Samoopalacze do ciała

Kolastyna Luxury Bronze, Samoopalający żel do twarzy i ciała

Nasi użytkownicy zostawili 8 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

kamoni7
    27 maja 2021 o 11:09
    Daje ładny efekt, ale zapach to ma okropny
    Nie lubię się opalać. A że jestem totalnym bladziochem to zostają mi kremy samoopalające. Ten produkt zainteresował mnie z tego względu, że jest żelem, więc byłam ciekawa jak zachowuje się na skórze. Produkty znajduje się w tubce z miękkiego plastiku. Opakowanie utrzymane jest w kolorach brązu, które sugerują, że mamy do czynienia z produktem samoopalającym. W składzie nie znajdziemy niczego wartościowego dla naszej skóry. Stosując go czułam przesuszenie, dlatego wspomagałam się balsamem nawilżającym. Tubka ma malutką dziurkę, więc nie ma szans, że wyciśniemy sobie za dużo produktu. Żel ma zapach sztucznej czekolady. Przyznać muszę, że nie zachwycił mnie, ponieważ jest dla mnie mocno chemiczny. A skóra po nim po prostu śmierdziała, jak po każdym innym samoopalaczu. Żel szybko się wchłania. Nie lepi się i nie tłuści skóry. W zasadzie to nie zostawia żadnej warstwy. Już po pierwszym użyciu daje efekt skóry muśniętej słońcem. Kolejne aplikacje tworzą ładną, złotą i wygladajacą naturalnie opaleniznę. Żel nie robi smug, ani zacieków, jeżeli dobrze go rozprowadzimy, co nie jest do końca łatwą sprawą, ponieważ produkt jest przeźroczysty. Ogólnie podoba mi się efekt jaki daje, ale zapach to już nie. Zalety: +efekt naturalnej opalenizny, +nie tłuści, +nie lepi się, +konsystencja, +opakowanie. Wady: -trochę przesusza skórę, -zapach, -może robić smugi.
  • 15 czerwca 2020 o 10:39
    Jest ok
    Produkt ma przepiękny zapach i raczej łatwo rozprowadza się po skórze. Konsystencja jest bardzo dobra. Odcień opalenizny jest ładny, ciemny i naturalny. Szybko się wchłania, a efekt pozostaje na skórze długo, u mnie wytrzymał tydzień. Pozostawił kilka małych smug na skórze, ale to raczej z mojej winy.
    Zalety:
    • naturalny kolor opalenizny
    • piękny zapach
    Wady:
    • kilka smug, ale to raczej z mojej winy
  • 20 maja 2020 o 13:25
    Kakao :)
    Piękny zapach. Po godzinie czuć lekki samoopalaczowy ale tego chyba nie da się uniknąć. Na pewno trzeba dac go trochę bo w nadmiarze i z rękawica robi plamy, okropne plamy i bardzo się klei :( ale normalnie efekt jest ładny, równy i nawet na twarz można, polecam ale tym doświadczonym
    keejttt
    11 czerwca 2019 o 15:02
    Zbyt pomarańczowy odcień
    Kupiłam ten produkt bazując na pozytywnych opiniach w internecie natomiast niestety mnie nie do końca się on sprawdził. Zapach jak dla mnie przeciętny, nie jest to na szczęście przykry zapach typowego samoopalacza. Co do aplikacji to produkt ma przyjemną, żelową konsystencję i dobrze się rozprowadza. Natomiast po jednej aplikacji na drugi dzień przeraził mnie odcień jaki ten produkt pozostawił :o jest dla mnie zdecydowanie zbyt pomarańczowy. Mam bardzo jasną karnację i oczekiwałam raczej stopniowego, delikatnego i naturalnego pokrycia, tak w tym przypadku niestety się nie stało. Na korzyść jednak jest fakt, że nie pozostawił nieestetycznych smug. Mimo wszystko pozostanę wierna Lirene w kwestii tego typu produktów.
    Zalety:
    • przyjemna konsystencja
    • łatwy w aplikacji
    Wady:
    • pomarańczowy odcień
    • mało wydajny
  • 16 maja 2019 o 13:30
    Są plusy i minusy
    Zazwyczaj używam chusteczek samoopalających bo balsamy kojarzę z zaciekami i nieprzyjemnym zapachem jednak ten produkt jest na prawdę dobry mimo kilku wad.
    Zalety:
    • naturalny kolor "opalenizny"
    • nie śmierdzi w sposób typowy dla samoopalaczy
    • umiejętnie nałożony nie pozostawia smug
    • w miarę szybko się wchłania
    Wady:
    • mało wydajny