Korektory pod oczy

Avon True, Under Eye Brightening Illuminator Rozświetlacz pod oczy

• 11 października 2022 o 13:27
    Moje nowe odkrycie!
    Zamówiłam rozświetlacz pod oczy u mojej konsultantki, tylko dlatego że potrzebowałam na już. I miło się zaskoczyłam. Jest wydajny, trwały, a przede wszystkim świetnie kryje podkrążone oczy i rozświetla, dzięki czemu odwraca uwagę od niedoskonałości na cerze. Oczy są piękne i rozświetlone, na czym mi właśnie zależało. Cena jest odpowiednia do tego co korektor oferuje. Z pewnością jeszcze go kupię.
    Zalety:
    • wydajny,
    • trwały,
    • dobrze kryje i rozświetla,
    • odpowiednia cena.
    Wady:
    • brak wad :)
  • 20 września 2022 o 16:39
    ROZJAŚNIA OKOLICE OKA
    Kolejny kosmetyk z Firmy Avon , który jest ze mną od lat. Rozświetlacz pod oczy jest mi niezbędny do codziennego makijażu i jest jego perfekcyjnym dopełnieniem. Idealnie maskuje oznaki zmęczenia, cienie pod oczami i dodaje spojrzeniu blasku. Formuła produktu jest płynna i łatwo i przyjemnie się rozprowadza . Ja aplikuję go punktowo miękkim pędzelkiem ( gąbeczką ) a potem rozprowadzam palcami . Kosmetyk dobrze współpracuje z kremami, podkładami i pudrami - nie roluje się , nie ścina , nie tworzy maski , nie grudkuje i co najważniejsze dla mnie nie uczula. Produkt jest trwały i widać go przez cały dzień . Kosmetyk starcza mi na co najmniej rok , więc cena nie jest wygórowana. Polecam.
    • nie uczula
    • rozświetla
    • współpracuje z kremami , podkładami i pudrami
  • 1 sierpnia 2022 o 21:18
    W porzadku
    Produkt spełnia działanie korektora pod oczy, równocześnie odpoweiednio dobrany odcień rozświetla nieco dolinę łez, bez efektu perłowości. Ma dośc dobre krycie, mi się sprawdziło jako połączenie z podkładem i poprawa krycia. Ogólnie rzecz biorąc to tani produkt, który warto mieć bo ma dużo zastosowań, m.in sprawdza się też do konturowania na mokro. Jest dość trwały i nie waży podkładu.
    • zakres kolorystyczny
    • uniwersalne zastosowanie
    • trwałość
  • 23 kwietnia 2021 o 20:49
    spełnia swoją rolę
    Korektor zamówiłam w avonie i kosztował on 9,99zł po promocji. Zazwyczaj kosztuje około 17zł. Korektor był dostępny w 3 odcieniach ja wybrałam ten średni czyli natural radiance. Korektor ma pędzelek co jest bardzo wygodne ale mniej higieniczne. Konsystencja korektora jest lekka, dobrze się go rozprowadza, nie rozmazuje się. Nie zauważyłam żeby korektor jakoś negatywnie wpływał na skórę. Produkt spełnia swoje zadanie czyli natychmiast rozjaśnia cienie pod oczami i ukrywa niedoskonałości.
  • 2 listopada 2020 o 15:31
    Idealny pod oczy
    To mój pierwszy korektor dedykowany skórze pod oczami. Wyrównuje koloryt i rozświetla cienie pod oczami. Konsystencja jest bardzo lekka. Aplikacja za pomocą pędzelka, bardzo przyjemna, nie ma obaw, że nałoży się go za dużo. Zdecydowanie się polubiliśmy.
    Zalety:
    • wydajny
    • ładnie stapia się ze skórą
    • nie powoduje podrażnień
    • lekka konsystencja