Szampony do włosów

Dr. Konopka's Anti Hair-loss Shampoo Szampon przeciw wypadaniu włosów

Noelma_
    21 czerwca 2022 o 15:33
    Przyjemny w użytkowaniu
    Od dłuższego czasu zmagałam się z wypadaniem włosów i szukałam specyfików które pomogą ten problem ograniczyć. Począwszy od wcierek skończywszy na suplementach. Trafiłam na ten szampon. Przyznam szczerze, że jest przyjemny w użytkowaniu. Bez jakiś tam efektów wow ale sprawiał że skóra głowy była oczyszczona, włosy delikatnie uniesione. Mam rozjaśniane włosy więc nie spodziewałam się nawilżenia po samym szamponie - więc do tego się nie przyczepię. Nie zauważyłam jednak wzmocnienia ani zmniejszenia wypadania. Mam jednak świadomość że tutaj należy działać kilku torowo, nie tylko samym szamponem. Tak czy inaczej przyzwoity szampon do codziennego stosowania.
    Zalety:
    • wydajny
    • gęsty
    • naturalny w 98% skład
    • dobrze oczyszcza
    Wady:
    • nie zauważyłam zmniejszenia wypadania włosów
    nibys
    17 sierpnia 2020 o 21:54
    Szampon z dziwną nakrętką
    Dobrze i łatwo się pieni, pozwala dobrze umyć skórę głowy i oczyścić włosy u nasady. Ma łady lawendowo-ziołowy zapach. W składzie ma wiele olejów. Jest średniej mocy. Nie sądzę aby zapobiegał wypadaniu włosów bo jest to szampon a nie wcierka, jednak jest warty swojej ceny. Ma dość dziwaczną zakrętkę wyglądającą jak kapelusz, nie spełnia ona żadnej roli ani nie utrudnia.
    Zalety:
    • domywa
    • łatwo się pieni
    • jest wydajny
    • ładnie pachnie
    • ma wiele olejów w składzie
    Wady:
    • dziwaczna nakrętka