Kremy uniwersalne

A-Derma Dermalibour Creme Krem regenerujący - kojący i przeciwzapalny

A-derma Dermalibour+ Krem regenerujący 50ml

• 27 lutego 2024 o 16:58
    Niezastapiony
    Uwielbiam ten krem. Ratuje moją skórę zawsze gdy tego potrzebuje. Nie ma wyjątków i wiem,że zawsze mogę na niego liczyć. Skóra po laseroterapii czy podrażniona, swędząca,łuszcząca się skóra malucha. Nic dodać nic ująć. Rewelacyjny krem dla każdej skóry.
    Drogeria Super-Pharm
  • 30 marca 2023 o 18:22
    Rewelacja
    To już moje 3 opakowanie tego kremu, doskonale nawilża skórę. Najlepiej sprawdza mi się na noc po kompleksowej pielęgnacji czyli po zastosowaniu peelingu i serum nawilżającego. Ponadto świetnie koi skórę i nie zapycha, na prawdę polecam.
    Zalety:
    • działanie kojące i wyciszające skórę
    • świetnie nawilża
    • nie zapycha
  • 8 listopada 2020 o 5:51
    Skuteczna pomoc dla skory
    Nie znałam wcześniej marki a derma. Krem poleciła mi pani dermatolog na moja sucha, podrażniona skore, często zaczerwieniona i piekąca. Krem ma dość gęsta konsystencje, używam go na noc, wklepuje. Po chwili buzia jest gładka i ukojona. Wreszcie rano mam nawilżona skore, buzia jest gładka, nie ma uczucia ściągnięcia jak po wielu innych kremach. Polecam. Tak jak powiedziala mi dermatolog, najpierw trzeba zadbać o nawodnienie, nawilżenie i regenerację a potem myśleć o działaniu przeciwzmarszczkowym.
  • 5 listopada 2020 o 9:46
    Zbawienie po zabiegach laserowych
    Kremu używałam po zabiegu laserowym. Był jak plasterek na ranę, cudownie koił skore. Co ważne jest ob polecany dla osób ze skóra trądzikową, bo mimo bogatej wręcz lekko tłustej konsystencji nic nie zapycha. Na codzień go nie używam, bo jest za tłusty, ale jako krem na podrażnienia po mocniejszych kuracjach jest idealny.
    Zalety:
    • koi
    • nawilża
    • łatwo dostępny
    Wady:
    • lepi się na twarzy
    atena64
    10 kwietnia 2020 o 9:15
    Nie dla mnie
    Uwielbiam balsam z tej firmy który uratował moja skórę, niestety krem się u mnie nie sprawdził, wprawdzie zmiękcza naskórek ale tylko zewnętrznie, co daje pozorny efekt nawilżenia ale gdy tylko się wchlonie skóra ponownie jest wysuszona, dopiero później zauważyłam że na pierwszym miejscu jest Parafina która blokuję przenikanie składnikow, wykorzystałam go po nałożeniu balsamu jako produkt okluzyjny, solo dla mojej atopowej skóry się nie nadaje.
    Zalety:
    • Wydajnosc
    Wady:
    • Nie spełnił moich oczekiwań