana. Zapach jest dosyć ciężki, więc letnią porą nie za bardzo mi się sprawdzał, ale teraz jest super. Gęsty, tłuściutki. Niewiele go potrzeba aby nawilżył dłonie. Dzięki temu jest też bardzo wydajny. Przyjemne opakowanie, bardzo przyjemna kompaktowa wersja, idealna do torebki :)
  • 26 listopada 2019 o 15:42
    Bardzo mi się spodobał
    W okresie zimowo-jesiennym skóra moich rąk potrzebuje porządnego nawilżenia, i przyznam, że ten krem poradził sobie z tym zadaniem. Poza tym bardzo spodobał mi się wyraźny, jagodowy zapach, ale to jest oczywiście kwestia gustu. Małe i poręczne opakowanie sprawia, że można krem łatwo ze sobą zabrać i mieć go przy sobie przez cały dzień, używając zależnie od potrzeb.
    • działanie nawilżające
    Wady:
    • za opakowanie tej wielkości cena mogłaby być trochę niższa
    Nezumii
    15 lutego 2019 o 20:51
    Ratunek dla dłoni
    Jestem bardzo zadowolona z tego kremu. Uratował mi skórę dłoni, gdy te męczyłam wodą z nadmanganianem potasu (w czasie ospy córki). Jest tłustawy, owszem , ale mi to nie przeszkadza. Gdy przesądzi się z ilością, długo się wchłania, lecz nałożony w niewielkiej ilości nawilża dłonie i nie sprawia kłopotów w codziennym funkcjonowaniu. Zapach bardzo przypadł mi do gustu. Kupię go napewno jeszcze.
    Zalety:
    • Konsystencja,
    • Zapach,
    • Uczucie nawilżenia,
    • Małe, poręczne opakowanie.
    Wady:
    • W nadmiernej ilości nałożony, pozostawia zbyt tłusta warstwę na skórze.
    errola
    7 kwietnia 2018 o 9:14
    sama nie wiem
    Krem ma bardzo ładne opakowanie, zdecydowanie przykuwa uwagę. Ma bardzo gęstą, treściwą konsystencję, więc tak szybko nie ubywa i krem się szybko nie kończy, mimo, że to tylko 30 ml. Zapach, mi się nie podoba, jest duszny i męczący. Może gdybym używała go w okresie chłodów bardziej mi się podoba. Teraz natomiast zdecydowanie zbyt duszny i męczący. Ten krem raczej odżywia skórę, pozostawia tłustawą warstwę na dłoniach. Najbardziej denerwuje mnie to, że na wewnętrznej stronie również się osadza, więc ręce są tłuste.
  • 29 marca 2018 o 11:19
    Idealny krem do torebki
    Świetny krem o pięknym zapachu. Idealny do torebki - poręczne małe opakowanie i idealna konsystencja do używania go przez cały dzień. Tubka jest mała, ale produkt jest bardzo wydajny - krem jest gesty i wystarczy jego niewielka ilość, żeby nawilżyć dłonie :) Polecam!
    • Konsystencja
    • Ładne, poręczne opakowanie