Peelingi do twarzy

L'Oreal Paris Revitalift Laser X3, Przeciwzmarszczkowy peeling glikolowy w płatkach

• 3 września 2021 o 22:53
    Nowa skóra:)
    Peeling w płatkach to bardzo wygodna i bezpieczna forma jeśli chodzi o kwasy a co najważniejsze bardzo skuteczna. Jestem pod wrażeniem jak dobrze wygląda teraz moja skóra. Wygląda młodziej jest jakby bez skazy. Nigdy nie miałam tak gładkiej skóry i jednolitej. Miałam problem kiedyś z trądzikiem bliznowatym a teraz moja twarz jest wręcz nieskazitelną. Nie mogę się napatrzeć i przestać dotykać twarzy.. wiem wiem nie powinno się nadmiernie dotykać buźki ale to z radości i niedowierzania :) Produkt nie uczulił i nie podrażnił Są bym nigdy nie kupiła ale wygrałam kiedyś konkurs i znalazłam wśród kosmetyków to cudo. Osobiście będę wracać co jakiś czas by podtrzymać efekt. Przypominam by stosować filtry zawsze przy kuracjach z kwasami. Pozdrawiam
  • 21 maja 2020 o 9:15
    Płatki peelingujące
    Te płatki L`Oreal Paris, Revitalift Laser X3, Przeciwzmarszczkowy peeling glikolowy w płatkach dostałam kiedyś w prezencie. Długo czekałam żeby ich użyć. Zdecydowałam się na to w ostatnim czasie i jestem zadowolona z efektów jakie daje. W słoiczku mamy 30 płatków nasączonych esencją z keasem glikolowym. Zalecane jest stosowanie płatków na noc na umytą twarz i tak też robię. Płatki są dość grube i łatwo przeciera się nimi twarz. Mają specyficzny ostry zapach ale to zasługa kwasu glikolowego. Jestem w połowie stosowania i już widzę dużą zmianę cery. Jest bardziej gładka i widzę poprawę w kolorycie skóry. Jeśli chodzi o drobne zmarszczki mimiczne to narazie nie zauważam żadnej poprawy ;)
  • 17 kwietnia 2020 o 12:19
    Bardzo dobry produkt
    Kupiłam ten produkt bardziej z ciekawości niż ze względu na jego działanie. Super rozwiązanie na podróż, szybko i praktycznie. Ale czy rewelacyjnie działa? Nie jestem przekonana. Nie widziałam jakiś spektakularnych efektów. Chybą wolę tradycyjne peelingi.
    Zalety:
    • praktyczny
    Wady:
    • brak efektów
  • 12 kwietnia 2020 o 14:01
    Zaskoczenie
    Peeling „wpadł” mi w rękę przy promocji w Superpharmie. Była wtedy Promocja -50% na całą markę. Początkowo miałam zakupić tylko serum i krem pod oko, ale płatki mnie zaciekawiły. Troszkę zniechęciło mnie opakowanie, które wygląda bardzo tandetnie, ale stwierdziłam, że spróbuję. Tutaj- miłe zaskoczenie. Każdy płatek dobrze nasączony. Wystarczy 1, żeby całą buzię przetrzeć. Na początku trochę skóra piekła, ale to częsty efekt przy kwasie glikolowym. Produkt rozjaśnia skórę i zwęża pory.
  • 5 kwietnia 2020 o 0:09
    5/5
    Lekkie plastikowe opakowanie w pierwszym momencie mnie zniechęciło, póki nie zajrzałam do środka. Każdy płatek dobrze nasączony. Przy regularnym stosowaniu cera jest w lepszej kondycji. Trochę zbyt mocny zapach alkoholu, natomiast szybko się do niego przyzwyczaiłam. Po zastosowaniu skóra twarzy jest lekko zaczerwieniona, ale u mnie po peelingach to normalne :) Stosuję już drugie opakowanie i na pewno jeszcze nie raz do tego wrócę
    Zalety:
    • skuteczność
    • dwu warstwowy płatek
    • ujędrnia skórę
    Wady:
    • lekki zapach alkoholu, ale można się do niego przyzwyczaić