Kremy i maski do stóp

Ziaja Pro, Program do Pielęgnacji Stóp, Żel przeciw obrzękom kasztanowy

ziaja Żel przeciw obrzękom stóp kasztanowy PRO 250ml

• 13 lipca 2023 o 10:33
    Rewelacyjny produkt
    Żel przeciw obrzękom - kasztanowy, Program do pielęgnacji stóp Ziaja Pro poleciła mi konsultantka w salonie Ziaja. Ten produkt okazał się strzałem w 10 w walce z obrzękami stóp. Produkt ma żelową konsystencję dzięki czemu szybko się wchłania nie pozostawiając uczucia lepkości. Po aplikacji na skórze odczuwalne jest przyjemne uczucie chłodu. Żel jest wyjątkowo wydajny. Jedna doza wystarcza na zaaplikowanie produktu na jedną stopę. Żel dobrze nawilża skórę i przynosi ulgę ciężki i spuchniętym stopom. Świetnie sprawdza się u mnie zwłaszcza wieczorem, kiedy stopy po cały dniu są spuchnięte i obolałe. Żel jest produktem wegańskim, który posiada w sobie aż 93% składników pochodzenia naturalnego. Aktywnymi składnikami żelu jest ekstrakt z kasztanowca zwyczajnego oraz prowitamina B5. Opakowanie żelu jest proste i nawiązuje wizualnie do całej serii kosmetyków Ziaja Pro. Produkt zawiera dozownik, co ułatwia aplikację odpowiedniej ilości produktu. Cena produktu jest bardzo atrakcyjna biorąc pod uwagę dużą pojemność - 400ml
    Zalety:
    • szybko przynosi ulgę stopom
    • nawilża skórę
    • daje uczucie chłodu
    • 93% składników pochodzenia naturalnego
    • duże opakowanie, przystępna cena
  • 7 lipca 2020 o 15:54
    Niesamowite dla moich stóp!
    Wypróbowałam ten produkt, gdy miałam najbardziej krytyczną potrzebę stóp, po tym, jak miałam bardzo zły epizod pokrzywki. Zauważyłem, że zaraz po 3 użyciach moja skóra zaczęła czuć się chłodna, odświeżona i uwolniona od swędzenia. Nie mogę go wystarczająco polecić tym, którzy chcą odświeżyć swoje stopy.
    Zalety:
    • świeży zapach;
    • wydajny pakiet;
    • przyjemne uczucie;
  • 10 kwietnia 2013 o 20:22
    Dobry
    + niezastąpiona pompka + niebieski żel dość intensywnie chłodził + lekko nawilżał + przynosił ukojenie + nie pozostawiał lepkiej warstwy -/+ Nie zauważam, aby w jakikolwiek sposób wpływał na obrzęk. Może i ze względu na to, że moje obrzęki nie są wcale takie spektakularne ;) Warto go wypróbować. Używam tego produktu od: roku Ilość zużytych opakowań: całe 1
    an00
    13 sierpnia 2009 o 22:13
    Niebieski Cacek
    Żel spełnia obietnice producenta, w tym dla mnie najważniejszą, NIWELUJE obrzęki, nawet tak paskudne, jak potrafią być moje. Po nałożeniu czuć miły chłód, po godzinie po opuchliźnie śladu nie ma, jak sen złoty. Podoba mi się kolor, już sam odcień żely chłodzi;) Klasycznie świetna cena i duża pojemność z hignieniczną pompką. Bardzo wydajny, po jednym psiku na jedną nogę - nakładam na stopy i nogi, aż do kolan;) Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
    bossy
    11 lipca 2008 o 22:22
    oj tak!
    jest to mój już kolejny żel chłodzący, jednak dopiero ten mnie w pełni usatysfakcjonował. używam go codziennie. przyjemnie chłodzi stopy (nakładam do aż po łydki). - rzeczywiście niweluje obrzęki stóp - nawilża w miarę dobrze - długotrwale chłodzi Jestem cały dzień na nogach. Ten żel jest zbawieniem dla moich biednych stóp. Używam tego produktu od: ponad miesiąc Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1