Serum do twarzy

The Inkey List Collagen Face Serum Serum do twarzy

• 31 stycznia 2023 o 15:17
    Nic specjalnego
    Serum przede wszystkim jest za rzadkie, ma konsystencję wody, przez co rozlewa się wszędzie dookoła i jest mało wydajne. Łatwo się rozprowadza i szybko wchłania, może nawet za szybko, ale w sumie nie zauważyłam, żeby cokolwiek robiło. Nadaje się pod makijaż. Krzywdy nie zrobi, ale cudów też nie. Nawilża tak sobie. Opakowanie to plastikowa butelka bez pipety. Nie widać ile produktu zostało i przy aplikacji rozlewa się na boki.
    Zalety:
    • Tanie
    • Szybko się wchłania
    • Łatwo się rozprowadza
    Wady:
    • Nic nie robi
    • Jest za rzadkie
    • Nieładne i niepraktyczne opakowanie
    • Mało wydajne
    vesna2
    25 marca 2020 o 20:44
    Jakoś tam działa
    Jestem fanką kolagenu w pielęgnacji. Dotychczas najlepiej sprawdzał mi się tzw. żywy kolagen (mam swoje źródła ;)), ale czasem taki kosmetyczny też przetestuję. Używałam na hydrolat, pod serum i krem tonujący. Wyłącznie na dzień. Serum z Inkey list jest dość słabo dostępne (kupiłam w zestawie z kremem pod oczy) i średnio wydajne. W wygodnym, estetycznym opakowaniu. Poza tym ma wodnistą konsystencję, która daje na skórze wrażenie charakterystycznego "kolagenowego" napięcia. Nie pachnie, szybko się "wchłania". Działanie jest... ok. Gwiazdy z człowieka nie zrobi, ale jako element codziennego wspomagania powyżej 3 dych daje radę.
    Zalety:
    • brak zapachu
    Wady:
    • mało wydajne
    • trudno dostępne
  • 10 grudnia 2018 o 14:19
    Znakomity !!!
    Ten produkt poprawił jędrność i gładkość mojej skóry - bardziej niż mogłem sobie wyobrazić. Używam kolagenu ponad miesiąc po tym czasie zauważyłam lekkie wygładzenie zmarszczek w okolicach oczu. Serum używam w połączeniu z surowicą retinolową, kwasem hialuronowym, gęstym kremem nawilżającym i olejkiem różanym. Jestem zadowolony z tego, jak moja skóra wygląda. Ponadto moja skóra ma tendencję do wyprysków, kiedy używam nowych produktów, ale ledwo zauważyłem jakiekolwiek podrażnienie, gdy zacząłem uzywać produktów The Inkey List, Polecam używanie serum w połączeniu z innymi produktami The Inkey List