Wody toaletowe damskie

Oriflame Loved Up EDT

Aniat75
    18 października 2021 o 15:44
    Na co dzień w sam raz
    Perfumy Loved Up dostałam w prezencie od cioci. Od razu mi się spodobały, co prawda nie jestem fanką intensywnych zapachów, raczej wole delikatne lub orzeźwiające. Choć ten przypadł mi do gustu. Dla mnie pachnie on kwiatowo, na pewno nie śliwka. Gorzej troche z trwałością, ale nie oczekiwałam cudów. Na co dzień w sam raz.
  • 5 sierpnia 2021 o 20:23
    Od biedy może być
    Ze zmysłowością i uwodzicielstwem ta woda nie ma nic wspólnego. Zapach jest bardzo delikatny, dobrze wyczuwalna śliwka. Fajne na lato jak ktoś lubi w ogóle zapach owoców na pierwszym miejscu. Wodę udało mi się kupić w bardzo niskiej cenie, ogólnie nie zakupię kolejnej buteleczki bo są troszkę nudne. Wolę zdecydowane i mocniejsze zapachy, dlatego od biedy może być, ot tak. Zapach nie jest długotrwały ani nawet średnio trwały, ulatnia się dość szybko. ZALETY: nie ma zalet, woda jest bardzo słaba WADY: cena bez promocji zapach jest za delikatny, szybko się ulatnia
  • 15 czerwca 2021 o 9:03
    Na codzień zbyt mocne, na wieczór niezbyt trwałe - od czasu do czasu okej
    Woda toaletowa zamknięta w takim zwykłym opakowaniu, jakoś super piękne to ono nie jest, raczej takie proste, ale przyjemne dla oka. Zapach powiedziałabym, że jest owocowy, ale przełamany taką mocną nutą, która dla codziennego stosowania jest dla mnie osobiście zbyt mocna, ale od czasu do czasu w porządku. Trwałość jest bardzo przeciętna, 1-2 h może czuć całkiem w porządku, a potem traci intensywność i może do 4 h jest wyczuwalny zapach, więc jako wieczorny zapach odpada, bo trwałość nie bardzo. Czy polecam ? Mnie zapach ciekawi, ale przez trwałość i te mocne tony nie jest ulubieńcem, wolę coś delikatniejszego i trwalszego, ale czasami mogę ich użyć.
    Zalety:
    • ciekawa kompozycja zapachowa
    • prosty flakon
    Wady:
    • słaba trwałość (do 4 h max)
  • 3 lutego 2021 o 16:16
    Na co dzień
    Zdecydowałam się na kupno tej wody zachęcona zapachem z pachnącej strony katalogu. Buteleczka skromna z plastikowym koreczkiem. Zapach jesiennych owoców, nie za słodki nie mdły taki spokojny, poprawiający nastrój. Trwałość wody nie jest jakaś ogromna, czuję tan zapach max 4h ale nie przeszkadza mi to ponieważ lubię często sięgać po nowe zapachy i nie lubię jak jakiś zapach jest zbyt długo.
    Zalety:
    Wady:
    • brak wad
  • 7 marca 2020 o 11:18
    Lepszy niż jego kolega
    Zakupiłam go w zestawie z wersja żółta. W tym zestawieniu śliwkowy okazał się lepszy. Ma przyjemny otulajacy zapach na jesień zimę. Z trwałością już niestety nie jest tak dobrze, kilkanascie..No może kilka razy w ciągu dnia trzeba się nim psikac. Mimo to jak za taką cenę 20 zł może być.