Maski do włosów

Loton Care & Styling, Keratyna, Maska do włosów odbudowująca z keratyną

• 19 czerwca 2023 o 21:20
    Bardzo pozytywne zaskoczenie!
    Kupiłam tą maskę zupełnie przypadkowo podczas zakupów w markecie za ok. 11 zł, co przy obecnych cenacj już samo w sobie było dużym zaskoczeniem. Już po pierwszym użyciu byłam w ogromnym szoku! Pozostawienie maski na włosach na kilka minut robi robotę, ale 15 minut na włosach daje niesamowite wygładzenie, włosy są sypkie, miękkie, ale absolutnie nie są obciążone. Dodatkowo maska nie podrażnia skóry głowy, bezproblemowo się spłukuje, a niesamowity efekt utrzymuje się do następnego mycia. Jak dla mnie zdecydowanie ogromna konkurencja nie tylko dla Kallosa, ale także dla wielu drogeryjnych, a nawet niektórych fryzjerskich marek!
    Zalety:
    • wygładza
    • zmiękcza
    • ułatwia rozczesywanie - włosy są sypkie, ale wciąż zdatne do stylizacji
    • nie obciąża cienkich włosów
    • nie podrażnia skóry głowy
    • ma piękny zapach i idealną, niezbyt gęstą konsystencję
    • wydajna
  • 9 marca 2022 o 14:52
    naprawdę pozytywnie zaskakuje
    Maskę zakupiłam zupełnie przypadkowo podczas zakupów spożywczych, gdzieś pomiędzy towarem na sklepowej półce błysło mi właśnie takie o to opakowanie. Mamy tu produkt o pojemności 500 g, minimalistyczna szata graficzna, pudełko zakręcane szeroką nakrętką. Po otwarciu widzimy maskę w białym kolorze, o dość przyjemnym zapachu. nie jest zbita i zbyt gęsta dlatego podczas nakładania trzeba uważać żeby nie przeleciała nam przez palce. Posiadam włosy farbowane, końcówki suche, puszące się. Maskę używałam po umyciu włosów i delikatnym osuszeniu ich, nakładałam na 15 do 20 minut od połowy długości włosów kierując się w dół. Efekt? Włosy były ładnie dociążone, końcówki zdecydowanie mniej się puszyły, wizualnie była kolosalna poprawa, aż człowiek nie mógł przestać dotykać włosów, są miękkie i takie delikatne, Stosowała, również ten produkt jako odżywkę na na 3 do 5 minut i również fajnie się sprawdzał. Jestem pozytywnie zaskoczona, trochę mi przypomina mleczną odżywkę z kallos, z tym że ta daje lepsze efekty dociążenia włosów.
  • 13 listopada 2019 o 20:44
    Śmietankowy budyń
    Po moim zachwycie szamponami marki Loton postanowiłam wypróbować w pierwszej kolejności maskę keratynową i powiem Wam Kallos ma konkurencję! Przynajmniej u mnie, maska jest zapakowana w białym opakowaniu z żółtymi napisami, nie pamiętam czy była zabezpieczona dodatkowo sreberkiem gdyż rozpakowywałam w tym czasie dwie maski, konsystencja przypominająca budyń śmietankowy , taki niezastygnięty, bardzo wygodna aplikacja dzięki odkręcanemu opakowaniu, można również wydobyć go do samego końca i najważniejsze cieszyć się z jej użytkowania a oto dlaczego. W moim przypadku dzień bez umycia włosów to dzień stracony więc szampony, maski, odżywki idą jak woda, do tego moje włosy są suche delikatne i cienkie a ta maska to po prostu odkryte cudeńko, włosy już podczas aplikacji łatwo się przeczesują palcami, a po użyciu są sypkie, wygładzone, zregenerowane, wyglądają na zadbane oraz łatwiej poddają się stylizacji. Także Dziewczyny ja polecam ogromnie może to będzie Wasz nowy KWC , u mnie na półce w kolejce czeka już szampon z olejkiem arganowym. Także piszę list do Mikołaja jakie bym chciała dostać maski firmy Loton a jest w czym wybierać.
    Zalety:
    • praktyczne opakowanie dzięki czemu zużyjemy cały produkt
    • maska świetnie nawilża włosy, regeneruje, są mniej podatne na uszkodzenia
    • włosy mniej się puszą , nawet w dość wilgotny dzień
    • włosy po użyciu są odbudowane, wzmocnione,zregenerowane
    • daje świetne efekty z użyciem szamponu keratynowego marki Kallos, a także szamponem nawilżającym Algi firmy Loton oraz keratynowym marki Loton
    • włosy lepiej się rozczesują, nie plączą się
    Wady:
    • dostępność stacjonarna