Kremy uniwersalne

Nivea Soft, Mix Me, Intensywnie nawilżający krem do twarzy, ciała i dłoni (różne rodzaje)

NIVEA MIX ME KREM NAWILŻAJĄCY EXOTIC 100ML

• 17 lutego 2022 o 22:14
    Fajny
    Krem jest bardzo wydajny oraz super ma działanie super nawilża i pielęgnuje nie podraznia cery ani ciała. Krem przepięknie pachnie, ładne ma opakowanie, cena jest ok
    Drogeria Natura
    malwi73
    17 lutego 2022 o 21:53
    Cudny zapach.
    Krem fantastycznie pachnie. Mam wersję czerwonych owoców. Generalnie jest to po prosty Nivea soft z przecudnym zapachem. Ale dzięki temu zapachowi, o wiele przyjemniej się go używa. Krem fajnie się wchłania, na noc jest idealny. Nie za lekki, nie za ciężki. Nawilża średnio. Na pewno nie nada się do cery suchej. Wchłania się dobrze, choc potrzebuje chwili, by to zrobić. Opakowanie ładne, kolorowe. Kupiłabym więcej, ale to chyba była limitka i już ich nie ma.
  • 13 stycznia 2022 o 19:14
    Cudne trio
    Bardzo fajny zestaw kremów. Każdy o innym zapachu. Moim ulubieńcem jest różowy. Pachnie bosko. Zresztą wszystko pachną bardzo ładnie. Co do działania to standardowe jak w przypadku kremów Nivea soft. Wygodnie małe opakowania, idealne do torebki. Bardziej nadaje się jako krem do ciała niż do twarzy.
    Zalety:
    • poręczna pojemność
    • ładny zapach
    Drogeria Super-Pharm
    AnnNowa
    8 listopada 2021 o 0:34
    Cudownie pachnące kremy
    Jak widać po zdjęciu pierwszy znikł żółty. Kremy przepięknie pachną, ładne mają opakowania ale niestety są zbyt ciężkie dla mojej cery mieszanej. Mnie niestety zapchały. Kremy zaczęłam stosować na suche dłonie i łokcie. Nawilżenie słabe ale zapach przyciągał. Czy kupię ponownie tego nie wiem.
    Zalety:
    Wady:
    • zbyt ciężki
    • niestety zapchał moją cerę
  • 21 maja 2021 o 11:51
    Cudnie pachnie, gorzej z nawilżeniem
    Fajny pomysł, ładna szata graficzna, cudny zapach, ale nawilżenie nie na 100%. Jest lekki, dobrze się wchłania, ale na codzienną stałą pielęgnację to za mało. Aby stwierdzić, że czegoś brakuje naszej skórze, należy jej się dobrze przyglądać. Jest jeszcze jedna metoda- kiedy wstajesz rano i zauważasz odgniecenia od poduszki. Nawilżona skóra ich nie zostawia. Po tym kremie na noc spotykam takie ślady na swojej twarzy. Mam skórę mieszaną i po tym kremie, w połowie dnia moja strefa T zdecydowanie zaczyna się odznaczać.
    Zalety:
    • lekki krem,
    • cena,
    • fajny zapach, czuć od pierwszego użycia do ostatniego, jest naprawdę intensywny,
    • nie zapycha,
    Wady:
    • nie daje aż tak super nawilżenia,
    • w połowie dnia zaczynam się świecić,
    Drogeria Super-Pharm