Szampony do włosów

Radical Szampon odbudowujący do włosów bardzo zniszczonych `Ekstrakt ze skrzypu + keratyna`

Farmona Radical Szampon Odbudowujący do Włosów Bardzo Zniszczonych
Radical Obudowujący
Radical Szampon odbudowujący do włosów bardzo zniszczonych 400 ml 400 ml

Nasi użytkownicy zostawili 15 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 10 lutego 2025 o 6:22
    Szampon Radical
    Mimo negatywnych opini na wizaż, które można przeczytać ja wychodzę na przeciw iż moge stwierdzić , że to najlepszy szampon jakiego uzywalam. Mam włosy blond rozjaśniane po użyciu szamponu włosy nie potrzebują odżywki bo są tak sypkie I delikatne , plusem jest to że wogóle ich nie plącze. Ja polecam
    Zalety:
    • Sypkość włosów
    • Nie plącze podczas mycia
  • 21 listopada 2023 o 10:44
    Dobry do stosowania od czasu do czasu
    Kiedyś szampony Radical często gościły w mojej łazience. Gdzieś wyczytałam, jaki to mają pozytywny wpływ w zniszczone włosy. Niestey takowe mam i już używałam wielu specyfików. Ponadto kiedyś strasznie wypadały mi włosy, więc szukałam skutecznych środków Najpierw wybór padł na szampon odbudowujacy do włosów bardzo zniszczonych. Szampon zamknięty jest w 400 ml czerwonej butelce z zamknięciem na zakręcany korek. Dla mnie to największa była zmora, gdyż zawsze ten korek mi albo gdzieś uciekł, albo gdzieś wpadł, generalnie zawsze gdzieś go szukałam. Opakowanie dość niestandardowe, typowy prostokąt z kantami. Na etykiecie przeważają jesienne kolory pomarańcz i brąz z małą grafiką włosów i jakoś roślin. Konsystencja szampony nie za gęsta, jakby przezroczysta. Zapach nijaki, wyczuwalne zioła. Jak dla mnie jego konsystencja nie jest typowo kremowa jak w innych szamponach, tylko taka ,,szorstka". Trzeba nałożyć sporą ilość produktu, by się zapienił. Za to łatwo się go spłukuje, gdzieś podczas mycia zanika na włosach. Wrzucam jego skład, gdyby ktoś był zaciekawiony kosmetykiem: - keratyna- dogłębnie regeneruje zniszczone włosy i chroni przed uszkodzeniami - ekstrakt ze skrzypu i miłorzębu- wyraźnie wzmacnia oraz przywraca włosom gładkość, sprężystość i blask - olej kokosowy- doskonale odżywia i wygładza włosy Po jego stosowaniu moje włosy faktycznie były mocniejsze i mniej rozdwajające się. Alee…były bardzo sztywne i pozbawione blasku. Ciężko je było rozczesać po umyciu, bardzo były splątane. Dodatkowo po dłuższym stosowaniu znacznie mi je wysuszył. Produkt nie jest zły, ale nie do częstego stosowania. Przez dłuższy czas nie wiedziałam jaką opinie napisać. Z jednej strony wzmacnia i poprawia kondycję włosa i skóry, ale z drugiej przesusza włosy i je matowi. Zużyłam jedno opakowanie. Nie skreśliłam tej firmy, wypróbowałam inne rodzaje szamponów.
    Zalety:
    • wzmacnia cebulki włosów
    • końcówki mniej się rozdwajają
    • ciekawy skład
    Wady:
    • włosy są po nim nieco sztywne I pozbawione blasku
    • płaczą się włosy po umyciu
    Her666
    28 lipca 2023 o 16:39
    Taki sobie...
    Szampon kupiłam w promocji, ponieważ miałam już inny w działaniu szampon od firmy Radical i był całkiem dobry, to ten niestety nie polepsza ani kondycji włosów, ani nawet wyglądu po umyciu. Włosy są tępe i źle się rozczesują. Na drugi dzień zaczynają się mocno puszyć. Mam wrażenie, że zaczęły mi po nim nawet wypadać, bo wcześniej nie miałam szczotki pełnej włosów. Zapach jest dość ładny, średnio gęsty, szata graficzna dość profesjonalna, ale co z tego ..
    Wady:
    • nic nie robi z włosami a nawet pogarsza ich stan.
  • 11 kwietnia 2023 o 11:30
    Bez szału
    Bardzo przyjemny zapach, włosy miłe w dotyku. Po umyciu liczyłam na większe nawilżenie. Nie plącze włosów. Po przeczytaniu opisu producenta spodziewałam się przede wszystkim, że zmniejszy mi się wypadanie włosów. Ale w tym aspekcie się nic na razie nie zmieniło
  • 15 listopada 2022 o 19:10
    Okropny
    Zgadzam się z każdą negatywna recenzja, ten szampon jest straszny. Mam włosy zniszczone, wypadają, często się placza... Na końcach suche rozdwojone przy głowie przetłuszczające się... Kupując szampon marzę o efekcie Photoshop i nie wnikam aż tak bardzo w składy, bo jestem totalnym laikiem. Kupując szampon oczekuje ze w jakiś sposób poprawi ich wygląd bo kondycja to za duże słowo. Szampon jest tani, dostępny nawet w większym sklepie typu Kaufland czy tam lewiatano Carrefour. Butla solidna plastikowa, zapach specyficzny ale po czarnej Rzepie nic nie zaskoczy mojego nosa. Szampon gesty, trudno się nakłada i pieni. Ale do końca, włosy po użyciu są szorstkie i tępe. Wyglądają na przesuszone i okropnie zniszczone.... Które wymagają natychmiastowej wizyty u fryzjera. Druga sprawa że są nieprzyjemne w dotyku i ich rozczesanie to łzy i nerwy oraz kilka garści wyrwanych włosów. Wymagają włosy natychmiastowej odżywki itp Szampon więcej szkodzi niż pomaga. Nie wiem co producent miał na myśli tworząc ten produkt. Zniszczenie jest wrecz spotęgowane.