Cienie do powiek

Revolution Beauty (Makeup Revolution) Re-Loaded Visionary Eyeshadow Palette Paleta 15 cieni do powiek

Nasi użytkownicy zostawili 22 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 5 marca 2023 o 11:31
    Lubię ją
    Bardzo ładna chłodna paletką w kolorystyce fioletowo brązowej, brązowe róże i ciekawy cień który jest żółtawy. Ciekawe i bardzo wygodne połączenie kolorystyczne. Napigmentowane jest średnio, tak bezpiecznie bym powiedziała.
    Zalety:
    • Kolorystyka
    Wady:
    • Opakowanie jest słabej jakości ale jest na tyle tania że nie robi mi to większego problemu
  • 1 grudnia 2022 o 18:56
    Moja ulubiona paletka
    Z cieniami marki Revolution znam się nie od dzis. Uwielbiam za trwałość, łatwość nakładania, intensywność kolorów, gamę kolorystyczną oraz wydajność. Paletke Revolution kupuje raz na ok. 2 lata i maluje się nia zarówno na co dzien jak i na różne okazje więc jest bardzo uniwersalna. Zdecydowanie jest to moja ulubiona paleta cieni, nie zmienie na inna
  • 14 marca 2022 o 9:12
    Całkiem całkiem
    Byłam nastawiona do tej paletki pozytywnie, mimo że za te 20 zł to nie oczekiwałam cudów to myślę że jak paletka na co dzień dobrze się sprawdza. Paletka zawiera 16 kolorów i można liczyć tutaj na różne wykończenia. Brakuje mi troszkę lusterka w niej, ale no cóż. Opakowanie jest plastikowe i wykonane przeciętnie. Jeśli chodzi o pigmentacja przyzwoicie. Cienie na pewno są delikatniejsze niż w opakowaniu, ale krycie da się nimi zbudować. Nałożone na bazę tworzą całkiem fajny efekt. Nie osypują się co uważam za istotne. Praca z nimi jest przyjemna, obędzie się bez plam i łatwo się blendują. Myślę że jest to fajna opcja dla początkujących. Kolorki są delikatne i dosyć dziewczęce. Nawet pokusiłabym się o stwierdzenie że odpowiednie do szkoły.
    Zalety:
    • Ładne kolorki
    • Z baza da się podziałać
    Wady:
    • Krycie nie jest idealne
  • 30 sierpnia 2021 o 18:48
    Dobra
    Paleta zawiera 15 cieni do powiek o wykończeniu matowym jak i błyszczącym. Mamy tu głównie brązy, ale są również fiolety czy róże. Pigmentacja nie jest zła, ale z trwałością trochę słabo. Mają tendencję do znikania w ciągu dnia. Poza tym dobrze łączą się ze sobą i są bezproblemowe. Myślę, że dla początkujących może być dobra.
  • 20 maja 2021 o 18:32
    Polecam
    Kupiłam tę paletę nie ze względu na fiolety, które tu najmocniej przykuwają uwagę, lecz ze względu na beże. Porównywałam różne palety od Makeup Revolution i stwierdziłam, że ta jest taka w sam raz, ponieważ ma podstawowe kolory i kilka ciekawych, innych, z którymi można się fajnie "pobawić". Mam 3 palety tej firmy i wszystkie są tańszymi zamiennikami palet ABH, w tym przypadku Norvina. Odcienie (na załączonych zdjęciach od lewej strony): 1. jak dla mnie brązowy z domieszką fioletu i czerwieni, matowy cień, świetna pigmentacja, długo się trzyma, 2. brudny fiolet, połyskujący, w tym przypadku na odwrót, bo z domieszką brązu, super pigmentacja, 3. bordowy, matowy cień, tu już trochę gorsza pigmentacja, ale nadal na dobrym poziomie, 4. jasny, ciepły beż, matowy, o dziwo jak na jasny cień od MUR, ten ma dobrą pigmentację i nawet pokrywa lekkie zasinienia na powiekach (!), 5. biały, niestety bardzo kiepski, słabo się blenduje i szybko się ściera, 6. jasny, chłodny beż, matowy, dobry pigment, 7. różowy, metaliczny odcień, ale nie tworzy efektu tafli, dobrze się trzyma, 8. fioletowy, matowy cień, bardzo słaba pigmentacja, brzydko się blenduje, 9. ciemny bordowy, ale z domieszką fioletu, matowy cień, pigmentacja w porządku, 10. jasny brązowy cień, trupi kolor, matowy, średnia pigmentacja, 11. kremowy, matowy, fajnie się rozciera, ale szybko znika, 12. fioletowy, brokatowy, podobny do tego różowego (7), ale słabszy, z mniejszymi drobinkami, szybciej schodzi, 13. opalizujący kremowy cień, ze złotymi drobinkami, najsłabiej się błyszczy (porównując go do 7,12 i 14), również szybko schodzi, 14. opalizujący fioletowy cień z niebieskimi drobinkami, dobry pigment, słaba trwałość, 15. ceglasty, średni odcień, dobra pigmentacja, fajnie się blenduje. Jak widać, paleta zawiera tylko kilka naprawdę kiepskich cieni (głównie biały i fioletowy - matowy) i kilka naprawdę dobrych (matowe brązy i beże, ewentualnie brokatowe fiolety i róż), a reszta jest przeciętna. Za cenę mniejszą niż 20 zł to jest to naprawdę dobry produkt.