Bazy pod makijaż

L'Oreal Paris Infaillible, Luminizing Base Primer Rozświetlająca baza pod makijaż

L'Oreal Paris Infallible Primer Baza pod makijaż rozświetlająca 05 20 ml

Nasi użytkownicy zostawili 69 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

ankaas
    9 marca 2025 o 12:55
    Delikatny glow, ale nie dla każdego
    Ta baza daje subtelne rozświetlenie i lekko wygładza skórę, ale nie ma tu mocnego efektu „tafli”. Sprawdza się pod lekkie podkłady, ale przy cięższych może trochę skracać ich trwałość. Dla suchej skóry jest okej, bo nie podkreśla suchych miejsc, ale na tłustej może nieco przyspieszać świecenie. Plus za lekką konsystencję i brak drobinek. Jeśli szukasz mocniejszego glow – to nie to, ale jako codzienna baza dla naturalnego efektu może się sprawdzić.
  • 26 lipca 2021 o 23:08
    Efekt rózświetlenia gwarantowany
    Bazę kupiłam w Rossmannie. Dzięki tej bazie można osiągnąć efekt mokrej skóry Glass skin. Kosmetyk jest umieszczona w małej buteleczce z bardzo wygodnym dozownikiem. Aplikacja jest niezwykle łatwa. Trzeba jednak uważać z ilością bazy. Produkt jest bardzo wydakny. Na pokrycie całej twarzy wystarczy odrobina produktu. Baza na skórze daje jasną, perłową poświatę. Baza pod podkładem zachowuje się dobrze. Dalszy efekt zależy od podkładu jaki później użyjemy. Ja używam lekkich podkładów, które pozwalają nieco wybić się rozświetlajacej bazie.
  • 20 marca 2020 o 19:37
    Świetny kosmetyk!
    Cudowny kosmetyk, mam dojrzałą i suchą skórę, szukałam kosmetyku, który trochę odmłodziłby mój wygląd i ta baza to strzał w dziesiątkę. Ma tłustą, ale lekką konsystencję, nakładam ją na czoło nos i policzki i od razu nakładam podkład, efekt jest cudowny, cera nabiera blasku, ale takiego naturalnego, naprawdę wygląda młodziej, jest fantastycznie rozświetlona. Ma srebrny kolor, nie bardzo da się ją stosować samodzielnie, ale nie po to ją kupiłam, po nałożeniu podkładu dzieje się magia i świetlistość wydobywa się spod niego. Polecam gorąco!
    Zalety:
    • cudowny efekt rozświetlenia
    Wady:
  • 13 lutego 2020 o 10:46
    Baza o mocnym blasku
    Rozświetlająca to dobre słowo, które w 100% oddaje blask tego produktu. Baza jest koloru srebrnego, zresztą jak opakowanie. Jest bardzo mocno napigmentowana. Juz pół pompeczki starcza na pokrycie całej twarzy. Ja mam naturalna w kierunku suchej skóry i polubiłam się z tym kosmetykiem. Pomijam że rozświetla, ale i ładnie trzyma podkład na skórze. Nie mam problemów z wyświecaniem się czoła, wiec również na ten obszar nakładam bazę. Baza nie jest wodnista, powiedziałabym, że bardziej kremowa. Nie przebija ten srebrny blask spod podkładu, ale ładnie nadaje rozświetlenie. Opakowanie małe, poręczne z pompką, dzięki której zachowamy zasady higieny ;) Produkt wydajny.
    Zalety:
    • intensywność
    • kolor
    • trwałość
    • rozświetlenie
  • 15 października 2019 o 21:23
    Fajna
    Loreal się popisał. Baza ma mocny blask i wygląda jakby się nałożyło rozświetlacz na twarz, ale podoba mi się ten efekt. Mocny matowy podkład dzięki tej bazie wygląda naturalniej i trzyma się dużo dłużej. Nie zapchała mnie ani nie uczuliła. Dobrze się nosiło ją wraz z podkładem, ale samej bym jej nie nakładała. Ogólnie baza ma srebrną barwę, ale na twarzy dostosowuje się jakby do tonacji skóry. Podoba mi się, chociaż mam wrażenie, że skórę bardziej problematyczną mogłaby zapchać albo by się na takiej nie sprawdziła. Mogę ją polecić, ale niestety w moich kwc się nie znajdzie ponieważ ciągle poszukuje mojej idealnej bazy
    Zalety:
    • rozświetlenie
    • matowy podkład wygląda z nią naturalniej
    • wydłuża trwałość makijażu
    • przyjemnie się nosi
    • nie uczula
    • nie zapycha
    Wady:
    • nie można jej nosić solo
    • nie każdy może lubić taki mocny efekt
    • tłusta cera może się nie polubić z tą bazą
    • cerę problematyczną może zapchać (ale to akurat sprawa indywidualna)