Balsamy do ust

Himalaya Herbals Sun Protect Lip Balm SPF 30 Balsam do ust

Yose13
    22 maja 2021 o 20:01
    Zdecydowanie na nie
    Pomadka jest sucha i niewygodnie się nanosi. Nie czuję po niej nawilżenia, a usta wyglądają po niej źle - z powodu filtru pomadka zostawia żółty osad i bardzo podkreśla nawet najmniejsze skórki. Przez to, że usta są po niej żółte, nie zachęca do używania jej na zewnątrz, czyli wtedy, gdy na prawdę byłaby potrzebna, żeby chronić przed słońcem.
    Zalety:
    • filtr
    Wady:
    • brak nawilżenia,
    • żółty osad na ustach,
    • podkreśla suche skórki
  • 14 listopada 2020 o 18:16
    Najgorsza pomadka ochronna jaką miałam
    Niestety, ale wszystkie złe opinie na temat tego produktu są prawdziwe. Nigdy w życiu nie miałam tak złej pomadki ochronnej, tak na prawdę każda inna najtańsza z kiosku byłaby lepsza. To moja druga pomadka ochronna z tej firmy i pierwsza z nich też nie należała do moich ulubionych, ale ta z filtrem to jakaś masakra. Tępo się rozprowadza na ustach, jest sucha i zostawia dziwne ślady. W dodatku się klei. Nie polecam, szkoda tych kilku złotych, można kupić coś innego w tej cenie.
    Zalety:
    • Dosyć niska cena
    Wady:
    • Konsystencja
    • Komfort nakładania
    • Odczucie na ustach
    • Klei się, chociaż jest sucha i tępo się rozprowadza
  • 18 sierpnia 2020 o 17:15
    Taki jak większość kosmetyków tej firmy.
    Ogłasza się ta firma jako super naturalne kosmetyki i bardzo skuteczne. Bzdura. Co do tej pomadki to nie wiem co mnie skusiło, żeby ją kupić podczas zakupów w Super Pharm. Nie zauważyłam w niej żadnych zalet. Może jedyny filtr 30, ale niestety o jego działaniu nie było mi dane się przekonać. Produkt ten tępo i nie przyjemnie nakłada się na usta. Bardzo je bieli i żółci. Wygląda to masakrycznie, jakbym była jakaś chora. W ogóle nie nawilża, zamiast tego wysusza. Używałam jej z tydzień i więcej nie dałam rady. Straciłam tylko parę złotych a mogłam za to kupić np. Alterre.
    Drogeria Super-Pharm
  • 11 sierpnia 2020 o 14:31
    Zupełna pomyłka
    Tę pomadkę kupiłam przed wakacjami, ponieważ potrzebowałam czegoś co ochroni usta przed mocnym słońcem i je nawilży. Bardzo chciałam kupić coś z filtrem, wiec wybór w drogerii padł na ten kosmetyk. Po otwarciu zdziwiłam się trochę wyglądem sztyftu, matowy i żółty (nie przyglądnęłam się tej pomadce zbyt dokładnie w sklepie). Bez wypróbowania wrzuciłam do kosmetyczki i zabrałam na wyjazd. Dobrze, ze coś mnie podkusiło zabrać także inną pomadkę ochronną, ponieważ ta okazała się do niczego. Jedyne co mi się w niej spodobało to zapach, który jest w porządku, lekko słodkawy, owocowy (?). Poza tym wszystko jest na nie. Pomadka na ustach zostawia dziwny film, jakby biało-żółty nalot, niezależnie czy nałożę jej niewiele czy więcej. Poza tym okropnie podkreśla suche skórki, których na ustach bez pomalowanie nie było widać. Jeśli chodzi o filtr, być może działa jednak nie było mi dane już tego wypróbować, ponieważ pomadka na ustach wyglada tak fatalnie, że nie zdecydowałam się w niej nigdzie wyjść. Nie polecam.
    Zalety:
    Wady:
    • bardzo podkreśla suche skórki
    • zostawia na ustach nieestetyczny biało-żółty nalot
  • 5 maja 2020 o 17:19
    Porażka z fajnym filtrem
    Pomadka żółci usta i jest tępa przy aplikacji. Do uprawiania sportu jeszcze przejdzie ale na co dzień masakra wizerunkowa. Podejrzewam, że to "zasługa" składu wysokiego filtra, które zazwyczaj bielą. Trudno mi ją jednoznacznie negatywnie ocenić, bo ten wysoki filtr jest extra. Może producent poczyta i popracuje nad tą wadą. Produkt byłby perełką jakby nie bielił... ups żółcił :)