Balsamy do ciała

Mus do ciała Just Say Yes! 200ml
Be The Sky Girl Just Say Yes!,

anko91
    16 kwietnia 2025 o 12:51
    Mój ulubieniec wśród balsamów
    Kocham za zapach, kocham za mikę, za konsystencję, za nawilżenie! Super skład, bardzo intensywny zapach (niczym perfumy), super się mieni. Uwielbiam go używać latem, nie jest ciężki, nie klei się, dobrze się wchłania. Minus za cenę i wydajność - kosztuje około 90 zł, a kończy się dość szybko...
    • drobinki miki
    • super się wchłania
    • nie zostawia tłustej warstwy
    Wady:
    • szybko się kończy (dość sporo produktu trzeba użyć)
    • dość drogi
  • 11 kwietnia 2023 o 13:55
    Bardzo przyjemny zapach i super działanie, ale za szybko się kończy
    Moja skóra: skłonna do przesuszenia i podrażnień. Zapach: Przyjemny chociaż dość intensywny, co wrażliwszym nosom będzie zdecydowanie przeszkadzał ponieważ utrzymuje się na ciele jeszcze dłuższą chwilę. Dla mnie przyjemny, chociaż potrzebowałam trochę czasu żeby do niego przywyknąć. Konsystencja: Zwarty i gęsty mus. Jednak aplikacja jest łatwa i bardzo przyjemna. Krem potrzebuje chwilę żeby się wchłonąć. Działanie: Bez wad. Wszystkie obietnice producenta spełnione, skóra w trakcie regularnego stosowania produktu była przyjemnie odżywiona i nawilżona, wszelkie podrażnienia goiły się zdecydowanie szybciej. Musu używałam zimą gdy moja skóra potrzebuje zdecydowanie większej dawki odżywienia i jest zdecydowanie bardziej podatna na przesuszenie. Wydajność: Zdecydowanie taka sobie w stosunku do ceny. I jest to jedyna wada tego musu bo cała reszta jest totalnie bez zarzutu.
    • łatwość aplikacji
    • działanie odżywcze i nawilżające
    • przyjemny chociaż dość intensywny i długotrwały zapach
    Wady:
    • wątpliwa wydajność w stosunku do ceny
  • 17 kwietnia 2020 o 19:42
    Pozytywne zaskoczenie
    Mus zawiera bardzo wiele aktywnych składników, które mają dobroczynne działanie dla naszej skóry. Są to różnego rodzaju oleje, masło shea i mango oraz oczywiście nieoceniony kwas hialuronowy. W efekcie po użyciu skóra jest gładka, miękka i nawilżona. W kosmetyku znalazły się także rozświetlające drobinki, które dodają skórze delikatnego blasku. Bardzo podoba mi się zapach musu, zawiera eleganckie nuty mojego ukochanego jaśminu z dodatkiem opium. Dla mnie jest to zapach po prostu obłędny, jestem w nim szczerze zakochana. Mus ma lekką, przyjemną konsystencję i bardzo szybko się wchłania. Nie ma mowy o tym, by coś się lepiło. Od razu po użyciu kosmetyku swobodnie można włożyć ubranie. Po kontakcie skóry z musem efekt nawilżenia jest wyraźnie odczuwalny. Po cięciu cesarskim to właśnie tego typu kosmetyki ogromnie mi pomogły. Z marką Be The Sky Girl i linią produktów JUST SAY YES! na pewno jeszcze niejednokrotnie się spotkamy.
    • działanie
    • lekka konsystencja
    Ceith
    31 marca 2020 o 22:29
    Bardzo intensywny zapach, mała wydajność, duża cena
    Miałam wszystkie 3 wersje zapachowe, wg, mnie ta jest najmocniejsza jeśli chodzi zapach. Nawilża "ok", bez szału. Ma ładne drobinki, bardzo delikatne. Ma baaardzo mocny zapach - jeśli go nie polubicie - przechlapane, utrzymuje się cały dzień, a na ciuchach dwa dni więcej. Konsystencja jest bardzo gęsta i dość tępa. Jak margaryna, czy masło. Dosłownie masło, nie "masła" do ciała, które tak naprawdę są gęstymi kremami, ale MA-SŁO. Wrażenie na skórze jest takie, jakbyście smarowały margaryną blachę do pieczenia ???? Przez taką dość tępą konsytencję trzeba sporo produktu, by pokryć ciało, przez co jest naprawdę mało wydajny. Za tę cenę i przez zbyt mocny zapach raczej już nie kupię.
    Zalety:
    • złote drobinki
    • mocny zapach (jeśli komuś się podoba to super)
    • szybkie wchłanianie się
    • skład
    Wady:
    • mocny zapach (jeśli komuś się nie podoba to kicha)
    • słaba wydajność
    • wysoka cena
  • 2 stycznia 2019 o 22:56
    Uwielbiam
    Nie jestem fanka balsamów i nigdy się nimi nie smarowałam ale skusilam się na mus z tej serii ale w zapachu Sweet Life i jestem zachwycona. Mus nawilża rewelacyjnie i nie pozostawia tłustych śladów, drobinki super rozświetlają skore i zapach jest nieziemski! Polecam każdemu.
    • Nawilżenie
    Drogeria Super-Pharm