Kremy na noc

A-Derma Phys-AC Hydra, Kompensujący krem odżywczo-nawilżający

• 22 kwietnia 2024 o 13:36
    Świetny krem
    Krem polecił mi dermatolog, abym stosowała go po zabiegu oczyszczania twarzy oraz kiedy moja twarz wymaga głębokiego nawilżenia. Krem jest bardzo przyjemny w użytkowaniu, bardzo delikatny i kremowy, pachnie naprawdę subtelnie. Bardzo dobrze nawilża i nie zapycha skóry. Wystarczy nałożyć odrobinę aby pokryć całą twarz, jest bardzo wydajny.
    • Subtelny zapach
    • Przyjemna konsystencja
    Wady:
    Drogeria Super-Pharm
  • 7 czerwca 2022 o 14:29
    dobry krem
    Używałam przy kuracji przeciwtrądzikowej (bardzo wysuszającej), przy której ten krem daje sobie radę z nawilżaniem. Nie zapycha, ładnie pachnie, jest wydajny- jedna tubka wystarczyła mi na 4 miesiące przy stosowaniu raz dziennie.
  • 6 marca 2021 o 20:35
    Początkowo dobry
    Mam skórę bardzo tłustą w strefie T, ze skłonnością do trądziku, ale jednocześnie odwodnioną. Po zużyciu kilku próbek byłam zakochana w tym kremie, super nawilżał bez tłustej poświaty. Po zakupie pełnego produktu efekty nie są tak spektakularne (nawilża, ale skóra nie jest tak dopieszczona jak na poczatku). Kremu używam tylko na noc, makijaż średnio się utrzymuje na przetłuszczajacych partiach twarzy. Nie zapycha mnie i nie spowodował wysypu. Krem jest w tubce, z której zawsze sie wyciska za dużo, przez co zużywa się szybciej niż bym chciała.
    Zalety:
    • niezbyt tłusta formuła
    • dobrze nawilża
    Drogeria Super-Pharm
  • 19 lutego 2021 o 5:15
    Bardzo dobry
    Mam cerą mieszaną, - tłustą w strefie T i suchą w pozostałych partiach twarzy. Kremu używam głównie na noc, kiedy moja skóra potrzebuje większego nawilżenia i regeneracji. Sprawdził się idealnie. Produkt ma ładny delikatny zapach oraz dobrze się rozprowadza. Skóra po nim jest widocznie ożywiona, ma zdrowy lekki blask ( ale nie tlusty). Nie powoduje żadnych nowych niedoskonałości i nie obciąża skóry.
    Zalety:
    • Lekka konsystencja
    • Brak obciążenie skóry
    • Dobre nawilżenie
    • Regeneracja
    Wady:
    • Nie do końca sprawdził się u mnie pod makijaż
  • 13 września 2020 o 10:04
    Bardzo przyzwoity dla wysuszonej skory
    Wykorzystał/a:kilka próbek
    W aptece otrzymałam próbki tego kremu - poszukiwałam czegoś, co odbuduje moja skore po retinoidach. Okazał się fantastyczny: + nawilża + natłuszcza ale bardzo ładnie i szybko się wchłania + dobra maza pod makijaz mineralny + pięknie delikatnie pachnie + koi, nie podrażnia nawet bardzo uszkodzonej skory + przyjemna konsystencja - jak mleczko-krem + wydajny + przynosi skórze komfort + skład - brak parafiny i środków uczulajacych - cena - dostępność w aptekach stacjonarnych Polecam, naprawdę krem warty uwagi dla zmęczonych kuracjami skór!

Zobacz także inne Kremy na noc