Eyelinery

Manhattan Wonder'Swipe 2-in-1 Liner to Shadow Eyeliner 2 w 1

Edytaj7
    27 lutego 2022 o 19:26
    Sprawdza się jako eyeliner
    Jestem spoczko, lubię jak się coś świeci. Tak było i w tym przypadku. Przy zakupach w dm chciałam sprawić sobie eyeliner w płynie. I tak idąc od szafy do szafy stanęłam przed tą Manhattanu. No i wypatrzyłam coś świecącego. Kosztował coś koło 7 euro. Eyeliner jest w pędzelki, co mi się bardzo podoba. Umożliwia precyzyjne wykonanie kreski. Mam odcień o numerze 200. Jest to coś między bielą a różem o brokatowym połysku. Szybko zasycha, nie odbija się na powiece. Jest całkiem trwały. Nie używałam go jako cienia, więc nie wiem jak w tym zakresie się sprawdza. Jedyne co mi się nie podoba to trwałość napisów. Bardzo szybko się starły. I jeszcze jedno, mam wrażenie, że w trakcie użytkowania wysycha przez co nie można go zużyć w całości.
    Zalety:
    • kolor
    • cienki pędzelek
    • opakowanie (+/-)
    Wady:
    • grafika szybko się ściera
    • dostępność w Polsce
  • 1 marca 2020 o 21:54
    Inny niż wszystkie
    Eyliner dostałam w prezencie . Został kupiony w zagranicznej drogerii bi szczerze nie wiem czy jest dostępny w Polsce bo nigdy wcześniej się z nim nie spotkałam. Mam odcień 006 slay. Ma podwójne zastosowanie. Jako eyliner sprawdza się rewelacyjnie, ma bardzo precyzyjny aplikator i mocną pigmentację dobrze się rozprowadza i daje piękne wykończenie. Jest trwały i nie rozciera się. Drugie zastosowanie jako cień do powiek troszkę mniej mi odpowiada. Jak podaje producent można nakładać go albo aplikatorem albo rozprowadzać palcem póki jest wilgotny. Ja nakladalam palcem i trudno mi go równomiernie nałożyć. Trwa to bardzo długo i niestety mocno wchodzi w załamanie powieki. Mimo że kolor jest przepiękny bo też cudownie metaliczny. Może to kwestia wprawy więc jeszcze daje mu szansę.
    Zalety:
    • jako eyliner pozwala na precyzyjną i wyraźną kreskę
    • metaliczne wykończenie
    • nie rozciera się i jest trwały
    • jako cień piękny odcień na powiece
    • wygodna aplikacja eylinera
    Wady:
    • na powiece mocno wchodzi w załamanie
  • 6 lipca 2018 o 10:17
    Coś dla sroczek
    Wonder'Swipe 2w1- eyeliner i cień do powiek w jednym opakowaniu. Jestem szczęśliwą posiadaczką numeru: 200 Yassss i 400 Crave Me. Pojemność opakowania : 1,70 ml. Pierwszy raz spotkałam się z eyeliner’em, którego można używać zamiennie jako cień do powiek. W ofercie znajduje się aż jedenaście różnych odcieni i kolorów, dzięki czemu można znaleźć odpowiedni eyeliner dla siebie. Bardzo podoba mi się nowatorska formuła, dzięki której możemy pochwalić się zjawiskowo pięknym makijażem oka. Wonder’Swipe posiada płynną konsystencję, cudowne błyszczące i mieniące się drobinki, które rozświetlają i nadają spojrzeniu świeżości. Krycie, jak i sama trwałość kosmetyku jest bardzo dobra. Póki co możemy go spotkać na drogeryjnych półkach w Niemczech. Cena : 7,29
    • jakość
    • estetyczne opakowanie
    • zastosowanie: jako cień i eyeliner
    • cudowny błysk drobinek
    • bogata wersja kolorystyczna