Kremy na noc

Mixa Hyalurogel Nawilżający krem-maska na noc 50 ml

domlew
    6 kwietnia 2025 o 2:05
    Nie dla mnje
    Dziwne uczucie na twarzy, niby lekki ale bardzo wyczuwalny efekt maski na twarzy, roluje się na mojej cerze, po próbach konfiguracji solo i z innymi kosmetykami- rezygnuje z niego
    OlaSto
    3 kwietnia 2025 o 15:51
    Bardzo dobra jakość za przystępną cenę
    Krem-maskę Mixa Hyalurogel na noc kupiłam ze względu na zawartość kwasu hialuronowego i oleju lniankowego. Potrzebowałam czegoś odżywczego na noc, a te składniki gwarantowały, że krem będzie świetnie nawilżał i koił skórę. Okazało się, że faktycznie jest świetny. Ma przyjemną, bogatą konsystencję i ładnie, kwiatowo pachnie. Zapach jest początkowo dość intensywny, więc nie każdemu się spodoba, ale po aplikacji szybko się ulatnia. Krem pozostawia skórę mięciutką, dobrze nawilżoną i odżywioną, wyglądającą bardzo zdrowo. Nie zatyka porów, nic mi po nim nie wyskoczyło. Rano cera jest po prostu bardzo ładna. Kupiłam go za niecałe 25 złotych i jestem lekko zszokowana, że tak tani krem ma tak fajne działanie. Od pewnego czasu jestem fanką marki Mixa, bo oferuje bardzo dobre kosmetyki w mega przystępnych cenach. Krem-maska na noc Mixa Hyalurogel utwierdził mnie w przekonaniu, że marka Mixa to bardzo dobre kosmetyki.
  • 2 kwietnia 2025 o 7:21
    wart polecenia!
    Krem kupiłam bo potrzebowałam czegoś co nawilży moja skórę i sprawi, że będzie nawodniona - poleciła mi go Pani w aptece. Cena 30 zł. Opakowanie ładne i wygodne w użyciu. Konsystencja lekka i bardzo szybko się wchłania. Ma delikatny i przyjemny zapach. Bardzo ładnie nawilża i regeneruje skóre przez noc - takiego kremu potrzebowała moja skóra - cudowne ukojenie. Dodam, że ma bardzo fajny skład między innymi kwas hialuronowy, który jest dla mnie jak lekarstwo na moją sucha skórę. Krem nie uczula i nie podrażnia. Polecam - szkoda tylko, że tak szybko się kończy ale ja nigdy nie żałuję sobie kosmetyku na skórę!
    Zalety:
    • tani, ładne opakowanie, ładny zapach, super skład, bardzo dobrze nawilża skórę, nie podraznia, nie uczula
  • 9 lutego 2025 o 14:15
    Nie spełnia moich oczekiwań
    Ta maska absolutnie nie dla mnie . Nie nawilża absolutnie. W jakiejkolwiek dawce bym nie stosowała to mam wrażenie że cała maska zamiast na twarzy to zostaje na poduszcze a rano moja buzia jest matowa bez uczucia nawilżenia a w dotyku taka jakbym co dopiero umyła ją jakimś silnym myjadłem. Rok wcześniej stosowałam natłuszczający krem od mixa i byłam bardzo zadowolona a ta maska rozczarowała mnie na całego bo ani nie nawilża , ani nie natłuszcza pomimo że po aplikacji buzia wygląda na mega tłustą
    Wady:
    • Nie sprawdziła się
    alohax
    2 lutego 2025 o 12:24
    Cudowne nawilżenie
    Ja po prostu uwielbiam ten krem, świetnie nawilża i jest przyjemny w konsystencji. Jedyny minus dla mnie - szybko się kończy, ale możliwe że nie jestem oszczędna w nakładaniu go na twarz. Rano skóra jest lśniąca i gładka. Spotkalam się z opiniami koleżanek, że ten krem zapycha - jednak ja się z tym nie spotkałam. Trzeba po prostu przetestować na sobie. Polecam!
    Zalety:
    • Konsystencja
    • Ładny, delikatny zapach
    Wady:
    • Szybko się kończy

Zobacz także inne Kremy na noc