Maseczki klasyczne

Perfecta Express Mask, Miodowa maska głęboko odżywcza (nowa wersja)

Dax Cosmetics
Perfecta Express Mask Miodowa maska Głęboko Odżywcza 8ml
Perfecta Express Mask Miodowa maska Głęboko Odżywcza 8ml

• 24 listopada 2024 o 16:55
    Świetna towarzyszka długich podróży. Na noc po locie samolotowym. Przywraca skórze komfort.
    Nie przepadam za długimi lotami, ale to jednak najszybszy sposób na pokonywanie długich dystansów. Więc jak trzeba to latam. Ale moja skóra zdecydowanie lotów nie lubi. Mam na to sposób - maseczki na noc. Maseczek jednorazówek nie używam w domu. Opakowania to za dużo plastiku. W domu tylko maseczki w większych tubkach czy słoiczkach. Ale w podróży robię wyjątek, zwłaszcza po dłuższych lotach. Maseczka Perfecta sprawdza się tu znakomicie. Lekkie i małe opakowanie pozwala zabrać tych maseczek kilka. Opakowanie łatwo się otwiera. Nie trzeba nożyczek. Maseczka jest dość gęsta, ale świetnie się rozprowadza. Przyjemnie pachnie. Nakładam na serum i krem nawilżający, choć z pewnością można zamiast kremu. Ale dla skóry w szoku z powodu przesuszenia lepiej kilka warstw. Moja skóra jest dojrzała i mieszana, i wiele warstw lubi. Maseczkę nakładam wieczorem i zostawiam do rana. Zmywa się dobrze samą wodą, choć wyraźnie czuć, że po obudzeniu jej warstwa zostaje na skórze. Skóra jest zdecydowanie lepiej nawilżana i bardziej elastyczna niż wieczorem. Maseczki jest dużo. Wystarcza mi na 2 noce, a nakładam również na szyję i dekolt. W podsumowaniu - bardzo dobra maseczka ratunkowa, po lotach samolotem.
    Zalety:
    • nawilża
    • uelastycznia
    • ratunek po lotach
    • wydajna
    • nie podrażnia
    Wady:
    • opakowanie z plastiku
    KardiaM
    15 października 2024 o 17:56
    Nawilża skórę i pozostawia ją miękką w dotyku
    Uwielbiam maseczki, więc często je stosuję. Czasem sięgam po takie, które pozostawia się na całą noc, by następnego dnia cieszyć się odżywioną skórą, dlatego wybrałam ten produkt. Opakowanie to saszetka, która zawiera dużą ilość kosmetyku. Maseczka ma wygląd i konsystencję dość gęstego kremu. Posiada biały kolor oraz delikatny, neutralny, lekko słodki zapach. Po nałożeniu nie zastyga, nie powoduje szczypania i podrażnień. Pozostawia warstewkę na skórze, więc faktycznie dobrze się sprawdza po domu na noc, a nie na przykład pod makijaż. Rano skóra była nawilżona i przyjemnie miękka w dotyku. Ponadto kosmetyk nie spowodował u mnie obciążenia cery, wyprysków czy uczulenia.
  • 11 listopada 2023 o 17:27
    Miodowa maseczka
    Produkt zakupiony w markecie w zamkniętej saszetce mamy maseczkę o gęstej konsystencji o jasnej barwie i ładnym zapachu. Maska dobrze nawilża odżywia skórę pozostawia miękką miłą w dotyku.
    Zalety:
    • Dostępność
    • Konsystencja
    • Dobrze nawilża odżywia skórę
  • 21 września 2023 o 7:29
    Moja ulubiona!
    Cieszę się, że trafiłam na tą maseczkę - jest super. Dla mojej tradzikowej, przesuszonej skóry sprawdza się idealnie. Ma piekny zapach, pięknie nawilża - odżywia, skóra po niej jest mięciutka i delikatnie rozswietlona. Produktu jest w opakowaniu naprawdę dużo, co skutkuje tym, że starcza mi na dwa dni. Jedyny jej minus to opakowanie. Jest to typowa saszetka, która nie jest wygodna w użytkowaniu. Natomiast poza tym, wszystko na plus!
    Zalety:
    • Piękny, delikatny zapach.
    • Duża ilość produktu jak za 3 zł.
    • Działanie.
    Wady:
    • Opakowanie.
  • 7 czerwca 2023 o 18:36
    Dobra maska
    Maseczka stanowi urozmaicenie mojej rutyny pielęgnacyjnej i ratuje moją skórę, gdy potrzebuję dodatkowej porcji nawilżenia i odżywienia. W promocji jest naprawdę tania, a saszetka wystarcza mi na kilka zastosowań. Nakładam ją wieczorem, zamiast kremu na noc. Mimo gęstej, treściwej konsystencji produkt szybko się wchłania. Po przebudzeniu skóra jest dogłębnie nawilżona i porządnie odżywiona. nie powoduje u mnie zapychania porów ani powstawania niedoskonałości. Maseczka ma ładny, słodki zapach.