Wszystkie składniki:
nude ist 300
cyclopentasiloxane, trimethylsiloxysilicate, mica, polyethylene, isododecane, stearyl palmitate, candelilla cera/euphorbia cerifera (candelilla) wax/cire de candelilla, microcrystalline wax, stearyl behenate, c12-15 alkyl ethylhexanoate, polyglyceryl-2 triisostearate, dimethicone, methicone, collagen. may contain/peut contenir (+/-): titanium dioxide (ci 77891), iron oxides (ci 77491, ci 77492, ci 77499), red 7 lake (ci 15850), yellow 5 lake (ci 19140).
poutliner lip pencil slow burn 306
cyclopentasiloxane, trimethylsiloxysilicate, mica, polyethylene, isododecane, stearyl palmitate, cera microcristallina/microcrystalline wax/cire microcristalline, candelilla cera/euphorbia cerifera (candelilla) wax/cire de candelilla, stearyl behenate, c12-15 alkyl ethylhexanoate, polyglyceryl-2 triisostearate, dimethicone, methicone, collagen, titanium dioxide (ci 77891), yellow 5 lake (ci 19140), iron oxides (ci 77491, ci 77499), red 7 lake (ci 15850).
poutliner lip pencil oh cocoa 310
cyclopentasiloxane, trimethylsiloxysilicate, mica, polyethylene, isododecane, stearyl palmitate, candelilla cera/euphorbia cerifera (candelilla) wax/cire de candelilla, cera microcristallina/microcrystalline wax/cire microcristalline, stearyl behenate, c12-15 alkyl ethylhexanoate, polyglyceryl-2 triisostearate, dimethicone, methicone, collagen, iron oxides (ci 77491, ci 77492, ci 77499), red 7 (ci 15850), titanium dioxide (ci 77891).
poutliner lip pencil currant mood 308
cyclopentasiloxane, trimethylsiloxysilicate, mica, polyethylene, isododecane, stearyl palmitate, candelilla cera/euphorbia cerifera (candelilla) wax/cire de candelilla, cera microcristallina/microcrystalline wax/cire microcristalline, stearyl behenate, c12-15 alkyl ethylhexanoate, polyglyceryl-2 triisostearate, dimethicone, methicone, collagen, red 7 (ci 15850), iron oxides (ci 77499), manganese violet (ci 77742), red 27 (ci 45410).
poutliner lip pencil invisible 312
cyclopentasiloxane, trimethylsiloxysilicate, mica, polyethylene, vinyl dimethicone/methicone silsesquioxane crosspolymer, silica, isododecane, stearyl palmitate, simmondsia chinensis (jojoba) seed oil, candelilla cera/euphorbia cerifera (candelilla) wax/cire de candelilla, octyldodecanol, cera microcristallina/microcrystalline wax/cire microcristalline, stearyl behenate, polyglyceryl-2 triisostearate, disteardimonium hectorite, dimethicone, propylene carbonate, methicone, collagen.