Olejki i masła do demakijażu

Bielenda Botanic Spa Rituals, Kremowy olejek do mycia twarzy `Olejek z pestek malin + melisa`

• 19 marca 2021 o 13:24
    rozczarowanie
    Niestety spore rozczarowanie: spodziewałam się po nim takiego działania jak wcześniejszych olejków Bielendy (różanego, Camellia Oil czy kokosowego), a okazało się, że to zupełnie różne produkty. Olejek jest kremowy i nie sprawdzał się ani w rozpuszczeniu makijażu ani w domyciu sebum z twarzy. Solo praktycznie wcale nie mył, wymagał poprawy mocniejszym kosmetykiem. U mnie zupełnie się nie sprawdził i na pewno nie kupię go ponownie.
    Zalety:
    • nie był drogi
    • wygodna w użyciu pompka
    • ładny zapach
    Wady:
    • praktycznie wcale nie mył twarzy
  • 3 grudnia 2020 o 22:32
    Sztos z rossmana
    Jeden z najlepszych produktów do mycia twarzy! Zużyłam kilka opakowań, za każdym razem sięgam po niego jeśli nie chcę ryzykować nieudanego zakupu. Skóra jest delikatnie oczyszczona, miękka, pozostaje nawilżona. Naturalne składniki, cała seria naprawdę warta jedt wypróbowania.
    Zalety:
    • naturalny skład
    • kremowa konsystencja
    • polski produkt
    • poręczne opakowanie
    Wady:
    • Brak! Absolutny hit!
  • 16 listopada 2020 o 21:34
    Aksamitny demakijaż
    Olejek ten skradł moje serce :-) stosując go ma poczucie aksamitnej delikatności. Mam cerę mieszaną ze skłonnością do zapychania i ten olejek moja skóra uwielbia, pięknie pachnie, dobrze oczyszcza skórę, ma kremową konsystencję , nie zapycha, ma dobry skład, nie podrażnia. Kolejne opakowania kupiłam w promocji więc wzięłam większy zapas
    Zalety:
    • wydajny
    • aksamitnie delikatny
    • dobrze oczyszcza
    • kremowa konsystencja
    • nie zapycha
    • nie podrażnia
    • dobry skład
  • 4 października 2020 o 11:29
    Boska malina
    Kremowy olejek do twarzy niesamowicie spełnił moje oczekiwania. Wygodna pompka, małe opakowanie. Zapach maliny cudowny, konsystencja gęsta! Użytkowanie produktu sprawiało na mojej cerze poczułam delikatność, łagodność, zmniejszyła mi się ilość występujących wyprysków na twarzy. Super opcja nawet dla cery mieszanej! Nie podrażnia, nie wysusza, a wręcz koi.
    SanAhRo
    30 września 2020 o 22:23
    Malinowy relaks
    Olejek zakupiłam w Rossmannie. Od dłuższego czasu szukałam produktu, który mogłabym zastosować jako pierwszy etap oczyszczania twarzy w zabiegach trochę zbliżonych do tych koreańskich ;) Olejek spisał się naprawdę świetnie. Kremowa konsystencja i cudowny zapach spowodował, że aż miło zmyć makijaż po całym ciężkim dniu. Zapach - urzeka. Wmasowany świetnie oczyszcza twarz. Doskonale radzi sobie również z rozpuszczeniem tuszu, jednak podrażnia oczy przy niewłaściwym użyciu :( Buteleczka ma bardzo ładną szatę graficzną, a pompka jest kolejnym dużym plusem, który odmierza odpowiednią ilość produktu. Jedno opakowanie starcza m.in na półtora miesiąca - używane rano i wieczorem.
    • oczyszcza skórę
    • świetnie zmywa makijaż
    Wady:
    • może podrażnić oczy