Odżywki do włosów

Cien Professional, Oil Care Conditioner Odżywka z drogocennym olejkiem makadamia

Nasi użytkownicy zostawili 27 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 5 września 2023 o 12:38
    No taki średniaczek
    Kupiłam go w lidlu, bo wtedy bardzo był na topie więc z polecenia głównie internetowego. Jest w porządku jeśli chodzi nam o bardzo lekki efekt nawilżenia- jednakże nie robi efektu wow. Cena jest w miarę adekwatna do jakości, bo nie jest to za dobra odżywka. W konsystencji jest dosyć gęsty, taki jak balsam.
    Zalety:
    Wady:
    • jakość
    • mała pojemność
  • 11 września 2022 o 16:29
    Zwykła odżywka z ubogim składem ale za taka cenę to ujdzie
    Odżywkę do włosów z olejkami kupiłam w Lidlu za 4,99zł.Super cena jak na kosmetyk o pojemności 200ml. Moje włosy są zniszczone i rozjaśniane więc bardzo lubią wszelkiego rodzaju oleje w kosmetykach do włosów # Opakowanie Praktyczne i ładne. Tubka z miękkiego plastiku z której można wydobyć kosmetyk do końca a w razie potrzeby przeciąć tubę. Kolorystycznie też mi pasuje bo jest biało-złota z delikatna grafiką. Nie wstyd postawić jej w łazience. # Kosmetyk pachnie bardzo słodko. Czuć masło Shea. Odżywka jest gęsta , idealnie aplikuje się na włosy. Nie spływa z nich , nie przecieka przez palce . Wydajność też pochwalę bo nie potrzeba jej dużo nakładać aby uzyskać dobre efekty więc starcza na długo. Skład nie jest bogaty bo tytułowe olejki to : makadamia i masło Shea. Mamy też substancje wygładzające więc po użyciu mamy wrażenie zdrowych i lśniących włosów(Quaternium).Mam tę nowszą , lepszą wersję # Lubię kupować takie tanie produkty aby używać ich do emulgowania oleju. Nie muszę wtedy żałować ilości jakie nakładam. Uważam że jest w porządku. Wielkich efektów nie zauważam go zużyciu całego opakowania. Włosy był gładsze , lepiej się rozczesywały, lekko pachniały.
    Zalety:
    • Plusy
    • słodki zapach utrzymuje się chwilę na włosach
    • odpowiednia konsystencja dzięki której wygodnie się nakłada odzywkę
    • niska cena
    • wygładza włosy, ułatwia rozczesywanie
    • nie obciąża
    • dobra do emulgowania oleju
    Wady:
    • ubogi skład ale za taka cenę oceniam te kwestie neutralnie
    zuzem
    30 marca 2022 o 13:48
    Bardzo fajna odżywka
    Bardzo przyjemna odżywka, nie różni się w moim odczuciu niczym od innych odżywek z olejem makadamia, czy arganowym ( działają one na moje włosy tak samo). Dociąża moje włosy, sprawia, że są mięsiste, błyszczące i wyglądają na bardzo zdrowe. Nie spowodowała wysuszenia czy splątania włosów. Zapach typowy dla kosmetyków z makadamia, nie jest on specjalnie piękny, powiedziałabym że neutralny i zupełnie obojętny dla nosa. Konsystencja treściwa, nie spływa z włosów. Jedyny minus to opakowanie - jest dość problematyczne.
  • 31 października 2021 o 12:53
    Ok na zamknięcie pielęgnacji
    Maskę cien zakupiłam skuszona niską ceną. I nie był to błąd ;) Prosty emolientowy skład dobrze dociążał moje wysokoporowate, kręcone włosy. Maska mogła jednak jeszcze bardziej je zmiękczyć. Kosmetyk dobrze się sprawdził w roli odżywki bez spłukiwania oraz jako odżywka myjąca do skóry głowy. Za tak niską cenę mogę ją polecić wszystkim włosomaniakom :)
    • nie obciąża
    Wady:
    • trochę za lekka
    asissa
    11 sierpnia 2021 o 16:12
    Miłe zaskoczenie za małe pieniądze
    Moje włosy przyjęły już chyba wszystko, więc jakieś porównanie w stosowaniu odżywek, masek i tym podobnych mam. Po odżywkę z Lidla sięgnęłam tylko dlatego, że była tania, a potrzebowałam na już nawilżenia. Ogólnie jestem zdziwiona efektem, bo się nie spodziewałam niczego szczególnego. Włosy dalej były trochę napuszone, ale miękkie i podatne na układanie.
    • Zmiękczenie włosów
    Wady:
    • Zapach mi osobiście nie przypadł do gustu