Spraye do włosów

Kardashian Beauty Smooth Styler, Blow Dry Cream Lekki krem wygładzający do włosów

• 3 września 2018 o 15:00
    Piękny zapach i to wszystko
    Oprócz pięknego, orzeźwiającego zapachu trudno znaleźć jakiś pozytyw. Krem oblepia włosy, nie chce się wchłonąć, brak poprawy kondycji włosa. Włosy wyglądają na przyklapnięte i tłuste. Produkt kupiłam u fryzjera razem z szamponem, nie widziałam go na półkach w sklepach.
    Zalety:
    Wady:
    • oblepia włosy
    • nie poprawia ich kondycji
    ancia11
    29 czerwca 2018 o 1:28
    Świetny
    Dostałam ten produkt od koleżanki z USA. Spodziewałam się dobrej jakości, ponieważ miałam już kilka produktów od Kardashianów i zawsze byłam z nich zadowolona. I tym razem się nie Zawiodłam. Mam długie, przesuszone na koncach włosy. Nakładam krem na włosy od połowy ich długości. Jestem bardzo zadowolona z efektów - włosy są nawilżone, wygładzone, błyszczące, nie puszą się przy odrobinie wilgoci tak jak wcześniej. Krem ma lekką konsystencję, nie obciąża włosów, jest wydajny i ładnie pachnie. Ma wszystko to co powinien mieć i działa tak jak powinien działać. Jak dla mnie jest SUPER!
    Zalety:
    • wygładza, nawilża, nabłyszcza, minimalizuje puszenie się włosów, nie obciąża, nie skleja, ładnie pachnie, jest wydajny, eleganckie opakowanie,zdecydowanie wart swojej ceny
  • 28 czerwca 2018 o 19:34
    Jak żyć ? Bez tego kremu ?
    Byłam bardzo sceptyczna kupując ten produkt, nie raz dałam się zwieźć czemuś co miało tylko dobry marketing i nic więcej do zaoferowania. Po rozjaśnieniu swoich ciemnych włosów dopiero zobaczyłam co znaczą niesforne, puszące się i wysuszone końcówki. Na pomoc przyszedł krem, który poleciła mi przyjaciółka. Nie jest tani - ale raz na kilka miesięcy myślę że to wydatek do przeżycia, tym bardziej że jest całkiem dobry! Od pierwszego użycia zakochałam się w jego zapachu! Piękny, aż chce się wąchać włosy. Do tego dla mnie najważniejsze - nie obciąża włosów. Miałam już multum kremów i olejków, które nawet czasem działały, jednak po jednym dniu włosy były obciążone tak, że nadawały się jedynie do mycia. Ten krem jest inny. Pięknie wygładza - nawet suche końcówki po tym kremie są jakby ujarzmione i pełne blasku. Krem można używać i na mokre i suche włosy i zawsze działa super. Jeśli ktoś myśli, że zregeneruje rozdwojone końcówki - niech się nie łudzi. Jeszcze na taki kosmetyk nie trafiłam, który zastąpiłby nożyczki. Moje włosy mocno się puszą, i po użyciu tego kosmetyku zauważyłam widoczną poprawę. Teraz nie wyobrażam sobie umytych włosów bez nałożenia kremu na końcówki!
    Zalety:
    • piękny zapach
    • nie obciąża włosów
    • ładny design
    • wygładza
    • lekko nabłyszcza
    • wydajny
    Wady:
    • ciężko dostępny