Wody perfumowane damskie

Oriflame Possess The Secret EDP

Nasi użytkownicy zostawili 14 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 11 marca 2023 o 11:59
    Zapach zielarskiej apteki
    Po tym jak klasyczne Possess okazały się całkiem fajnymi perfumami, zdecydowałam się na miniaturkę flankera "The Secret". W końcu i tu miało być słodko: nutami głowy są Czarna porzeczka, Bergamotka i Jaśmin; nutami serca są Jabłko, Osmantus i Orchidea; nutami bazy są Słonecznik, Drzewo sandałowe i Wanilia. Nie wiem dlaczego, ale ja nie potrafię wychwycić tu niczego słodkiego. Żadnej czarnej porzeczki, którą bardzo lubię.. żadnej puchatości wanilii. Ja tu czuję ziołowe aromaty apteki zielarskiej... takie gorzkie, drapiące w gardle, drzewne. Gdzieś tam tłucze się nieco bergamotki, może jaśmin, a na dnie pojawia się drzewo sandałowe w towarzystwie całej masy zieleniny, która wcale nie jest wymieniona przez producenta jako istniejące nuty. Ja tu czuję jakieś zioła, jakieś mokre liście, podbite lukrecją, której w składzie nie ma. Faktycznie może kojarzyć się ze skandynawskimi mitami - wiecie: mroczne lasy, omszałe kamienie, mgła, zielsko po pas... Zatem, co kto lubi. Mi niestety perfumy nie przypadły do gustu.
    AnaSky
    9 września 2022 o 13:41
    Rozstawaliśmy się i wracaliśmy do siebie
    Nie jestem fanką orientalno-kwiatowych zapachów, jednak ten w nucie głowy ma bergamotkę, co mnie w nim pewnie przyciągnęło, jako że bardzo lubię zapachy świeże i z cytrusowymi nutami. Zamówiłam więc trochę w ciemno (spodobał mi się zapach na kartce w katalogu, a wiadomo, że zapach z flakonu w połączeniu ze skórą najczęściej jest całkiem inny). Flakon ciekawy. Sam zapach niesamowicie trwały. Wyczuwalny przez cały dzień, na ubraniach jeszcze dnia następnego. Jest przy tym dość intenstwny. W tym związku przechodziliśmy różne fazy. Najpierw zauroczenie, potem znudzenie... i rozdrażnienie... Po czasie zapach ten zaczął mi przeszkadzać. Jako że był trwały i towarzyszył mi cały dzień - nie mieliśmy okazji od siebie odpocząć i gdy mojemu nosowi średnio już odpowiadał - bardzo mnie męczył. Zużyłam całe flakon - w międzyczasie randkowałam z innymi zapachami - ostatecznie rozstaliśmy się i już do siebie nie wrócimy. Jednak na pewno znajdzie takich, którzy go pokochają, bo zapach jest interesujący. Ale jak to z zapachami bywa - nie dla każdego.
  • 5 września 2022 o 22:37
    Ładny słodki zapach
    Perfuma ma ładny, słodki, lekki zapach, nie mocny, który utrzymuje się w miarę długo. Ładna buteleczka. Pachnie ładnie wanilią. Zapach długo się utrzymuje. Moim zdanie perfumy te są warte uwagi dla osób, które lubią słodkie zapachy.
  • 2 lutego 2022 o 1:28
    przypadkowy zakup
    Perfumy o zapachu orientalnym totalnie nie trafiły w mój gust. Nie czuję żeby były one jakoś specjalnie uwodzicielskie, ale to rzecz gustu. Jedyny plus to trwałość. Są wyczuwalne , idealne na wieczór lub na co dzień jesienią i zimą.
    U konsultantki
  • 8 marca 2021 o 23:14
    POSSESS THE SECRET 50 ml woda perfumowana
    Tymczasem intrygujący, uwodzicielski zapach dla kobiet z klasą, inspirowany legendarną nordycką boginią Idunn, zamknięta w odważnej kompozycji ze świeżym, unikalnym akordem złotego jabłka. Bardzo elegancki, orzeźwiający aromat o bardzo wysokiej koncentracji zapachu, dość długo utrzymujący się na ciele/ubraniach.
    U konsultantki

Zobacz także inne Wody perfumowane damskie