Bazy pod makijaż

Charlotte Tilbury Hollywood Flawless Filter Rozświetlająca baza pod makijaż

Sephora
Charlotte Tilbury - Hollywood Flaless Filter - Rozświetlacz W Płynie - Hollywood Flawless Filter 4 Medium - Dla Kobiet

Nasi użytkownicy zostawili 23 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• Wczoraj o 16:36
    Mieszane odczucia
    Ten produkt był i nadal jest bardzo popularny, już chyba każdy go zna, powstało nawet wiele jego zamienników. Niestety, chyba nie jest dla mnie. Próbowałam używać go jako bazę, ale to dla mnie po prostu zbyt wiele - ta baza i podkład lub baza i krem BB. To nie wygląda dobrze. Postanowiłam używać jej samodzielnie, ale również się nie sprawdziła. Za te pieniądze oczekiwałam czegoś lepszego. Lubię efekt glow na twarzy, ale to po prostu baza z brokatem, którego wolałabym nie mieć na całej twarzy. Swoją sztukę kupiłam w Sephorze, na pewno nie kupię tego produktu ponownie. Baza powinna jednak sprawdzić się osobom, które bardzo lubią efekt rozświetlenia i nie przeszkadza im brokat w produkcie.
    Zalety:
    • opakowanie - szklane, z wygodnym aplikatorem, luksusowe
    • dostępność - online i stacjonarnie
    • działanie - rozświetla
    • dostępny w wielu odcieniach
    Wady:
    • odcień 2,5 opisany jako „fair” jest bardzo żółty i ciemny, na szczęście można go w miarę dobrze dopasować do twarzy
    • konsystencja - tłusta, nieprzyjemna
    • efekt - drobinki brokatu na całej twarzy
    • cena - bardzo wysoka
    • schodzące napisy z opakowania
  • 20 marca 2025 o 15:19
    Ach Charlotte
    Produkt ma lekką, kremową konsystencję, która idealnie się rozprowadza, nie obciążając skóry ani nie pozostawiając efektu maski. Już po aplikacji skóra wygląda świeżo, jak po delikatnej korekcie, a jednocześnie zachowuje swój naturalny wygląd. Hollywood Flawless Filter świetnie sprawdza się jako rozświetlacz, dodając cerze promienności i zdrowego blasku, co sprawia, że makijaż zyskuje luksusowy, hollywoodzki charakter. Co więcej, produkt jest uniwersalny – można go stosować nie tylko na twarz, ale również jako delikatny akcent na dekolcie czy wewnętrznej stronie powiek. Dzięki temu każda partia skóry zyskuje dodatkową dawkę blasku, podkreślając jej walory. Formuła jest również odporna na długotrwałe noszenie, dzięki czemu efekt utrzymuje się przez cały dzień, bez konieczności poprawiania makijażu. Podsumowując, Hollywood Flawless Filter to must-have dla każdej miłośniczki makijażu, która ceni sobie efekt naturalnego, rozświetlonego wyglądu. Polecam ten produkt każdej osobie, która pragnie dodać swojej cerze odrobinę magii i blasku . Minus za brudzącą się zakrętkę , produkt nie nadaje się dla cer tłustych . Zalecałabym raczej stosować na specjalne okazje niż na codzień .
    Zalety:
    • Bardzo wydajny, ekskluzywne opakowanie .
    Wady:
    • Cena !cena ! Cena !
  • 15 marca 2025 o 16:30
    Super jest
    Kupilam sobie specjalnie na wieksze wyjście, zeby makijaż mi się dłużej utrzymywał i zeby czuc sie jak milion dolarów. Nie pomyliłam się! Produkt ten jest idealny:) Czasem uzywam go jako sam podkład ale najczęściej jako baze pod podkład. Daje piekny efekt glow na sko. Idealnie wspołgra z podkładem nie tylko z charlotte. Jest bardzo wydajny i ma piekne opakowanie. Bardzo ekskluzywne. Dzieki patyczkowi nie nabieram nigdy za duzo tego produktu. Maja piekną game kolorów. Bardzo polecam.
    Zalety:
    • Bardzo wydajny, piekna gama kolorów, wygodny w użytkowaniu, efekt glow, dlugo się utrzymuje
    Wady:
    • Drogi
    glowxox
    10 lutego 2025 o 17:58
    Baza Charlotte
    Uwielbiam ten produkt ponieważ kiedy mam jakiś wysyp a nie chce się cała malować to wystarczy że nałożę tą bazę i już większość jest wyrównana. Niestety napis z boku się ściera więc polecam pomalować go przeźroczystym lakierem. Pięknie wyrównuje koloryt i rozświetla buzię.
    • Rozświetlenie
    • Wyrównanie kolorytu
  • 1 lutego 2025 o 17:01
    Bardzo fajna baza
    Genialny produkt skóra jest ślicznie rozświetlona a koloryt wyrównany.Wyglada ładnie pod makijażem jako bazą ale również kocham ją używać jako podkład. Uważam że naprawdę jest do produkt na który można wydać trochę więcej.
    Zalety:
    • rozświetlenie skóry
    • wyrównanie kolorytu
    Wady:
    • zdzierający się napis z opakowania