Pianki do mycia twarzy

Lumene Kirkas [Clarity], Radiance Boosting Cleansing Foam Rozświetlająca pianka do mycia twarzy

notino.pl
Lumene LUMENE - KIRKAS - Radiance Boosting Cleansing Foam - Rozświetlająca pianka do mycia twarzy - 150 ml LUMPM1ML
LUMENE Kirkas Clarity Rozświetlająca Pianka do Mycia Twarzy Nowa Edycja 150ml
Lumene Kirkas Rozświetlająca pianka do mycia twarzy 150 ml

• 5 lipca 2024 o 11:03
    kolejna świetna pianka z Lumene
    Jeśli chodzi o Lumene to jestem bardzo zadowolona z ich kosmetyków do oczyszczania twarzy. Zakupiłam piankę do mycia skóry buzi z serii Clarity. -wydajna -ładny, świeży zapach -atrakcyjna cena (marka dostępna w częstych promocjach w Douglas) -bardzo dobrze oczyszcza skórę -nie podrażnia -nie przesusza -usuwa nadmiar sebum
  • 4 maja 2023 o 16:47
    Zmieniła moje podejście do pianek
    Na ogół wolę żele myjące. Mam wrażenie, że lepiej doczyszczają. Miałam w swoim życiu kilka różnych pianek, ale nigdy nie był to dla mnie szał. Aż tu zakupiłam tę marki Lumene. I powiem Wam, że jest to najlepsza pianka, jakiej kiedykolwiek używałam. Posiadam wersję już w nowym opakowaniu. Jest mega gęsta, treściwa, kremowa. Na dokładne umycie twarzy wystarczy 1 do 1,5 pompki. Produkt bardzo wydajny. Wspaniale wmasowuje się ją w skórę. Nie piecze w oczy. Nie podrażnia, nie ściąga buzi. Cudownie wygładza i dogłębnie oczyszcza twarz. Poprawia jej koloryt, orzeźwia. Bardzo podoba mi się jej zapach, takie cytrusy z zielonym jabłkiem. Coś wspaniałego. W skuteczny sposób pozbywa się resztek makijażu. Cena regularna trochę wysoka, ale często można nabyć w promocji online. To póki co jedyna pianka, do której chętnie jeszcze wrócę, gdy skończę swoje kosmetyczne zapasy.
  • 19 czerwca 2022 o 8:27
    Fantastyczna pianka
    Finowie znani są ze swojej pomysłowości oraz światowej renomy w świecie naukowym i wynalazków stąd nie jestem ani trochę zdziwiona faktem, że pianka działa tak dobrze. Pianka fantastycznie domywa wszelakie zanieczyszczenia skóry powstałe na koniec dnia jak i makijaż, jednocześnie nie wysuszając skóry. Przy regularnym stosowaniu zmniejszają się problemy typu skórki czy pory, a twarz staje się bardziej świetlista. Pianek oczyszczających używam od wielu lat i mogę powiedzieć, że ta pianka jest jedną z lepszych jakie do tej pory używałam.
    Zalety:
    • Dobrze zmywa zanieczyszczenia i makijaż.
    • W jakimś stopniu redukuje problemy związane z powstawaniem skórek czy porów.
    • Rozświetla twarz.
    • Posiada miły i delikatny zapach co jest dodatkowym atutem.
  • 25 kwietnia 2022 o 7:39
    Kocham tą piankę ♡
    Nigdy nie używałam tak cudownej pianki do mycia twarzy! ♡ To jak ona otula skórę jest nie do opisania! Pachnie przepięknie, cudownie dotlenia, idealnie zmywa makijaż, nawet makijaż oczu. Nie ściąga skóry pozostawia buzię miękką, nawilżoną i rozświetloną ♡ Bajka. To mój hit i zdecydowanie trafi do ulubieńców roku. Na pewno będę do niej wracać :)
  • 29 marca 2020 o 0:11
    Najlepsza
    Piszę recenzję po wykończeniu do ostatniej kropelki dwóch opakowań co samo w sobie odpowiada na pytanie jaka pianka jest, a jest świetna. Pierwsze opakowanie kupione całkiem przypadkowo - używałam go bardzo długo, pianka jest niezwykle wydajna. Do umycia całej twarzy wystarcza mi zaledwie pół pompki. Pianka jest bardzo delikatna w użyciu, mnie ani razu nie podrażniła. Po umyciu czuję przyjemnie gładką i oczyszczoną skórę (ale nie jest to na pewno uczucie suchości jak po czymś bardzo oczyszczającym jak mydło np dudu osun). Moja skóra ma spore skłonności trądzikowe, a mam wrażenie, że po regularnym myciu tą pianką częściowo te niedoskonałości znikają. Podsumowując bardzo wszystkim polecam (cena wahająca się w okolicy 49zł jak za taki produkt jest naprawdę przystępna).